Row&Ata meselesi..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Row&Ata meselesi..

Mesaj gönderen Melankolik »

Arkadaşlar zamanında Ata loncasıyla 2 3 kez daha problemimiz olmuştur. Savaşmışızdır.
Ve sonucunda Ata loncasından en değer verdiğim kişi olan Vahit'in attığı adımlarla 2 lonca arasında tekrar barış sağlanmıştır.
Son günlerde yaşanılan problemlerin nedenine gelirsek..
Biz tam olarak hatırlamıyorum yaklaşık 2aydır belki daha fazla Ata loncasıyla sorunumuz yoktu. Ta ki birkaç gün öncesine kadar..

Bir gün oyuna girdiğimde Rowxquent 5 Ata üyesi tarafından sancağa sıkıştırılmıştı. Nedeni Ataxerman,Rowxruff,Rowxquent ve bir ata üyesi tarafından birbirleri arasında geçen sataşmalar.. Neyse işte biz de çağırdık ekibimizi savaş başladı.. Gece yattığımda saat 1,5'tu. Ve savaş hala devam ediyordu..

1gün boyunca savaştık.. Gece 1,5'da çıktığımda hala Ata loncasıyla savaş halindeydik. Sabah oldu bilgisayarımı açtım. Ata loncasıyla savaş halinde olduğumuz hala aklımda.. Eminönündeyim, geziyorum. Kafamda şu düşünce var ; "Nerde Ata görsem kesicem.." E çünkü biz savaş halindeyiz bu normaldir. Karşıma 5 lvl bir Ata çıktı onu indirdim. Daha sonrasında da akşama kadar sakin bir ortam yaşandı. 49 lvl 2 Ata gördüm bana dalmadılar. Biz de kalabalık bir grup halinde geziyorduk bizden az olan bir Ata grubu gördük onlara da dalmadık..

Bu durum akşama kadar sürdü.Ta ki Row üyesi olan denizci bizden yardım isteyene kadar. Rowxdenizci diğer bir karakterinde bana pm attı. Atax'lar bana dalıyorlar sancağa sıkıştırdılar gibisinden. Biz de hemen olaya müdahale ettik. Lonca üyemizi koruduk Ataları geri püskürttük. Ve tekrar bir savaş daha başladı. Atalar bu sefer kalabalık bir grupla geldiler aralarında Ataxögeday da vardı. Dikkat ettiğim bir şey hiçbiri bize dalmıyordu hepsi denizciyi öldürmeye çalışıyordu. Biz de onlara daldık tekrar geri püskürttük. Ve Ataxögeday bana şunu dedi "Ferro sabahtan beri bir Row'a dokunmadık siz neden böyle yapıyorsunuz" Anladım ki denizci'nin Row olduğunun farkında değildiler.. Yani ortada bir yanlış anlaşılma vardı çağırdık Ata'ları konuştuk anlaştık barıştık. Ataxögeday ile başbaşa görüşmemde o sorunları bana anlattı ben sorunları ona anlattım anlattıklarımın içinde 5 lvl ata kesilmesi sorunu da vardı. Ögeday bu duruma sadece güldü. Netice de bu saatten sonra ne bir Row Ata üyesine, Ne bir Ata üyesi Row'a dalacaktı. Böyle anlaşmıştık..

Ve en önemli kısım..

Anlaşma sağlandıktan 1 gün sonra 3 4 kişilik bir Row grubuyla tekrar e.ö'nde dolaşıyorduk. Mısır önünde Ataxdelibalta ve bir Ata üyesi daha vardı. Selam verip yanlarına oturduk. Sonrasında Anlaşmayı bozacak olan kişi geldi yanımıza.. HARBOUR. Harbour gelir gelmez bana saldırdı. Ve anlaşma bozuldu..

Bugün savaş halinde olmamızın bir nedeni varsa o da Harbour'dur..

Dün İstanbul'un Fethi kutlamalarına katılmamdan dolayı oyunda olamadım..
Forum'da edindiğim bilgiye göre dün hararetli bir tartışma yaşanmış 2 lonca arasında. Ve Ata loncası şahsımıza çok ağır küfürler etmiş.. Bu bardağı taşıran son damla oldu.. Bu saatten sonra barış kelimesi bana ve loncama çok uzak görünüyor...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: Row&Ata meselesi..

Mesaj gönderen abdullatif82 »

rowların arasında bazı arkadaşlarım var savaş halindeyiz ve bu bir oyun dalarsam kızmayın sizde beni görünce dalın kızmam .sonuçta bu bir oyun maksat eğlence herkes bu gözle bakarsa küfür olayı yaşanmaz . savaşsa savaş barışsa barış . barış yaşanana kadar row çarıyla kimse önüme çıkmasın :D
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Melankolik yazdı:
Tabi oyunu fazla benimsemiş kişiler hala bunun bir oyun olduğunun farkında değiller.
Kendilerini kaybetmiş vaziyetteler...

İronik olmadı mı? :oops:
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Ne alaka Nedim?
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Benim Düşüncem Sancak Sunucusunun Arz ve Lodoslarda(Gökx'leri Unutmayalım :mrgreen: ) Lider Loncaları Arasında Bunlar Yaşanmamalıydı..Ben Lonca Başkanı Olsaydım Anlaşmayı Bozan Kişileri Loncadan Uzaklaştırırdım(Kardeşim Olsa Bile)..Yanlış Anlamayın Kimseyi Gazlama Gibi Bir Niyetim Yok Baştada Yazdığım Gibi Benim Düşüncem..
Resim
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yazdıklarını iyi oku.Sence de abartılmıyor mu? Çok ciddiye almış olmuyor musun?
Ayrıca atax loncasının beni gördükleri zaman dalacaklarını da sanmam.Bir an önce çözülmesi dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen quenT061 »

katakuli yazdı:Yazdıklarını iyi oku.Sence de abartılmıyor mu? Çok ciddiye almış olmuyor musun?
Ayrıca atax loncasının beni gördükleri zaman dalacaklarını da sanmam.Bir an önce çözülmesi dileğiyle.

harbouR qibi millete satasma bahanesi ile kp pesinde oLan biri sanada dalaR mrk etme .. ;)

ferhatın dediqi qibi herseyi baslatan o ..
GueNT
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bak konuyu başlatan Harbour işte bunu atax lonca başkanına bildirelim hemen kavgaya girmeyelim.
Bir daha böyle yaparlarsa, arkandayım her zaman Mustafa. :D
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

Ferçocuk' tan inciler :D
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Konunun açılış amacı Row&Ata meselesinin neden başladığı hakkında bilgi vermektir..
Resim
Carpe Diem
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön