Plus arapsaçı olduuuuuu
Plus arapsaçı olduuuuuu
YA arkadaşım nedir bu düzensizlik...Uyelikal.com dan her zaman plus alıyordum mynet için insan herkesin anlayacağı şekilde duyurur.Girdim uyelikal.com dan plus başvurusunda bulundum.Mynet hesabıma alıcam sözde bide baktım ttnet hesabına almışım.ne diye duyurmuyorsunuz bunu.duyuruyorsanızda ne diye duyurunuz bu denli sönük kalıyorrr.2 mynet hesabı için 24 m yatırdım.İkiside ttnet de açıldı.Mynette oynamak istiyorum bende ttnet de neymiş uğraşamam ben onunla.OFffffff :evil: :evil: :evil: :evil:
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Plus arapsaçı olduuuuuu
arkadasım duyurmadınz dıyorsunda. HaberLeri takip etmıyorsun heraLde. qünLerce DuyurduLar. Forumda Artk uyLıkaL.com dan mynet pLus deıL ttnet pLus paketı satıLdını bır cok kez hatta herqun konu acarak duyuruLdu. Biraz daha takip etmen qerekiyor.
pofff acayip kötüyüm birader yaaa plus ı kendime alsam para sorun deil ama arkdşa aldım:Sttnet miş=((
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Uyelikal Sitesinde TTnet Plus Paket Satın al yazısını da mı görmedin ? Dikkat edin :roll:
bu konu uzerınde calıstıklarını soledıler umarım oledır ttnet kullanıcısı olmayan plus olamaz gıbı bı mantık bnce cok sacma
Lazovi/Sancak
Lazovi/Sancak
Arzın Çocukları/Sancak/Lazovi/Mecxlazovi
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kredi kartıyla yada bi bankayla alınıyomus
oyundan arkadaş alcak banada ptt yle parayı ona yollucam önce 
arkadaşım sitede sipariş ederken TTNET PLUS PAKET yazıyor MYNET yazmıyor adamlara kızmaya hakkın yok oksaydın orayı iyice

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Arkadaşım Okumadan İşlem Yaparsan Olacağı Odur. Hızlı Hızlı Bir An Önce Yapim Diye Başlıyorsunuz Sonra Böyle Oluncada Bu Konuda İsyan Ediyorsunuz.bbilall yazdı:YA arkadaşım nedir bu düzensizlik...Uyelikal.com dan her zaman plus alıyordum mynet için insan herkesin anlayacağı şekilde duyurur.Girdim uyelikal.com dan plus başvurusunda bulundum.Mynet hesabıma alıcam sözde bide baktım ttnet hesabına almışım.ne diye duyurmuyorsunuz bunu.duyuruyorsanızda ne diye duyurunuz bu denli sönük kalıyorrr.2 mynet hesabı için 24 m yatırdım.İkiside ttnet de açıldı.Mynette oynamak istiyorum bende ttnet de neymiş uğraşamam ben onunla.OFffffff :evil: :evil: :evil: :evil:
Sizin Dikkat Etmeniz Gereken Bi Konuyu Oyunu Yönetenlermi Dikkat etsin.