İkv Klan anlayışı

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: İkv Klan anlayışı

Mesaj gönderen Yoyu »

Düzgün bir şekilde yorum yapıcaklar yapsın lütfen katılıyorum veya katılmıyorum yazın birde nedenini yazın yeter.
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakacef »

klana giren kişi nerde olursa olsun kesmeyi kesilmeyi kabul etmiş birisidir... çirkeflik yapan velet'lerden başkası değildir zati...

İYİ FORUMLAR
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Yardımlaşmak için yani görev yapmak için klana girmiş kişiler olabilir. Klana gireni salt olarak keserim demek çok yanlış olur.

Yani:
karizma 0'sa kesmem. kp gelmeyecek ki? amaç ne?
Seviyesi düşük olduğundan KP gelmeyecekse kesmem
"göreve gidiyorum DUR" diyeni kesmem.
köşede kp kasanı görürsem kesmem.

Tamam klanlar savaşmak için var, ama bunun için er meydanları mevcut.
Belkide bu gelecek olan yeni seviyelerde sadece er meydanı gibi yerlerde savaş yapabileceğiz, Bu sayede amacı savaşmak olanda, olmayanda rahat edecek.

Sunucumuzda lodoslar sayıca çok fazla.
Bir arz yer altına rahatça giremiyor, görevlerini yapamıyor. Bir arz meteorda kesinlikle dolaşamıyor. Bankasına bakamayan onlarca arz var. Bu gibi durumlar oyundan tad almak, eğlenmek yerine; oyundan soğutuyor adamı.

Er meydanı daha kapsamlı ve kombinasyonları çok olan bölgeler haline getirilsin ve sadece bu yerlerde savaş yapılsın.
Bu sayede arkadaşın dediği gibi gereksiz boş muhabbetler dönmez ve özellikle küfür oranı %50 azalır kanaatindeyim.

İşte o zaman klan savaşlarının, PvP lerin tadı gelir. Sinir stres olmadan oynar insan.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
deliyureks55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa

Mesaj gönderen deliyureks55 »

SOVE yazdı:Yardımlaşmak için yani görev yapmak için klana girmiş kişiler olabilir. Klana gireni salt olarak keserim demek çok yanlış olur.

Yani:

Belkide bu gelecek olan yeni seviyelerde sadece er meydanı gibi yerlerde savaş yapabileceğiz, Bu sayede amacı savaşmak olanda, olmayanda rahat edecek.

Bir arz yer altına rahatça giremiyor, görevlerini yapamıyor. Bir arz meteorda kesinlikle dolaşamıyor. Bankasına bakamayan onlarca arz var. Bu gibi durumlar oyundan tad almak, eğlenmek yerine; oyundan soğutuyor adamı.

Er meydanı daha kapsamlı ve kombinasyonları çok olan bölgeler haline getirilsin ve sadece bu yerlerde savaş yapılsın.
Bu sayede arkadaşın dediği gibi gereksiz boş muhabbetler dönmez ve özellikle küfür oranı %50 azalır kanaatindeyim.

İşte o zaman klan savaşlarının, PvP lerin tadı gelir. Sinir stres olmadan oynar insan.
işte bu oyunumuzda görmek istediğimiz hareketler ;)
achiwasha
Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen uLTasLaNqPeaCe »

uLa Yoyu ...Adam Yemretle benim bildiğim herşeyi biliyor..Yemret kendi çarından ben bu çardayım dedi...Sonra mırın kırın ediosun...uLa öküz...Sonrada benim itemleri ikiniz kırıştınız...Nedense bende olan ve çalınnan itemlerin bir kısmı sende vardı ? Bu kadar rastlantıda fazla demi ama :)aYrıca sen daha fare keserken biz hidralarla uğraşıyorduk...Ne kadar amatörce bir oyun oynadığın buradan belli it soyu...Kim bilir belki sülalecek hırsızsınız...
Resim
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

Biraz yaşına göre konuş bizim mahaledeki 6 yaşındaki çocuklar gibi konuşuyosun biz hidra keserken sen fare kesiyodum bişi sölerken düşün şimdi yol al.

Umut abi çok haklısın ama er meydanlarınında bokunu çıkardılar;
Savaş başlarş başladığı anda çıkanlar oluyor
Anlaşmalı em yapanlar var bütün em ler dolu onlara çalışıyo
Savaştan bilerek çıkarlar işte klana düştüm k.b yın
Savaş biter kazanırız skora ulaşmak için muhafız kesicez bu seferde ilk vurma kavgası en saçmasıda bu zaten aynı gruptayız
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

SOVE yazdı:Yardımlaşmak için yani görev yapmak için klana girmiş kişiler olabilir. Klana gireni salt olarak keserim demek çok yanlış olur.

Yani:

+10
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Yoyu artık köşeye sıkıştın sadece dediklerimi tekrarlayabiliyorsun:)Buda büyük başarı insan taklidi yapmaya çalışan öküz kırması:)
Resim
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

Olum sen malmısın? Salağa bak ya alt tarafı oyun oynuyor köşeye sıkıştın falan nabcan sikicen mi ?
Yoyu

Resim

Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Senin ki oyun deil sülale mesleiğini devam ettirme...Hırsızlık...Ayrıca küfür yemek çok hoşunuza gidiyor...atın oqLu...
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön