Küfürbazlar ve Ceza Sistemi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JiGy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Küfürbazlar ve Ceza Sistemi

Mesaj gönderen JiGy »

isyanImvar yazdı:Israrla bana küfür edildiği için küfür ediyorum,bu yüzden HAKKIDIR diyebiliyorsun Jigy.Keşke sadece sana küfür edildiğinde küfür ediyor olsan da bu durumu kurtarabilme şansımız olsa.Ancak sen de biliyorsun küfür etmeyi sevdiğini ve bunu alışkanlık haline getirdiğini.Diyelim ki sadece sana küfür edildiği için karşılık veriyorsun. Küfürden rahatsız oluyorsun.O halde küfür etmenin yanlış olduğunun bilincindesin.Yanlışa yanlışla cevap veriyorsun.

Anlamamız gereken şey şu.Kimsenin kimseyi,küfür ederek,taciz ederek rahatsız etmeye hakkı yoktur.Sana küfür etme demiyorum artık zaten.Sana da değil sadece.Bu oyundaki küfürbazların,hırsızların hepsine söylüyorum bunları.Tek isteğim sen ve senin gibiler küfür ettiklerinde hak ettikleri cezaları alsınlar.

Keşke ettğiniz küfürlerin gerçek karşılığı olan cezaları alsanız da '' Sınırsız ban yesem de yine söverim nolcak lan!! Bütün hesaplarımdan sövecem yine.!!'' deseniz.Tüm karakterlerinizden kurtulsak.

Evet, küfür edildiği için küfür ediyorum. Küfür yiyen herkesin HAKKIDIR küfür etmek lafımın arkasındayım.
Yaşım saçmalıklarını anlamayacak kadar veya alışkanlıklarımı ve fantezilerimi bilmeyecek kadar ufak değil.
Ama sen bilmiyorsan gözden geçir alışkanlıklarını.
Yanlış yapana Yanlışın Allah ını yaparım....

Senin anlaman gerekenlerimi yazıyorsun ben zaten biliyorum bana nie hikaye yazıyorsun.
Küfür etme diyemezssin hakkında yok buna. 3. şahısların laflarını pek kale almam.
Sadece sinek vızılamalarına son vermek için cevap veriyorum.

Anlamadığım hırsızların konuyla ne alakası var:D Sıçtın sıvamaya başladın:D

Bak güzel kardeşim

Sizin o namuslu sandığınız insanlar ya plussız çarlarından yada 1 lvl çarlardan küfür edioyorlar bana.
Bendde onlara bölgeden cevap veriyorum sizin gibi MAL ların bu şahısların namussuz olduklarını anlasınlar diye.
Biraz abartıyormuyum evet çok hemde. Ben çok 999 gün bloke 999 gün susturulma aldım:D Sıfırdan çok başladım.
Senin 3 senede yapabildiğin paarayı ben 1 ayda yaparım. Yine gelirim yani. Ki bu devran böyle dönmeyene kadar.

Ama hakkıdır hakkı...
JiGy
Çokxünlüxbirisi
HeAllS

Hakkıdır Hakkı...
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

:D emre canım yınemi 999 gün blok yedin :D yinemi car kasacaz yoksa :D
Kullanıcı avatarı
IIStanfaDeII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIStanfaDeII »

Ben Arkadaşın Söyledikleri Destekliyorum Sonuna Kadar Katılıyorum ;)
Stanfade ?

Istanfade ?

ÇoK YaKıNdA...

Resim
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

wednesday yazdı:Binyetmişbir ilk senden başlayayım madem bu kadar yazabilme yeteneğin var ikv değilde yazar olup roman yaz sen gel gelelim benim konuma 2 sene evvelki olayı neden açıyosun anlam verebilmiş değilim.Kesin olan bişi var oda senin kafadan veya beyinden sakat oluşundur sen kimsinki benim hakkımda foruma konu açıyosun. Bak yazıcaklarımı iyi dinle gerizekalı aptal ben oyunda yanımda bi bayan varken veya ablam veya kardeşim niyetine gördüğüm bir insan varken senin gibi bi şerefsizde kalkıp özeline msn ister yada söyleden olur olmaz konuşursa Şimdi sana diyorum Binyetmişbir salağı kızı teslim edip gidiyimmi yani senin gibi karaktersizmi olayım kim olursa olsun yanındaki bayanı koruyamıyosa girmesin bu oyuna 4 senelik oyun hayatımda asla kimseye sebebsiz küfretmedim etmemde asla kimseyle işim olmadı taki sizin gibi çirkef insanlar olduğu sürece ve tekrar dediğim gibi bu kadar yazabilme yeteneğin var ne arıyosun bu oyunda git roman yaz yazık oluyo sana ikv lerde hem şunu bil hiç bi online oyun küfürsüz değildir olanı göster ben bu oyunu bırakırım senin gibi insanların amacı oyun değil konu açıpta kendini akıllı sanan oysaki beyin özürlü insanlarsınız SON DİYECEĞİMİDE YAZAYIM BEN SANA KÜFRETTİM AMA ETTİĞİME ASLA PİŞMAN OLMADIM AKSİNE SENİN GİBİ İNSANLAR HAKEDİYO DİE GURUR DUYUYORUM VE İNAN ŞU AN Bİ KAÇ İNSANIN HATIRI OLMASA SANA BURDAN TEKRAR KÜFRETME ONURUNU YAŞICAKTIM KARAKTERSİZ İNSAN Saygılarımla Gölgesavaşçısı
şu yazını noktasına virgülüne inceledim baktım ki tutulacak bir tarafı yok "saldım açayıra Mevlam kayıra.." dedim bıraktım. Dediğin gibi bir gün roman yazacak olursam kitabımın bir kenarında sendende bahsederim layık olduğun şekilde. daha devamı gelirdi ama çoğu #@!? ciğeri 5 para etmez yüzünden oyundan soğudum.
sonuçta oyunda değer vereceğim yada alacağım kimsem kalmadı kimi dostlarım beni bıraktı çoğu dostumu da ben bıraktım Haklı olanı ve Hakkı her daim savundum savunurum delikanlıyım diyen kişilerin karşısında kendimi tanıtıp dikildiğimde ilk sözleri "Selamunaleyküm" oldu . O yüzden çapulculardan korkacak değilim. "gözümün gördüğü hiç birşeyden korkmam" diyen Hz. Hamza ve "Hakkınızı arayın yoksa hakkınızla beraber şerefinizide kaybedersiniz" diyen Hz. Ali Efendilerimizi örnek alır daima bu uğurda yaşarım.
Fazla konuşmaya gerek yok sizinle alakalı nette hayatta heryerde yeterince çok bilgi var...
http://nacizanebilgi.com/sozluk.php?q=n ... ato+mermer

Binyetmişbir
MALAZGİRT Loncası
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
wednesday
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen wednesday »

sana bişi dicem sadece beni eleştireceğine az bişi insan olsan bende böyle davranmam ama bi konuda çok ciddiyim ciğeri kanı 5 kuruş etmez şerefsizin birisin sen sana başkada yazıcak laf bulamıyorum o bahsettiğin peygamberlerimiz bir gün seni bu forumda konu almaktan çarpar emin ol senin kişiliğin ve haysiyetin belli #@!? olmasan 2 sene evvel yaşanmış bi olayı buraya aktarmazdın ve sana son lafım olsun oyunda denk gelirsen emin ol küfürlerimin çok çok daha üstü küfürler gelicek çünkü hakediyosun hayatımda çok karaktersiz ve kaypak hatta #@!? insan gördüm ama senin gibisine asla raslamadım sizlerle veya sizin gbi laf cambazı duygu sömürüsü yapan piçlerle ben uğraşamam uğraşabilecek olan varsa uğraşsın ÖYLE KALİTESİZ BİR İNSANSINKİ #@!? KÖPEK 2 SENE EVVELKİ OLAYA BENİM ADIMA MİSAL VERİYOSUN AZ BİŞİ ERKEK OLMANI BEKLERDİM SENİN AMA NERDE SİZLERDE O HAYSİYET GERÇEKTEN BURDA LAF YAPMAYI BIRAKINDA AZ BİŞİ ÖZÜNÜZE DÖNÜN Bİ LAF VARDIR KADININ ORUSPUSUNDAN DEĞİL ERKEĞİN ORUSPUSUNDAN KORKACAKSIN DİE SİZLERDE ÖYLE BİŞİSİNİZ YAZIKLAR OLSUN SİZE dediğim gibi adam olsan karaktersiz piçin biri olmasan 2 sene evvelki olayı buraya taşıyıp beni bu kadar kızdırmazdın ama adam değilsiniz sizler ikv ye zarar veripte laf kalabalığı yapan bi kaç süzmeden veya bi kaç piçten oluşan insanlar topluluğusunuz
wednesday
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen wednesday »

konuyu kapatim diyom ama elimde olmadan sinirlerime hakim olamıyorum bi misal vericem ben bu oyunu oynayalı tam 4 senem oluyo ve ilk oyun arkadaşlarımda olan KaTaRSiS ve PaPRiKa bu bahsettiğim insanlar anne ve kız bu insanlar Biyetmişbir ve GLADIATOR yani namı değer mert abimiz yüzünden oyunu bıraktılar o kadar çirkef ve şerefsizsinizki o yüce insanlara bu oyunu bıraktırdınız ve sizlee bişi diyimmi çok yakındır millet sizin ne mal olduğunuzu anlıcak ve gel gelelim sana mert abi ( GLADIATOR ) babam yaşında aamsın kendini az bişi taşımasını bil ciddiyim yemin ediyorum toplum olarak olsa geref aile olarak olsa gerek torun sahibisin sana yakışı kalmıyo ben sana zamanında o kadar değer erdimki aileme küfredildiği halde sus dediğin zaman susan insanlardan biriydim ama seni tanıdıkça sana gösterdiğim sevgiden ve saygıdan iğreniyorum çünkü çok aşağılık bi insanmışsın benim hakkımda buraya bişiler yazdıracağına yani köpeğin olan Binyetmişbire ssen önce git o anneyle kızın gönlünü al karaktersiz insan ALLAH kuran çarpsın sana inanıp sana değer veren insanlara çok acıyorum çünkü yarın sen sana değer veren insanlarıda satmaya başlıcaksın karakterin bu çünkü senin :S ben üzülüyorum senin o lanet olası yaşına ALLAH ından bul ve bulucaksında saygıdeğer mert abim
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

isyanImvar yazdı:Israrla bana küfür edildiği için küfür ediyorum,bu yüzden HAKKIDIR diyebiliyorsun Jigy.Keşke sadece sana küfür edildiğinde küfür ediyor olsan da bu durumu kurtarabilme şansımız olsa.Ancak sen de biliyorsun küfür etmeyi sevdiğini ve bunu alışkanlık haline getirdiğini.Diyelim ki sadece sana küfür edildiği için karşılık veriyorsun. Küfürden rahatsız oluyorsun.O halde küfür etmenin yanlış olduğunun bilincindesin.Yanlışa yanlışla cevap veriyorsun.

Anlamamız gereken şey şu.Kimsenin kimseyi,küfür ederek,taciz ederek rahatsız etmeye hakkı yoktur.Sana küfür etme demiyorum artık zaten.Sana da değil sadece.Bu oyundaki küfürbazların,hırsızların hepsine söylüyorum bunları.Tek isteğim sen ve senin gibiler küfür ettiklerinde hak ettikleri cezaları alsınlar.

Keşke ettğiniz küfürlerin gerçek karşılığı olan cezaları alsanız da '' Sınırsız ban yesem de yine söverim nolcak lan!! Bütün hesaplarımdan sövecem yine.!!'' deseniz.Tüm karakterlerinizden kurtulsak.
ne o Gölgesavaşçısı gerçekleri her daim ortaya koymaktan çekinmeyeceğimi bilmelisin hatayı yaptı isen kabahati kendinde ara seni buraya uluorta çıkarıp millete senimisal vermemin tek sebebi senden halen alamadığım hıncım ve taşı gediğine oturtmak içindir. küfür eden sendin uyaran ben banada bulaştın yanlış yaptın. bana kendini savunacak neyin kaldı bence kuyruğunu kıs kır belini otur evinde. terbiye fukarası bir alay insan var oyunda saymakla bitmez bendede siz gibi çakallarla yüzleşecek yürek var bunu böyle bil. sustum ogün seni Allaha havale ettim sen ki yaptığını savunuyorsun hem bu dünyada hem diğer dünyasda misli misli alacağım var senden bunu bil. seninle reelde görüşmeyi çok isterdim lakin ekmek kavgası mümkün olmuyor dua et iyikide olmuyor !
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

wednesday yazdı:konuyu kapatim diyom ama elimde olmadan sinirlerime hakim olamıyorum bi misal vericem ben bu oyunu oynayalı tam 4 senem oluyo ve ilk oyun arkadaşlarımda olan KaTaRSiS ve PaPRiKa bu bahsettiğim insanlar anne ve kız bu insanlar Biyetmişbir ve GLADIATOR yani namı değer mert abimiz yüzünden oyunu bıraktılar o kadar çirkef ve şerefsizsinizki o yüce insanlara bu oyunu bıraktırdınız ve sizlee bişi diyimmi çok yakındır millet sizin ne mal olduğunuzu anlıcak ve gel gelelim sana mert abi ( GLADIATOR ) babam yaşında aamsın kendini az bişi taşımasını bil ciddiyim yemin ediyorum toplum olarak olsa geref aile olarak olsa gerek torun sahibisin sana yakışı kalmıyo ben sana zamanında o kadar değer erdimki aileme küfredildiği halde sus dediğin zaman susan insanlardan biriydim ama seni tanıdıkça sana gösterdiğim sevgiden ve saygıdan iğreniyorum çünkü çok aşağılık bi insanmışsın benim hakkımda buraya bişiler yazdıracağına yani köpeğin olan Binyetmişbire ssen önce git o anneyle kızın gönlünü al karaktersiz insan ALLAH kuran çarpsın sana inanıp sana değer veren insanlara çok acıyorum çünkü yarın sen sana değer veren insanlarıda satmaya başlıcaksın karakterin bu çünkü senin :S ben üzülüyorum senin o lanet olası yaşına ALLAH ından bul ve bulucaksında saygıdeğer mert abim

+ burada bahsettiğin bu şahıslarala ( KaTaRSiS ve PaPRiKa ) ne konuşmuşluğum nede adlarını ağzıma almışlığım var. oyüzden bir suçlama yönelteceksen mutlaka iyi düşünmelisin. hakkıma giriyorsun. GLADIATOR konusuna gelecek olursak Mert abi ile yolları ayıralı çok oldu o sağ ben selamet dedimya tek tabanca yola devam. ben kimsenin ne yalakası oldum ne köpekliğini yaptım . Allaha hamd olsun ben dalkavuk olamayacak birisiyim. sen kendinle karıştırma beni. küfür etmeyi övebilecek kadar küçüldüğüne göre senden olsa olsa bu beklenir zaten.
Resim

Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Forum Kuralları:
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön