İkv Klan anlayışı

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

İkv Klan anlayışı

Mesaj gönderen Yoyu »

Klana girilme amacı nedir ? Savaş yapmak ama bu oyunda öle değil. Bu oyunda klana girilme amacı klandan boş muhabetler etmek ve item yansıtıp satmak . Ben istediğim adama dalarım kaç level olursa olsun buna kimse karışamaz karışmayada hakkı yoktur eğer benim kestiğim adam 5 level olsa bile buna kimse karışamaz çünkü klana girme hakkını kazanmış.Ama klanlar içinde neredeyse hiç savaş çıkmıyor. Kime saldırmaya kalksak;
Dur karizma satıcam veya karizma alıcam.Git nabıyorsan yap ama benim gördüğüm yerde yapma.
Birini kesersin anaya bacıya küfür ederler.Bölgeden hırsız yazarlar.Seviyesiz bir şekilde muhabbet başlar.
2 kişi veya daha fazla oyuncuyla bir kişi kesersin yine küfür gelir işte teke tek yermi şurda bekliyom bölgeden ezik gibi laflar.
Yok neymiş 49 level bir oyuncu 39 level birini kesemezmiş. Sanane bundan rakip klandan isteğim kişiye saldırma hakkım var buna kimse engel olamaz.
Savaşırken oyunda rahaytça iksir bile içemiyoruz. Yine olay bölgeye taşınıyor.

Bu mantıkla bu oyunu oynucaksanız size iyi oyunlar oyunda kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez beni görürseniz karizma satıcak olsam bile karizma alıcak olsam bile kesin bu sizin hakkınız.
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Re: İkv Klan anlayışı

Mesaj gönderen kontforum62 »

bütün içimden geçenleri yazmışsın erdem.
aynen katılıyorum yok karızma alıcam yok karızma satıcam ben dinlemiyorum böyle şeyleri.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
forum1907
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen forum1907 »

cinnkoooo katılıyorummm sana dogruuu demıssın :)
Resim
Crime of Team
Takım Suçu

Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen onygs1991 »

karizma konusu bence farklı mesele...
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Kullanıcı avatarı
forum1907
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen forum1907 »

İşin içine yalan girincee =) farklı olmuor ama tam keserken karızma almadıgı halde karızma alıyorum diyen ikv oyuncularını çok gördük ;)
Resim
Crime of Team
Takım Suçu

Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

Çoğu kişi öldükten artislik yapıyor ws falan ayağı ws gittğimizde kesildiklerinde işte tebrikler falan buda çok saçma :)
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

kontforum62 yazdı:bütün içimden geçenleri yazmışsın erdem.
aynen katılıyorum yok karızma alıcam yok karızma satıcam ben dinlemiyorum böyle şeyleri.

Dinlemiyorum diyorsunda kendin karizma satarken dalmayın diyorsun ha ne iş ??
Sen dalıyorsun ama biz bırakıyoruz.
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

Doğru söze ne denirki ;)
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen uLTasLaNqPeaCe »

Yoyu yazdı:Klana girilme amacı nedir ? Savaş yapmak ama bu oyunda öle değil. Bu oyunda klana girilme amacı klandan boş muhabetler etmek ve item yansıtıp satmak . Ben istediğim adama dalarım kaç level olursa olsun buna kimse karışamaz karışmayada hakkı yoktur eğer benim kestiğim adam 5 level olsa bile buna kimse karışamaz çünkü klana girme hakkını kazanmış.Ama klanlar içinde neredeyse hiç savaş çıkmıyor. Kime saldırmaya kalksak;
Dur karizma satıcam veya karizma alıcam.Git nabıyorsan yap ama benim gördüğüm yerde yapma.
Birini kesersin anaya bacıya küfür ederler.Bölgeden hırsız yazarlar.Seviyesiz bir şekilde muhabbet başlar.
2 kişi veya daha fazla oyuncuyla bir kişi kesersin yine küfür gelir işte teke tek yermi şurda bekliyom bölgeden ezik gibi laflar.
Yok neymiş 49 level bir oyuncu 39 level birini kesemezmiş. Sanane bundan rakip klandan isteğim kişiye saldırma hakkım var buna kimse engel olamaz.
Savaşırken oyunda rahaytça iksir bile içemiyoruz. Yine olay bölgeye taşınıyor.

Bu mantıkla bu oyunu oynucaksanız size iyi oyunlar oyunda kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez beni görürseniz karizma satıcak olsam bile karizma alıcak olsam bile kesin bu sizin hakkınız.
Ula köpek senin bu oyunu oynamaya bile hakkın yok...İt hırsız...Yemret ve sen oyunun içine ettiniz uLan haLa da konuşuyor burda...Sen adam oLmadıqın için anLayışta oLmaz...İt...Sen adam mısında foruma konu yazabiliyorsun...Hırısz köpek...
Resim
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

Lan apaçi o kadar konuşuyonuz hanginiz kanıtı var 39 levelde klan örsünde hepniz ws mi izlerdeniz awel awel şimdi mi adam oldun sende salağa bak adamın biri buna ben x kişiyim itemlerini verirmisin salak gibi vermişn ve gelip te bunu ben ve yemreten biliyosun şuraya adam gibi konu açtık salak salak yorumlar yapıpta benim sinirimi bozma yol al.
Yoyu

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön