Latif Kullananlar Bakar mısınız?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Swack
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Latif Kullananlar Bakar mısınız?

Mesaj gönderen Swack »

neden ecel'i düşünüyorsun.
Kullanıcı avatarı
Swack
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Swack »

Latif mazemelerinin hepsini topladım sayılır çok az kaldı ama hala kararsızım latif kullanan başka arkadaşlar var mı ? silah hakkında ne düşünüyorsnuz ? Ecel getiren mi latif mi ? Ne farkları var güç olarak denkler mi değilseler size göre hangisi üstün cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar .
Kullanıcı avatarı
KoRn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KoRn »

2 farklı tıp var tabıkı gene karar sana kalmıs 1 . sanıyede vurma suresı yuksek ama hasarıda pek yuksek deıl
2. cok fazla hasar vermesede daha yuksek hasar veren ecel getıren ama bu seferde sanıyede vurus yuzdesı yanı svh ama eger vs ıstıyorum dıyorsan pek yaratık kesmıyorsanda Latıf uretmende fayda var
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
Kullanıcı avatarı
seloxbuyu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen seloxbuyu »

Geçen gün bi arkadaşla ws attık ikimizde 49 luk saglam savascılarız.bekle bişey denıyecem dedı.tamam dedım.eceli aldı wurdu 1600(sakınmasız)sonra kafayı aldı wurdu 2400.kesınlıkle ecel üretme,yerine yücelen halit osm kafa al senın ıcın daha hayırlı olur hem ona harcayacagın parayla neler alırsın
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

Swack yazdı:Latif mazemelerinin hepsini topladım sayılır çok az kaldı ama hala kararsızım latif kullanan başka arkadaşlar var mı ? silah hakkında ne düşünüyorsnuz ? Ecel getiren mi latif mi ? Ne farkları var güç olarak denkler mi değilseler size göre hangisi üstün cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar .
İkiside hemen hemen aynı ben latif üretmedim ama eceli,latifi,ejderi ve ashab-ı kehf'i arkadaşlar vasıtasıyla kullandm :)
Bence latif üret hem hızlı bir silah hemde mesela 3 saniyede ecel 2500 vuruosa (1ıska geçip) latif da 3 kere 700-800 vurur fazla bir fark yapmaz. Ama GM'lerin çoğunda latif olmasının bir nedeni vardır elbet :)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

latif in görünüşü yeter :D
Göster