Destek Tel..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
NaMeSiZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Destek Tel..

Mesaj gönderen NaMeSiZ »

Arkadaşlar oyunun geri sarmasıyla benim satmış olduğum yücelen takımdan aldığım 85 m gitti. Tabiki takımda gitti. Bunu desteğe ilettim fakat cevap gelmedi. Benim aylarca uğraştıpım emeklerim bir geri sarımla gitti. Şimdi benim yapabileceğim ne var ? Bunu cevabını verebilir misiniz ? Ve Desteğin tel numarasını verirmisiniz ?
Kullanıcı avatarı
Zadeganxbigane
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Destek Tel..

Mesaj gönderen Zadeganxbigane »

Arkadaşım emiönü sunucusunda bu ve bunun gibi olaylar çok olmakta.Banada oldu benim item gitti iteme sağ tıkladım Alman ok ucu cekete kendi kendine giyip çıkarmaya başladı 2-3 giyip çıkardı item gitti bende çok şaşırdım.Ama geri gelmedi.Diğer sunucularda hiç karşılaşmadım böyle birşeyle.
Resim

Zadeganxbigane Zadeganxsayha

"İmtisal-i Cahidü fi'llah olubdur niyyetüm
Din-i İslam'un Mücerred Gayretidür Gayretüm"

"Olmaya Devlet Cihanda,Bir Nefes Sıhhat gibi"
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxkralbuffxx »

Kardeşım cok geçmıs olsun uzulerek soyluyorum ustune 1 bardak Soguk su iç cnku banada bole dıyorlardı :D Gerİ SArma ile Artı Alısverıs yaparken alısverıs yaptıhım kısının dusmesı ıLe kayboLan Bır ton Param esyam ve Kastıhım Kp lerın hıc bırı gerı GeLmedisanırsam bu yonetıcıler sanada yardım etmezler ama ınş yardım ederler
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx

Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

Oncelıkle Selamlar.
Gecmıs Olsun,Eger Dogru Soyluyorsan Ve Duzenlı Bır Sekılde DESTEK'e Ulastırdıysan Sorunununu Para Transferlerını Kontrol Edılerek Bır Sekılde Kaybettıgın Paraların Gerı Gelebılır Sımdı Sadece DESTEK EKIBI'nden Gelıcek olan cevabı beklemen dıleklerımle Hoscakal.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

“Genel Sohbet” sayfasına dön