Destek Tel..
- NaMeSiZ
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Destek Tel..
Arkadaşlar oyunun geri sarmasıyla benim satmış olduğum yücelen takımdan aldığım 85 m gitti. Tabiki takımda gitti. Bunu desteğe ilettim fakat cevap gelmedi. Benim aylarca uğraştıpım emeklerim bir geri sarımla gitti. Şimdi benim yapabileceğim ne var ? Bunu cevabını verebilir misiniz ? Ve Desteğin tel numarasını verirmisiniz ?
- Zadeganxbigane
- Acemi Savaşçı

Re: Destek Tel..
Arkadaşım emiönü sunucusunda bu ve bunun gibi olaylar çok olmakta.Banada oldu benim item gitti iteme sağ tıkladım Alman ok ucu cekete kendi kendine giyip çıkarmaya başladı 2-3 giyip çıkardı item gitti bende çok şaşırdım.Ama geri gelmedi.Diğer sunucularda hiç karşılaşmadım böyle birşeyle.

Zadeganxbigane Zadeganxsayha
"İmtisal-i Cahidü fi'llah olubdur niyyetüm
Din-i İslam'un Mücerred Gayretidür Gayretüm"
"Olmaya Devlet Cihanda,Bir Nefes Sıhhat gibi"
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
Kardeşım cok geçmıs olsun uzulerek soyluyorum ustune 1 bardak Soguk su iç cnku banada bole dıyorlardı
Gerİ SArma ile Artı Alısverıs yaparken alısverıs yaptıhım kısının dusmesı ıLe kayboLan Bır ton Param esyam ve Kastıhım Kp lerın hıc bırı gerı GeLmedisanırsam bu yonetıcıler sanada yardım etmezler ama ınş yardım ederler
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx
[/center]- Aeoroea
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Oncelıkle Selamlar.
Gecmıs Olsun,Eger Dogru Soyluyorsan Ve Duzenlı Bır Sekılde DESTEK'e Ulastırdıysan Sorunununu Para Transferlerını Kontrol Edılerek Bır Sekılde Kaybettıgın Paraların Gerı Gelebılır Sımdı Sadece DESTEK EKIBI'nden Gelıcek olan cevabı beklemen dıleklerımle Hoscakal.
Gecmıs Olsun,Eger Dogru Soyluyorsan Ve Duzenlı Bır Sekılde DESTEK'e Ulastırdıysan Sorunununu Para Transferlerını Kontrol Edılerek Bır Sekılde Kaybettıgın Paraların Gerı Gelebılır Sımdı Sadece DESTEK EKIBI'nden Gelıcek olan cevabı beklemen dıleklerımle Hoscakal.

Eminönü
FelicitaNascosta '