1 EfeLeRx 1 Atax Ws si İşte Sonuç Hahaha

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ematema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: 1 EfeLeRx 1 Atax Ws si İşte Sonuç Hahaha

Mesaj gönderen ematema »

o zaman direk konuya başlarken kavga şeklinde başlama sectory sen neden böyle bi konu açıosun diye başla bende konuşmiyım sen kavga şeklinde veriosun ilk cevabı sora herkes bu konuya cevap verio saçma bi konu üstlerde kalıo benim kızdığım nokta forum kirliliği orda sinirden söledim

ATAX'LER EFELERX'LERDEN DAHA GÜÇLÜ diye öle bişey yoktur o söylediğim sinirdendi herkesin kendine göre farklı yöntemleri ve bu farklı yöntemlerede bağlı olarak farklı güçleri vardır. benim zaten sizle bi alıp veremediğim yok klan savaşı dışında sizi görmem bile allah için bi kp açlığınızı falanda görmedim ama benim sinirlendiğim forum kirliliği.

DAHA TEMİZ BİR FORUM DİLEĞİYLE
Resim
ResimResimResim

New StyLe
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

forum kirliliği konusunda haklısın.Atax ler bizden güçlü olabilirler yada olmayabilirler zaten oyunun güzelliği burda onlar bizden güçlü olacaklarki biz daha iyisini yapmaya çalışalım.Yoksa ben butun oyuncuları yenecek duruma gelsem inan oyunun hiçbir tadı kalmazdı.ayrıca bzilerdende kp açlığı yapanlar olabilir bir kişinin bireysel yaptığı hatayı bütün loncaya atamayız.KALBİNİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM.
Kullanıcı avatarı
ematema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ematema »

eyw kardeşim önemLi deiL nese arTık bu konuYa yoRum aTmayaLımda qiTsin uzakLaRa :D
Resim
ResimResimResim

New StyLe
Kullanıcı avatarı
sananeLenxp
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: xDxDxD

Mesaj gönderen sananeLenxp »

;) :mrgreen:
xDxDxDxDxDxDxDXdXdXdXDXDXDXDXDXDXDXD
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

ematema yazdı:o zaman direk konuya başlarken kavga şeklinde başlama sectory sen neden böyle bi konu açıosun diye başla bende konuşmiyım sen kavga şeklinde veriosun ilk cevabı sora herkes bu konuya cevap verio saçma bi konu üstlerde kalıo benim kızdığım nokta forum kirliliği orda sinirden söledim

ATAX'LER EFELERX'LERDEN DAHA GÜÇLÜ diye öle bişey yoktur o söylediğim sinirdendi herkesin kendine göre farklı yöntemleri ve bu farklı yöntemlerede bağlı olarak farklı güçleri vardır. benim zaten sizle bi alıp veremediğim yok klan savaşı dışında sizi görmem bile allah için bi kp açlığınızı falanda görmedim ama benim sinirlendiğim forum kirliliği.

DAHA TEMİZ BİR FORUM DİLEĞİYLE

Hala Ata loncasıyla efecikleri mi kıyaslıyorusunuz :D Efecik diye lonca varmı soruyorum size olmayan lonca ıle mı kıyaslama yapıyorsun ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
ematema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ematema »

Bu çok önce açılan bir konu SananeLenxp post kasmak için yorum yapmış.
Resim
ResimResimResim

New StyLe

“Genel Sohbet” sayfasına dön