isyanImvar yazdı:Israrla bana küfür edildiği için küfür ediyorum,bu yüzden HAKKIDIR diyebiliyorsun Jigy.Keşke sadece sana küfür edildiğinde küfür ediyor olsan da bu durumu kurtarabilme şansımız olsa.Ancak sen de biliyorsun küfür etmeyi sevdiğini ve bunu alışkanlık haline getirdiğini.Diyelim ki sadece sana küfür edildiği için karşılık veriyorsun. Küfürden rahatsız oluyorsun.O halde küfür etmenin yanlış olduğunun bilincindesin.Yanlışa yanlışla cevap veriyorsun.
Anlamamız gereken şey şu.Kimsenin kimseyi,küfür ederek,taciz ederek rahatsız etmeye hakkı yoktur.Sana küfür etme demiyorum artık zaten.Sana da değil sadece.Bu oyundaki küfürbazların,hırsızların hepsine söylüyorum bunları.Tek isteğim sen ve senin gibiler küfür ettiklerinde hak ettikleri cezaları alsınlar.
Keşke ettğiniz küfürlerin gerçek karşılığı olan cezaları alsanız da '' Sınırsız ban yesem de yine söverim nolcak lan!! Bütün hesaplarımdan sövecem yine.!!'' deseniz.Tüm karakterlerinizden kurtulsak.
Evet, küfür edildiği için küfür ediyorum. Küfür yiyen herkesin HAKKIDIR küfür etmek lafımın arkasındayım.
Yaşım saçmalıklarını anlamayacak kadar veya alışkanlıklarımı ve fantezilerimi bilmeyecek kadar ufak değil.
Ama sen bilmiyorsan gözden geçir alışkanlıklarını.
Yanlış yapana Yanlışın Allah ını yaparım....
Senin anlaman gerekenlerimi yazıyorsun ben zaten biliyorum bana nie hikaye yazıyorsun.
Küfür etme diyemezssin hakkında yok buna. 3. şahısların laflarını pek kale almam.
Sadece sinek vızılamalarına son vermek için cevap veriyorum.
Anlamadığım hırsızların konuyla ne alakası var:D Sıçtın sıvamaya başladın:D
Bak güzel kardeşim
Sizin o namuslu sandığınız insanlar ya plussız çarlarından yada 1 lvl çarlardan küfür edioyorlar bana.
Bendde onlara bölgeden cevap veriyorum sizin gibi MAL ların bu şahısların namussuz olduklarını anlasınlar diye.
Biraz abartıyormuyum evet çok hemde. Ben çok 999 gün bloke 999 gün susturulma aldım:D Sıfırdan çok başladım.
Senin 3 senede yapabildiğin paarayı ben 1 ayda yaparım. Yine gelirim yani. Ki bu devran böyle dönmeyene kadar.
Ama hakkıdır hakkı...