Crime Of Team .. Türkçe Açılmasıyla Takım Suçu ... Kısaltmasıyla CoT ... Lonca Kurulalı Henüz Bir Kaç gün oldu .. Fakat Bu kısa Zamanda Büyüyüp Gelişmeyi Bildik .. Bize Yardımı Dokunan herkese Teşekkürlerimi sunuyorum .. Zaman Geçtikce Daha da büyüyüp dahada Gelişicez. Saygın , Seviyeli , Eğlenmeyi bilen Arkadaşlarımızı Loncamızda Görmek Bizi Gururlandırır.. Katılımları Bekliyoruz ..
Saygılarım ile ;
Crime of Team = Takım Suçu
- neferxtobias
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Crime of Team = Takım Suçu
Neferxtobias
[TeşKiLaT]
Bymystick
Crime of Team = Takım Suçu Loncası Kurucusu

Adalet ve Suç Bir Arada
[TeşKiLaT]
Bymystick

Adalet ve Suç Bir Arada
- Trendd
- FareAdam Düşmanı
Lonca üyelerinin Dikkatine;
Önemle Okumanız Rica olunur;
4 Haziran Cuma Günü Saat 19:00 da Mısır Çarşı'sında İlk Toplantımız Vardır.katılmanız önemle Rica olunur.

Saygılarımla
Crime of Team Yöneticisi;
4 Haziran Cuma Günü Saat 19:00 da Mısır Çarşı'sında İlk Toplantımız Vardır.katılmanız önemle Rica olunur.

Saygılarımla

- neferxtobias
- Salgın Koruyucusu
Trendd yazdı:Lonca üyelerinin Dikkatine;
Saygılarımla
İlk Toplantımız Oldugu için katılımın Eksiksiz olması bizim için çok önemlidir..
Toplantıda Bir çok Konu Konuşulucaktır..
Neferxtobias
[TeşKiLaT]
Bymystick

Adalet ve Suç Bir Arada
[TeşKiLaT]
Bymystick

Adalet ve Suç Bir Arada
- WARIORXKRALI
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
hayırlı olsun arkdaşlar allah utandırmasın
OoOBeYaZaTLıOoO NeDeNSiZxKRaL Wariorxkralı

- Trendd
- FareAdam Düşmanı
EyvAllahWARIORXKRALI yazdı:hayırlı olsun arkdaşlar allah utandırmasın

- tocsintasyon
- Acemi Savaşçı
Vay vay..neler dönüyor
Değerli kardeşim benim başarılarının devamını diliyorum.Benim yokluğumda umarım iyi idare ediyorsun.Oyuna fazla kapılmamayı unutma sakın;) Temmuz başı İstanbuldayım ayık ol.. Unutma ki bulunduğun ve oluşumuna katkıda bulunduğun grubun sayıca fazla olması bir anlam ifade etmez.Az ve öz olmakta fayda var.Orhan abinlerle bizi hatırla;) Sayı az ve kuvvetli olursa başarılamayacak döngü yok.tabii ki ben OkO olarak bakıyorum olaya. Hadi Allah'a emanetsin(iz).Sana ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Unutmaki dısarda gerçek bi dünya var. Nazilli'den Abin Trendd, Tocsintasyon Şafak Az
- Trendd
- FareAdam Düşmanı
Sağolasın Abim.Buradaki Dünya Kadar Dışardaki Dünyayada Önem Veriyorum.Az ve öz olmak...Aslında Haklısın ama şuandaki Oluşumumuzu Tamamlamız Lazım.Hayallerimiz Görevler Yapmak Eğlenmek İfflis ve Kadim Hidra'yı kesmektocsintasyon yazdı:Vay vay..neler dönüyorDeğerli kardeşim benim başarılarının devamını diliyorum.Benim yokluğumda umarım iyi idare ediyorsun.Oyuna fazla kapılmamayı unutma sakın;) Temmuz başı İstanbuldayım ayık ol.. Unutma ki bulunduğun ve oluşumuna katkıda bulunduğun grubun sayıca fazla olması bir anlam ifade etmez.Az ve öz olmakta fayda var.Orhan abinlerle bizi hatırla;) Sayı az ve kuvvetli olursa başarılamayacak döngü yok.tabii ki ben OkO olarak bakıyorum olaya. Hadi Allah'a emanetsin(iz).Sana ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Unutmaki dısarda gerçek bi dünya var. Nazilli'den Abin Trendd, Tocsintasyon Şafak Az
![]()
Sevgi ve Saygılarımla;
Kardeşin Emre ...

tocsintasyon yazdı:Vay vay..neler dönüyorDeğerli kardeşim benim başarılarının devamını diliyorum.Benim yokluğumda umarım iyi idare ediyorsun.Oyuna fazla kapılmamayı unutma sakın;) Temmuz başı İstanbuldayım ayık ol.. Unutma ki bulunduğun ve oluşumuna katkıda bulunduğun grubun sayıca fazla olması bir anlam ifade etmez.Az ve öz olmakta fayda var.Orhan abinlerle bizi hatırla;) Sayı az ve kuvvetli olursa başarılamayacak döngü yok.tabii ki ben OkO olarak bakıyorum olaya. Hadi Allah'a emanetsin(iz).Sana ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Unutmaki dısarda gerçek bi dünya var. Nazilli'den Abin Trendd, Tocsintasyon Şafak Az
![]()
Canım Kardeşim Fahri'm desteğin için çok teşekkür ederim okurken duygulandım gerçekten senide en kısa sürede aramızda görmeyi istiyoruz.Kadroya gelince sıkma canını sapasağlamaız nazar değmesin:P
Seni seven Kardeşin Halil(Itobias)
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.