Jıkolata İçeri Gir!
- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Jıkolata İçeri Gir!
Ne kadar büyük seyin varda koyuyosun sen öle herkeze
bı ara kıvıırda
Herşey vs deıldır Yegennnn

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Oncelıkle sen kım ? neden konuyla alakalı olmadan aptal aptal yorumlar yapıp canımı sıkıyorsun merak ediyorum ılgı çekmek ıstıyorsun başka konulara hadı naş!forum1907 yazdı: Ne kadar büyük seyin varda koyuyosun sen öle herkezebı ara kıvıırda
Herşey vs deıldır Yegennnn
![]()
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
İlgi çekmek ben mi senmıi Topik senı
hahahaha
Çekemıyosunnn Baksana kızı nasıl kıskanıosunnn
:D:D

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
aldatmaz2012 yazdı:Turnuvada 1.oldun kendını forumlarda konu açarak övdün bunu bil kendini öven adamdan hiç bir b*k olmaz zamanında meydanı boş buldun bolgelere en ıyıyım herkezi yenerım felan vs yazılar yazmaya kalktın turnuvadada 1. olunca tıpan harbi bi kalktı senın.Oyunu bırakmıştın ama charını sılmedın ve eger oyunu sildiysen bugun tekrar yükle seni bugun en geç yarın vs ye davet edıyorum senı o vs yaptıgımız alana gomucem ve utancından birdaha asla oyuna giremıceksın eger kabul edıyorsan evet yaz yeter li tabii yerse
eğer sana yenilirse ki sanmam beni 0 kudret 40 canım varken zor kesdin

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Senı 40 can 0 kudretle zor mu yendım dalga mı geçıyorsun sen tesla kursam yeter 0 kudretın varken.MORDuMan yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Turnuvada 1.oldun kendını forumlarda konu açarak övdün bunu bil kendini öven adamdan hiç bir b*k olmaz zamanında meydanı boş buldun bolgelere en ıyıyım herkezi yenerım felan vs yazılar yazmaya kalktın turnuvadada 1. olunca tıpan harbi bi kalktı senın.Oyunu bırakmıştın ama charını sılmedın ve eger oyunu sildiysen bugun tekrar yükle seni bugun en geç yarın vs ye davet edıyorum senı o vs yaptıgımız alana gomucem ve utancından birdaha asla oyuna giremıceksın eger kabul edıyorsan evet yaz yeter li tabii yerse
eğer sana yenilirse ki sanmam beni 0 kudret 40 canım varken zor kesdinoyuna girmemesi gerekir utancından aslında canı 50den aşşağı inersede utancından girmemesi lzm büyücüne laf edemicem sağlam ama savaşcıda seni hertürlü alır/alırım her classda kendini yüceltmeye çalışma kendini öven tek o deil sen bi açdığın konulara bak ondan sonra konuş tamam mı ?
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Firelife
- Demirci Çırağı
Jikolata sana bu konuda katılıcağım hergün bölgeden küfür ediyor burasıqistanbul!!
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
aldatmaz2012 yazdı:Ben vs teklıfı yaptım sende kabul etmedin konuyu uzatmaya gerek yok ama emın ol kabul etseydın senı o alana gömerdim.
ARkadas NEsın SEn GOmuyon
Sondajcımısın nesın anlamadım gıttı
Benı de GOmsene Sana Zahmet Olacak...
Manzaralı bı Yer Olsun
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN ILK VE TEK KUTSAL'I
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
savaşcında ?aldatmaz2012 yazdı:Senı 40 can 0 kudretle zor mu yendım dalga mı geçıyorsun sen tesla kursam yeter 0 kudretın varken.MORDuMan yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Turnuvada 1.oldun kendını forumlarda konu açarak övdün bunu bil kendini öven adamdan hiç bir b*k olmaz zamanında meydanı boş buldun bolgelere en ıyıyım herkezi yenerım felan vs yazılar yazmaya kalktın turnuvadada 1. olunca tıpan harbi bi kalktı senın.Oyunu bırakmıştın ama charını sılmedın ve eger oyunu sildiysen bugun tekrar yükle seni bugun en geç yarın vs ye davet edıyorum senı o vs yaptıgımız alana gomucem ve utancından birdaha asla oyuna giremıceksın eger kabul edıyorsan evet yaz yeter li tabii yerse
eğer sana yenilirse ki sanmam beni 0 kudret 40 canım varken zor kesdinoyuna girmemesi gerekir utancından aslında canı 50den aşşağı inersede utancından girmemesi lzm büyücüne laf edemicem sağlam ama savaşcıda seni hertürlü alır/alırım her classda kendini yüceltmeye çalışma kendini öven tek o deil sen bi açdığın konulara bak ondan sonra konuş tamam mı ?

- Jikolata
- İri Fare Avcısı
kusura Bakma AMa seni kaale almıorum artık ... suç bizde ki bunun açtıgı konuya yorum yapıoruz ...