Jıkolata İçeri Gir!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
forum1907
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Jıkolata İçeri Gir!

Mesaj gönderen forum1907 »

Ne kadar büyük seyin varda koyuyosun sen öle herkeze :D bı ara kıvıırda :D Herşey vs deıldır Yegennnn :D
Resim
Crime of Team
Takım Suçu

Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

forum1907 yazdı: Ne kadar büyük seyin varda koyuyosun sen öle herkeze :D bı ara kıvıırda :D Herşey vs deıldır Yegennnn :D
Oncelıkle sen kım ? neden konuyla alakalı olmadan aptal aptal yorumlar yapıp canımı sıkıyorsun merak ediyorum ılgı çekmek ıstıyorsun başka konulara hadı naş!
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
forum1907
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen forum1907 »

İlgi çekmek ben mi senmıi Topik senı :D hahahaha :D Çekemıyosunnn Baksana kızı nasıl kıskanıosunnn :D:D:D
Resim
Crime of Team
Takım Suçu

Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MORDuMan »

aldatmaz2012 yazdı:Turnuvada 1.oldun kendını forumlarda konu açarak övdün bunu bil kendini öven adamdan hiç bir b*k olmaz zamanında meydanı boş buldun bolgelere en ıyıyım herkezi yenerım felan vs yazılar yazmaya kalktın turnuvadada 1. olunca tıpan harbi bi kalktı senın.Oyunu bırakmıştın ama charını sılmedın ve eger oyunu sildiysen bugun tekrar yükle seni bugun en geç yarın vs ye davet edıyorum senı o vs yaptıgımız alana gomucem ve utancından birdaha asla oyuna giremıceksın eger kabul edıyorsan evet yaz yeter li tabii yerse ;)

eğer sana yenilirse ki sanmam beni 0 kudret 40 canım varken zor kesdin ;) oyuna girmemesi gerekir utancından aslında canı 50den aşşağı inersede utancından girmemesi lzm büyücüne laf edemicem sağlam ama savaşcıda seni hertürlü alır/alırım her classda kendini yüceltmeye çalışma kendini öven tek o deil sen bi açdığın konulara bak ondan sonra konuş tamam mı ?
ResimResim
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

MORDuMan yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Turnuvada 1.oldun kendını forumlarda konu açarak övdün bunu bil kendini öven adamdan hiç bir b*k olmaz zamanında meydanı boş buldun bolgelere en ıyıyım herkezi yenerım felan vs yazılar yazmaya kalktın turnuvadada 1. olunca tıpan harbi bi kalktı senın.Oyunu bırakmıştın ama charını sılmedın ve eger oyunu sildiysen bugun tekrar yükle seni bugun en geç yarın vs ye davet edıyorum senı o vs yaptıgımız alana gomucem ve utancından birdaha asla oyuna giremıceksın eger kabul edıyorsan evet yaz yeter li tabii yerse ;)

eğer sana yenilirse ki sanmam beni 0 kudret 40 canım varken zor kesdin ;) oyuna girmemesi gerekir utancından aslında canı 50den aşşağı inersede utancından girmemesi lzm büyücüne laf edemicem sağlam ama savaşcıda seni hertürlü alır/alırım her classda kendini yüceltmeye çalışma kendini öven tek o deil sen bi açdığın konulara bak ondan sonra konuş tamam mı ?
Senı 40 can 0 kudretle zor mu yendım dalga mı geçıyorsun sen tesla kursam yeter 0 kudretın varken.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

Jikolata sana bu konuda katılıcağım hergün bölgeden küfür ediyor burasıqistanbul!!
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

aldatmaz2012 yazdı:Ben vs teklıfı yaptım sende kabul etmedin konuyu uzatmaya gerek yok ama emın ol kabul etseydın senı o alana gömerdim.

ARkadas NEsın SEn GOmuyon :)
Sondajcımısın nesın anlamadım gıttı :)
Benı de GOmsene Sana Zahmet Olacak...
Manzaralı bı Yer Olsun :)

KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN ILK VE TEK KUTSAL'I
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MORDuMan »

aldatmaz2012 yazdı:
MORDuMan yazdı:

Senı 40 can 0 kudretle zor mu yendım dalga mı geçıyorsun sen tesla kursam yeter 0 kudretın varken.
savaşcında ?
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Jikolata
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Jikolata »

kusura Bakma AMa seni kaale almıorum artık ... suç bizde ki bunun açtıgı konuya yorum yapıoruz ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön