İkv Klan anlayışı
Re: İkv Klan anlayışı
erdem gecnde kestım senı cıyak cıyak baırdın yok soyleydı yok boyleydı gelmıs burda yazıyorsn 
TTmShumpssss

benim anlattığım şey farklı shupss iyi oku
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Shumps kanka salla bunları bunlar yenilince kesin ya düşmüştür ya interneti yavaşlamıştır yada oyun kasmıştır
))Yoksa sende koskoca Yoyu sana yenilir mi
demi ama
Yoyu harbi çok dönek bir kişiliğin var
atın oqLu...

o gun noldu erdem ?? ben taa arkadan adadayken geldm 60 kudret fln wardı canlarımız 100 du snn de kudret 75 tı kestım sonra bekle gelıyorm dedın gene kestm gelıyorum ddn gene kestm sonra 1 kez yanlıs seyı yaptm ıtem deıstım oldmuLTasLaNqPeaCe yazdı:Shumps kanka salla bunları bunlar yenilince kesin ya düşmüştür ya interneti yavaşlamıştır yada oyun kasmıştır))Yoksa sende koskoca Yoyu sana yenilir mi
demi ama
Yoyu harbi çok dönek bir kişiliğin var
atın oqLu...
TTmShumpssss

- xXxEsCoBaRxXx
- Salgın Koruyucusu
Klan=savaş
savaş=ölüm(bir tarafın)
ölüm=yeniden canlan (tekrar dene şansını belki sende kazanırsın)
Savaş arenasında karışı tarafın ölümünden sonra mızmızlanan çok oyuncu sayısı var.Bunu da normal karşılıyoruz kendini gerekli ekipmanlarla muhafaza edemeyip karşı tarafa liderliğini koyamadığından güncel bahaneler sunmakta herkezin klan anlayışı farklıdır.Oyun içersinde birileri yenilcek kanun bu size önerim cevap vermeyin yazsın dursun belki boyu uzar
Eğlenceli ikvler
savaş=ölüm(bir tarafın)
Savaş arenasında karışı tarafın ölümünden sonra mızmızlanan çok oyuncu sayısı var.Bunu da normal karşılıyoruz kendini gerekli ekipmanlarla muhafaza edemeyip karşı tarafa liderliğini koyamadığından güncel bahaneler sunmakta herkezin klan anlayışı farklıdır.Oyun içersinde birileri yenilcek kanun bu size önerim cevap vermeyin yazsın dursun belki boyu uzar
Eğlenceli ikvler
bence duzelenmesı gereken bır durum klan savasları
1- cogunluk lodoslarda
2- karızma olayı klan yapmamızı kısıtlıyor (dengesız bır klan savası oldugundan ...)
3- klan savasları yapılan bolgeler komutan-arzlar ıcın avantajlı lodoslar ıcın kotu
krater lodos sancagı arzlar ıcın tehlıkelı banka yıne lodos ların yerı ve arz lar ıcın tehlıkelı
oyunda klan savasları duzenlenmesı lazım yoksa bu durum normal bırsey
1- cogunluk lodoslarda
2- karızma olayı klan yapmamızı kısıtlıyor (dengesız bır klan savası oldugundan ...)
3- klan savasları yapılan bolgeler komutan-arzlar ıcın avantajlı lodoslar ıcın kotu
krater lodos sancagı arzlar ıcın tehlıkelı banka yıne lodos ların yerı ve arz lar ıcın tehlıkelı
oyunda klan savasları duzenlenmesı lazım yoksa bu durum normal bırsey
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
Mızmızlananlardan biride konuyu açan öküz Yoyu...Hem konu açıyorsun hem mızmızlanıyorsun? Nasıl bir döneksin anLayamadım:)xXxEsCoBaRxXx yazdı:Klan=savaş
savaş=ölüm(bir tarafın)
Savaş arenasında karışı tarafın ölümünden sonra mızmızlanan çok oyuncu sayısı var.Bunu da normal karşılıyoruz kendini gerekli ekipmanlarla muhafaza edemeyip karşı tarafa liderliğini koyamadığından güncel bahaneler sunmakta herkezin klan anlayışı farklıdır.Oyun içersinde birileri yenilcek kanun bu size önerim cevap vermeyin yazsın dursun belki boyu uzar![]()
Eğlenceli ikvler

- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Sen Lodos deılmıydınMızmızlananlardan biride konuyu açan öküz Yoyu...Hem konu açıyorsun hem mızmızlanıyorsun? Nasıl bir döneksin anLayamadım:)

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
forum1907 yazdı:Sen Lodos deılmıydınMızmızlananlardan biride konuyu açan öküz Yoyu...Hem konu açıyorsun hem mızmızlanıyorsun? Nasıl bir döneksin anLayamadım:)de arz oldun sonra
Yoksa Çarşı loncası lodosmu
Dostlarımız nerdeyse bizde oradayız..Bir sorun mu var ?

- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ee oda öyle yapıodurr yyegennnn

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³