o zaman direk konuya başlarken kavga şeklinde başlama sectory sen neden böyle bi konu açıosun diye başla bende konuşmiyım sen kavga şeklinde veriosun ilk cevabı sora herkes bu konuya cevap verio saçma bi konu üstlerde kalıo benim kızdığım nokta forum kirliliği orda sinirden söledim
ATAX'LER EFELERX'LERDEN DAHA GÜÇLÜ diye öle bişey yoktur o söylediğim sinirdendi herkesin kendine göre farklı yöntemleri ve bu farklı yöntemlerede bağlı olarak farklı güçleri vardır. benim zaten sizle bi alıp veremediğim yok klan savaşı dışında sizi görmem bile allah için bi kp açlığınızı falanda görmedim ama benim sinirlendiğim forum kirliliği.
DAHA TEMİZ BİR FORUM DİLEĞİYLE
1 EfeLeRx 1 Atax Ws si İşte Sonuç Hahaha
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: 1 EfeLeRx 1 Atax Ws si İşte Sonuç Hahaha
forum kirliliği konusunda haklısın.Atax ler bizden güçlü olabilirler yada olmayabilirler zaten oyunun güzelliği burda onlar bizden güçlü olacaklarki biz daha iyisini yapmaya çalışalım.Yoksa ben butun oyuncuları yenecek duruma gelsem inan oyunun hiçbir tadı kalmazdı.ayrıca bzilerdende kp açlığı yapanlar olabilir bir kişinin bireysel yaptığı hatayı bütün loncaya atamayız.KALBİNİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM.
eyw kardeşim önemLi deiL nese arTık bu konuYa yoRum aTmayaLımda qiTsin uzakLaRa 

New StyLe
- sananeLenxp
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
ematema yazdı:o zaman direk konuya başlarken kavga şeklinde başlama sectory sen neden böyle bi konu açıosun diye başla bende konuşmiyım sen kavga şeklinde veriosun ilk cevabı sora herkes bu konuya cevap verio saçma bi konu üstlerde kalıo benim kızdığım nokta forum kirliliği orda sinirden söledim
ATAX'LER EFELERX'LERDEN DAHA GÜÇLÜ diye öle bişey yoktur o söylediğim sinirdendi herkesin kendine göre farklı yöntemleri ve bu farklı yöntemlerede bağlı olarak farklı güçleri vardır. benim zaten sizle bi alıp veremediğim yok klan savaşı dışında sizi görmem bile allah için bi kp açlığınızı falanda görmedim ama benim sinirlendiğim forum kirliliği.
DAHA TEMİZ BİR FORUM DİLEĞİYLE
Hala Ata loncasıyla efecikleri mi kıyaslıyorusunuz
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bu çok önce açılan bir konu SananeLenxp post kasmak için yorum yapmış.

New StyLe