---->RAM =2,00 GB
---->Ekran Karı =NVİDİA G100 1,00 GB
---->Sistem türü =32 bit işletim sistemi
---->İşlemci=Intel(R) Pentium(R) CPU E5300 @ 2,60 GHz 2,60 GHz
Windows Vista veya xp ile rahat rahat oynarsın
KeNanIsT yazdı:kasması doğal 512 RAM var sanırım büyük ihtmallede DDR ' Ram Vardır uzerınde Bilgisayarının Anakart + işlemci +Ram +Ekran kartını Değiştirmeni Öneririm Yeni Bir işlemci DAhi alsan şuanki Kullandıgın Anakarta uyumlu olacagını sanmıyorum + bide DDRII ' slotlu olmadıgı ıcın DDRII 'ram takamazsın o yüzden Anakartını Değiştirmen gerekir DDR 'Ramler ' DDRII ' lere kıyasla daha pahalı ve kısıtlıdır .delido yazdı:Bu özellikelr çokmu kötü yha bölge değiştirirken weya eme girerken pc acayip kasıyor 2 saate giriyor resmen
Vista ile ? Pentium (R) İşlemciEflatun yazdı:Arkadaşlar bir arkadaşımız ATİ ekran kartını önermiş.Sırf oyun içinse NVİDİA tavsiyemdir.Çünkü ATİ ekran kartı hızlı ısınır , fan sistemi fazla işlevlik göstermezse(ki göstermio) yandı gülüm keten helvam.Eğer kasma problemin varsa ve yeni bir işletim sistemi ya da kasa alcaksan şu özellikleri önerebilirim
---->RAM =2,00 GB
Windows Vista veya xp ile rahat rahat oynarsın
Alakası Yok işim bu :=)canerbjk yazdı:KeNanIsT yazdı:kasması doğal 512 RAM var sanırım büyük ihtmallede DDR ' Ram Vardır uzerınde Bilgisayarının Anakart + işlemci +Ram +Ekran kartını Değiştirmeni Öneririm Yeni Bir işlemci DAhi alsan şuanki Kullandıgın Anakarta uyumlu olacagını sanmıyorum + bide DDRII ' slotlu olmadıgı ıcın DDRII 'ram takamazsın o yüzden Anakartını Değiştirmen gerekir DDR 'Ramler ' DDRII ' lere kıyasla daha pahalı ve kısıtlıdır .delido yazdı:Bu özellikelr çokmu kötü yha bölge değiştirirken weya eme girerken pc acayip kasıyor 2 saate giriyor resmen
Bilmiş![]()
![]()
O senin sorunun ben gayet mennumum.NVİDİA ekran kartının oyunu gösterme açısından deil yanma vb. sorunlar için yazmıştım .Ayrıca diskotek gibi görüntülerde oluşmuyor.KeNanIsT yazdı:Vista ile ? Pentium (R) İşlemciEflatun yazdı:Arkadaşlar bir arkadaşımız ATİ ekran kartını önermiş.Sırf oyun içinse NVİDİA tavsiyemdir.Çünkü ATİ ekran kartı hızlı ısınır , fan sistemi fazla işlevlik göstermezse(ki göstermio) yandı gülüm keten helvam.Eğer kasma problemin varsa ve yeni bir işletim sistemi ya da kasa alcaksan şu özellikleri önerebilirim
---->RAM =2,00 GB
Windows Vista veya xp ile rahat rahat oynarsınQ9800 Kullanıyorum canım ben :=) Vistadan Memnun Değilim genede ATI ekran kartlarına Gelince Nvidia Ekran kartları Genelde oyunda KRİSTAL' v.b Discoteke benzer
Görünümlere Sebep olmaktadır GE force 8800 Gx2 Ekran kartı ile denedim :=) Kötü bi Ekran kartı olmamasına Rağmen oyunda Az önce Bahsettıgım Durumla Karşı karşıya Kaldım Çoğu kişi Sp2 Sp3 Bundan kaynaklanıyor Diyorlar Ama alakası yok :=) iyi oyunlar / Eğlenceler
bir oyundan ötürü 1 ekran kartı yanıcaksa :=) İKV ' yı dava edek :=)))Eflatun yazdı:O senin sorunun ben gayet mennumum.NVİDİA ekran kartının oyunu gösterme açısından deil yanma vb. sorunlar için yazmıştım .Ayrıca diskotek gibi görüntülerde oluşmuyor.KeNanIsT yazdı:Vista ile ? Pentium (R) İşlemciEflatun yazdı:Arkadaşlar bir arkadaşımız ATİ ekran kartını önermiş.Sırf oyun içinse NVİDİA tavsiyemdir.Çünkü ATİ ekran kartı hızlı ısınır , fan sistemi fazla işlevlik göstermezse(ki göstermio) yandı gülüm keten helvam.Eğer kasma problemin varsa ve yeni bir işletim sistemi ya da kasa alcaksan şu özellikleri önerebilirim
---->RAM =2,00 GB
Windows Vista veya xp ile rahat rahat oynarsınQ9800 Kullanıyorum canım ben :=) Vistadan Memnun Değilim genede ATI ekran kartlarına Gelince Nvidia Ekran kartları Genelde oyunda KRİSTAL' v.b Discoteke benzer
Görünümlere Sebep olmaktadır GE force 8800 Gx2 Ekran kartı ile denedim :=) Kötü bi Ekran kartı olmamasına Rağmen oyunda Az önce Bahsettıgım Durumla Karşı karşıya Kaldım Çoğu kişi Sp2 Sp3 Bundan kaynaklanıyor Diyorlar Ama alakası yok :=) iyi oyunlar / Eğlenceler