Crime of Team = Takım Suçu

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
neferxtobias
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Crime of Team = Takım Suçu

Mesaj gönderen neferxtobias »

Crime Of Team .. Türkçe Açılmasıyla Takım Suçu ... Kısaltmasıyla CoT ... Lonca Kurulalı Henüz Bir Kaç gün oldu .. Fakat Bu kısa Zamanda Büyüyüp Gelişmeyi Bildik .. Bize Yardımı Dokunan herkese Teşekkürlerimi sunuyorum .. Zaman Geçtikce Daha da büyüyüp dahada Gelişicez. Saygın , Seviyeli , Eğlenmeyi bilen Arkadaşlarımızı Loncamızda Görmek Bizi Gururlandırır.. Katılımları Bekliyoruz ..

Saygılarım ile ;
Neferxtobias

[TeşKiLaT]

Bymystick

Crime of Team = Takım Suçu Loncası Kurucusu

Resim
Adalet ve Suç Bir Arada
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Lonca üyelerinin Dikkatine;
Önemle Okumanız Rica olunur;

4 Haziran Cuma Günü Saat 19:00 da Mısır Çarşı'sında İlk Toplantımız Vardır.katılmanız önemle Rica olunur.

Resim

Saygılarımla
Crime of Team Yöneticisi;
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
neferxtobias
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen neferxtobias »

Trendd yazdı:Lonca üyelerinin Dikkatine;
Önemle Okumanız Rica olunur;

4 Haziran Cuma Günü Saat 19:00 da Mısır Çarşı'sında İlk Toplantımız Vardır.katılmanız önemle Rica olunur.

Resim

Saygılarımla
Crime of Team Yöneticisi;

İlk Toplantımız Oldugu için katılımın Eksiksiz olması bizim için çok önemlidir..
Toplantıda Bir çok Konu Konuşulucaktır..
Neferxtobias

[TeşKiLaT]

Bymystick

Crime of Team = Takım Suçu Loncası Kurucusu

Resim
Adalet ve Suç Bir Arada
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Güncel ...!
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
WARIORXKRALI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WARIORXKRALI »

hayırlı olsun arkdaşlar allah utandırmasın
OoOBeYaZaTLıOoO NeDeNSiZxKRaL Wariorxkralı
Resim
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

WARIORXKRALI yazdı:hayırlı olsun arkdaşlar allah utandırmasın
EyvAllah :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
tocsintasyon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen tocsintasyon »

Vay vay..neler dönüyor :) Değerli kardeşim benim başarılarının devamını diliyorum.Benim yokluğumda umarım iyi idare ediyorsun.Oyuna fazla kapılmamayı unutma sakın;) Temmuz başı İstanbuldayım ayık ol.. Unutma ki bulunduğun ve oluşumuna katkıda bulunduğun grubun sayıca fazla olması bir anlam ifade etmez.Az ve öz olmakta fayda var.Orhan abinlerle bizi hatırla;) Sayı az ve kuvvetli olursa başarılamayacak döngü yok.tabii ki ben OkO olarak bakıyorum olaya. Hadi Allah'a emanetsin(iz).Sana ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Unutmaki dısarda gerçek bi dünya var. Nazilli'den Abin Trendd, Tocsintasyon Şafak Az :)
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

tocsintasyon yazdı:Vay vay..neler dönüyor :) Değerli kardeşim benim başarılarının devamını diliyorum.Benim yokluğumda umarım iyi idare ediyorsun.Oyuna fazla kapılmamayı unutma sakın;) Temmuz başı İstanbuldayım ayık ol.. Unutma ki bulunduğun ve oluşumuna katkıda bulunduğun grubun sayıca fazla olması bir anlam ifade etmez.Az ve öz olmakta fayda var.Orhan abinlerle bizi hatırla;) Sayı az ve kuvvetli olursa başarılamayacak döngü yok.tabii ki ben OkO olarak bakıyorum olaya. Hadi Allah'a emanetsin(iz).Sana ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Unutmaki dısarda gerçek bi dünya var. Nazilli'den Abin Trendd, Tocsintasyon Şafak Az :)
Sağolasın Abim.Buradaki Dünya Kadar Dışardaki Dünyayada Önem Veriyorum.Az ve öz olmak...Aslında Haklısın ama şuandaki Oluşumumuzu Tamamlamız Lazım.Hayallerimiz Görevler Yapmak Eğlenmek İfflis ve Kadim Hidra'yı kesmek :) Zor olsada Bunu başarabileceğimiz Bir Lonca Ayarlıyoruz Hayalimiz Budur. :) Temmuz'da Bekliyorum :) İnşAllah Sende Gelince Dahada Bir zevkli Olucak :) ALLAH ( C.c ) Yar Yardımcı Olsun Abi ... sağlıcakla Kal
:)

Sevgi ve Saygılarımla;
Kardeşin Emre ...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

tocsintasyon yazdı:Vay vay..neler dönüyor :) Değerli kardeşim benim başarılarının devamını diliyorum.Benim yokluğumda umarım iyi idare ediyorsun.Oyuna fazla kapılmamayı unutma sakın;) Temmuz başı İstanbuldayım ayık ol.. Unutma ki bulunduğun ve oluşumuna katkıda bulunduğun grubun sayıca fazla olması bir anlam ifade etmez.Az ve öz olmakta fayda var.Orhan abinlerle bizi hatırla;) Sayı az ve kuvvetli olursa başarılamayacak döngü yok.tabii ki ben OkO olarak bakıyorum olaya. Hadi Allah'a emanetsin(iz).Sana ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Unutmaki dısarda gerçek bi dünya var. Nazilli'den Abin Trendd, Tocsintasyon Şafak Az :)

Canım Kardeşim Fahri'm desteğin için çok teşekkür ederim okurken duygulandım gerçekten senide en kısa sürede aramızda görmeyi istiyoruz.Kadroya gelince sıkma canını sapasağlamaız nazar değmesin:P

Seni seven Kardeşin Halil(Itobias)
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

8-) Hayırlı olsun loncanız
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

“Genel Sohbet” sayfasına dön