Row&Ata meselesi..
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Row&Ata meselesi..
orhan sataşmaya devam ediyor yasaklayyarak olayı çözdüm . adamınıza bakın vahitin dediği gibi .
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Hmm sataşan benim öylemi . Mısır çarşısı önünde 9 canın kalmıştı istesem keserdim . Ama canın azken saldırmak bana yakışmazdı bir ton laf ederdin saldırmadım. Sonra yanına 2 lodos daha geldi bi baktım sen büyü atmaya başladın . Mısıra girdim . Geri çıktığımda lodoslar yoktu sen vardın saldırdım kesecekken mısıra sen girdin.Tekrar çıktın bu sefer mısıra ulaşmaya çalışırken kestim.
Dalaşan ben mişim şimdi bölgeden yazdıklarınıza göz atalım
Bir Atax. : 187 + Savunma Eşya Alınır
Diğeri : 187 + Top olsa olmazmı
Diğeri : Berru berru berru berru
Bir Atax : Berru eteğini çıkar da yanıma gel böyle olmuyor
Diğer Atax : Top Berru nerdesin kesecem de
Bunlar E.Ö de bölgeden yazılan yazılar . İnkar etsinler bakalım yukarda Allah var ve oyundakiler de görüyorlar. !
Ben bölgeden bu kadar laf atılırken sessiz kalmamaı bekliyorsanız daha çok beklersiniz
O özür dilenmediği sürece daha da devam edecek !
Bunlar E.Ö de bölgeden yazılan yazılar . İnkar etsinler bakalım yukarda Allah var ve oyundakiler de görüyorlar. !
Ben bölgeden bu kadar laf atılırken sessiz kalmamaı bekliyorsanız daha çok beklersiniz
ORHANBEY yazdı:Hmm sataşan benim öylemi . Mısır çarşısı önünde 9 canın kalmıştı istesem keserdim . Ama canın azken saldırmak bana yakışmazdı bir ton laf ederdin saldırmadım. Sonra yanına 2 lodos daha geldi bi baktım sen büyü atmaya başladın . Mısıra girdim . Geri çıktığımda lodoslar yoktu sen vardın saldırdım kesecekken mısıra sen girdin.Tekrar çıktın bu sefer mısıra ulaşmaya çalışırken kestim.
Ben bölgeden bu kadar laf atılırken sessiz kalmamaı bekliyorsanız daha çok beklersinizO özür dilenmediği sürece daha da devam edecek !
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
Alakasız kişiler konuya muhattab olmasın ....
Bu da bir yenisi
Atax : Berru kısa ve kalın seviyormuş tam benlik
Bölgeden dürten ben miyim siz mi ?
Bu da bir yenisi
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
arkadaşım senin derdin küfür ettirmek nasıl bir zihniyet varsa küfür edelim diye yapmadığın yok ben yasakladım arkadaşlar layığınla cevab vermişler . her olayın öncesi sonrası var buna dikkat et 
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
Geçen Atax ve Rowx ler savaş yapıyordu bende Rowx lere dalıyordum.Bana Rowx lerden biri sordu.Sizin (Ultraxözgür,Ultraxfırtına ve ben) ne işiniz var savaşta dedi.Bizle alıp veremediğiniz ne dedi.Cevap çok basitti.Biz Efelerx lerle savaşırken Atax ler en büyük yardımcımızdı.Yardım sırası bizdeydi bizde elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
ferhatın açıklaması gayet net benim yorum ise bukadar laf etmek birbirlemizi kırmak kimseye yakışmıyo alt tarafı bi oyun ve herkes kendini kaptırmış gidiyo şu yan carlarda birbirlerini tanımadan dalıp hakaret ediyolar ben bügüne kadar bi oyuncuya agzımdan kötü bi laf çıkmışsa gelsin desin bana bikaç item parası olan artis oluyo yanınada 3_4 kişi ok havasında geçen yok oyuna girip stres atcaklarına birbirlerini sinir küpü yapıp bu olaylar meydana geliyo artık savaş bitene kadar yırtınmaya gerek yok sonuçunu görecegiz nasılsa ROWXSAWWW
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
viewtopic.php?f=60&t=20765
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
ORHANBEY yazdı:Alakasız kişiler konuya muhattab olmasın ....
Bu da bir yenisi
Harbi çocuk gibisin milleti tetikliyorsun arkasından ee insanlık hali cvp alıyorsun sonrada onları sebepsizmiş gibi millete yansıtıyorsun.Kusura bakma ama senin politikan efeler ve egitlerinkine çok benziyor ( Kışkırtılan degil kışkırtan ol ) ben bile kendimi zor tutuyorum söyledigin laflara...Artı birşeyi daha belirteyim Ata lar olarak kılandan sadece Ata loncası toplansın diyoruz gelene engel olma gibi bir yetkimiz yok Arz çarındayken sizden birinin yaptıgı çağrıyıda okudum hani diyorsunuzya biz kimseyi çagırmıyoruz diye ama tam tersi ben sizin arzlara yaptıgınız çağrı sonucu öğrendim savaş oldugunu,yani kendi gözlerimle okudum...
- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hala Bizlere Çocuk diyorlar gülüyorum artık. siz ilk önce içinizdeki çürükleri eleğinizden geçirin. Ondan Sonra bize bahane bulun. Anlaşmayı bozan hareketide biz yaptık dimi? sizin çocukların hiç bir olaya müdahalesi yok.. Dün 4 Lonca 1 Grup'a saldırdınız. Dersinizki Sonra biz sadece Atax olarak savaştık. Bakıyorum Atadan Çok Turanlar var ne iş ? Diqer Lodosları es geçiyorum. Zeytinyağ gibi üste cıkmayı çok iyi biliyorsunuz ve yapıyorsunuz. Tebrikler.!
SANCAK
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak