Plus arapsaçı olduuuuuu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bbilall
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Plus arapsaçı olduuuuuu

Mesaj gönderen bbilall »

YA arkadaşım nedir bu düzensizlik...Uyelikal.com dan her zaman plus alıyordum mynet için insan herkesin anlayacağı şekilde duyurur.Girdim uyelikal.com dan plus başvurusunda bulundum.Mynet hesabıma alıcam sözde bide baktım ttnet hesabına almışım.ne diye duyurmuyorsunuz bunu.duyuruyorsanızda ne diye duyurunuz bu denli sönük kalıyorrr.2 mynet hesabı için 24 m yatırdım.İkiside ttnet de açıldı.Mynette oynamak istiyorum bende ttnet de neymiş uğraşamam ben onunla.OFffffff :evil: :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Plus arapsaçı olduuuuuu

Mesaj gönderen kaBocNn »

arkadasım duyurmadınz dıyorsunda. HaberLeri takip etmıyorsun heraLde. qünLerce DuyurduLar. Forumda Artk uyLıkaL.com dan mynet pLus deıL ttnet pLus paketı satıLdını bır cok kez hatta herqun konu acarak duyuruLdu. Biraz daha takip etmen qerekiyor.
bbilall
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bbilall »

pofff acayip kötüyüm birader yaaa plus ı kendime alsam para sorun deil ama arkdşa aldım:Sttnet miş=((
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Uyelikal Sitesinde TTnet Plus Paket Satın al yazısını da mı görmedin ? Dikkat edin :roll:
Kullanıcı avatarı
fkorzay
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen fkorzay »

bu konu uzerınde calıstıklarını soledıler umarım oledır ttnet kullanıcısı olmayan plus olamaz gıbı bı mantık bnce cok sacma

Lazovi/Sancak
Arzın Çocukları/Sancak/Lazovi/Mecxlazovi
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen koray9507 »

kredi kartıyla yada bi bankayla alınıyomus :) oyundan arkadaş alcak banada ptt yle parayı ona yollucam önce :)
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

arkadaşım sitede sipariş ederken TTNET PLUS PAKET yazıyor MYNET yazmıyor adamlara kızmaya hakkın yok oksaydın orayı iyice
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen MiRaLaY »

bbilall yazdı:YA arkadaşım nedir bu düzensizlik...Uyelikal.com dan her zaman plus alıyordum mynet için insan herkesin anlayacağı şekilde duyurur.Girdim uyelikal.com dan plus başvurusunda bulundum.Mynet hesabıma alıcam sözde bide baktım ttnet hesabına almışım.ne diye duyurmuyorsunuz bunu.duyuruyorsanızda ne diye duyurunuz bu denli sönük kalıyorrr.2 mynet hesabı için 24 m yatırdım.İkiside ttnet de açıldı.Mynette oynamak istiyorum bende ttnet de neymiş uğraşamam ben onunla.OFffffff :evil: :evil: :evil: :evil:
Arkadaşım Okumadan İşlem Yaparsan Olacağı Odur. Hızlı Hızlı Bir An Önce Yapim Diye Başlıyorsunuz Sonra Böyle Oluncada Bu Konuda İsyan Ediyorsunuz.

Sizin Dikkat Etmeniz Gereken Bi Konuyu Oyunu Yönetenlermi Dikkat etsin.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön