Beyler Pc Kasıyor Bakınız

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Beyler Pc Kasıyor Bakınız

Mesaj gönderen Eflatun »

Arkadaşlar bir arkadaşımız ATİ ekran kartını önermiş.Sırf oyun içinse NVİDİA tavsiyemdir.Çünkü ATİ ekran kartı hızlı ısınır , fan sistemi fazla işlevlik göstermezse(ki göstermio) yandı gülüm keten helvam :D .Eğer kasma problemin varsa ve yeni bir işletim sistemi ya da kasa alcaksan şu özellikleri önerebilirim

---->RAM =2,00 GB
---->Ekran Karı =NVİDİA G100 1,00 GB
---->Sistem türü =32 bit işletim sistemi
---->İşlemci=Intel(R) Pentium(R) CPU E5300 @ 2,60 GHz 2,60 GHz
Windows Vista veya xp ile rahat rahat oynarsın
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SaZoBaLi »

Birazda ben karalayayım. İşim gereği bir çok özellikte pc kullandım. Ama İKV'nin aradığı en büyük özellik ekran kartınızın belleğidir. İ7 işlemci DDR5 ekran kartıyla dahi oyunda kasmaları hissettim çünkü ekran kartı 512 MB DDR5 ti her nekadar yeni bir teknolojide olsa yüksek kapasiteli bir ekran kartının verdiği performansını vermiyor. Eğer yeni bir pc alıcaksan daha yeni teknolojili özellikte bir bilgisayar almanı tavsiye ederim. Maddi konuda sıkıntın yoksa daha yenisi ve daha yüksek belleğe sahip ekran kartı işlemci ram kullan. Maddiyat önemli diyorsan...DDR2 kullan. Bir çok markanın kataloglarındaki oyun canavarı makinaları daha cazip fiyatlara çekebilirsin. Uyduruk firmalardan parçaları temin etme ki garanti konusunda sıkıntı yaşamayasın.
İyi Forumlar.

Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
canerbjk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen canerbjk »

KeNanIsT yazdı:
delido yazdı:Bu özellikelr çokmu kötü yha bölge değiştirirken weya eme girerken pc acayip kasıyor 2 saate giriyor resmen

Resim
kasması doğal 512 RAM var sanırım büyük ihtmallede DDR ' Ram Vardır uzerınde Bilgisayarının Anakart + işlemci +Ram +Ekran kartını Değiştirmeni Öneririm Yeni Bir işlemci DAhi alsan şuanki Kullandıgın Anakarta uyumlu olacagını sanmıyorum + bide DDRII ' slotlu olmadıgı ıcın DDRII 'ram takamazsın o yüzden Anakartını Değiştirmen gerekir DDR 'Ramler ' DDRII ' lere kıyasla daha pahalı ve kısıtlıdır .

Bilmiş :D :D :D
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
Kullanıcı avatarı
KeNanIsT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KeNanIsT »

Eflatun yazdı:Arkadaşlar bir arkadaşımız ATİ ekran kartını önermiş.Sırf oyun içinse NVİDİA tavsiyemdir.Çünkü ATİ ekran kartı hızlı ısınır , fan sistemi fazla işlevlik göstermezse(ki göstermio) yandı gülüm keten helvam :D .Eğer kasma problemin varsa ve yeni bir işletim sistemi ya da kasa alcaksan şu özellikleri önerebilirim

---->RAM =2,00 GB
Vista ile ? Pentium (R) İşlemci :D Q9800 Kullanıyorum canım ben :=) Vistadan Memnun Değilim genede ATI ekran kartlarına Gelince Nvidia Ekran kartları Genelde oyunda KRİSTAL' v.b Discoteke benzer :D Görünümlere Sebep olmaktadır GE force 8800 Gx2 Ekran kartı ile denedim :=) Kötü bi Ekran kartı olmamasına Rağmen oyunda Az önce Bahsettıgım Durumla Karşı karşıya Kaldım Çoğu kişi Sp2 Sp3 Bundan kaynaklanıyor Diyorlar Ama alakası yok :=) iyi oyunlar / Eğlenceler
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
Kullanıcı avatarı
KeNanIsT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

canerbjk yazdı:
KeNanIsT yazdı:
delido yazdı:Bu özellikelr çokmu kötü yha bölge değiştirirken weya eme girerken pc acayip kasıyor 2 saate giriyor resmen

Resim
kasması doğal 512 RAM var sanırım büyük ihtmallede DDR ' Ram Vardır uzerınde Bilgisayarının Anakart + işlemci +Ram +Ekran kartını Değiştirmeni Öneririm Yeni Bir işlemci DAhi alsan şuanki Kullandıgın Anakarta uyumlu olacagını sanmıyorum + bide DDRII ' slotlu olmadıgı ıcın DDRII 'ram takamazsın o yüzden Anakartını Değiştirmen gerekir DDR 'Ramler ' DDRII ' lere kıyasla daha pahalı ve kısıtlıdır .

Bilmiş :D :D :D
Alakası Yok işim bu :=)
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Eflatun »

KeNanIsT yazdı:
Eflatun yazdı:Arkadaşlar bir arkadaşımız ATİ ekran kartını önermiş.Sırf oyun içinse NVİDİA tavsiyemdir.Çünkü ATİ ekran kartı hızlı ısınır , fan sistemi fazla işlevlik göstermezse(ki göstermio) yandı gülüm keten helvam :D .Eğer kasma problemin varsa ve yeni bir işletim sistemi ya da kasa alcaksan şu özellikleri önerebilirim

---->RAM =2,00 GB
Vista ile ? Pentium (R) İşlemci :D Q9800 Kullanıyorum canım ben :=) Vistadan Memnun Değilim genede ATI ekran kartlarına Gelince Nvidia Ekran kartları Genelde oyunda KRİSTAL' v.b Discoteke benzer :D Görünümlere Sebep olmaktadır GE force 8800 Gx2 Ekran kartı ile denedim :=) Kötü bi Ekran kartı olmamasına Rağmen oyunda Az önce Bahsettıgım Durumla Karşı karşıya Kaldım Çoğu kişi Sp2 Sp3 Bundan kaynaklanıyor Diyorlar Ama alakası yok :=) iyi oyunlar / Eğlenceler
O senin sorunun ben gayet mennumum.NVİDİA ekran kartının oyunu gösterme açısından deil yanma vb. sorunlar için yazmıştım .Ayrıca diskotek gibi görüntülerde oluşmuyor.
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
KeNanIsT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Eflatun yazdı:
KeNanIsT yazdı:

---->RAM =2,00 GB
O senin sorunun ben gayet mennumum.NVİDİA ekran kartının oyunu gösterme açısından deil yanma vb. sorunlar için yazmıştım .Ayrıca diskotek gibi görüntülerde oluşmuyor.
bir oyundan ötürü 1 ekran kartı yanıcaksa :=) İKV ' yı dava edek :=)))

“Genel Sohbet” sayfasına dön