Latif Kullananlar Bakar mısınız?
Re: Latif Kullananlar Bakar mısınız?
neden ecel'i düşünüyorsun.
Latif mazemelerinin hepsini topladım sayılır çok az kaldı ama hala kararsızım latif kullanan başka arkadaşlar var mı ? silah hakkında ne düşünüyorsnuz ? Ecel getiren mi latif mi ? Ne farkları var güç olarak denkler mi değilseler size göre hangisi üstün cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar .
2 farklı tıp var tabıkı gene karar sana kalmıs 1 . sanıyede vurma suresı yuksek ama hasarıda pek yuksek deıl
2. cok fazla hasar vermesede daha yuksek hasar veren ecel getıren ama bu seferde sanıyede vurus yuzdesı yanı svh ama eger vs ıstıyorum dıyorsan pek yaratık kesmıyorsanda Latıf uretmende fayda var
2. cok fazla hasar vermesede daha yuksek hasar veren ecel getıren ama bu seferde sanıyede vurus yuzdesı yanı svh ama eger vs ıstıyorum dıyorsan pek yaratık kesmıyorsanda Latıf uretmende fayda var

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
Geçen gün bi arkadaşla ws attık ikimizde 49 luk saglam savascılarız.bekle bişey denıyecem dedı.tamam dedım.eceli aldı wurdu 1600(sakınmasız)sonra kafayı aldı wurdu 2400.kesınlıkle ecel üretme,yerine yücelen halit osm kafa al senın ıcın daha hayırlı olur hem ona harcayacagın parayla neler alırsın
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
İkiside hemen hemen aynı ben latif üretmedim ama eceli,latifi,ejderi ve ashab-ı kehf'i arkadaşlar vasıtasıyla kullandmSwack yazdı:Latif mazemelerinin hepsini topladım sayılır çok az kaldı ama hala kararsızım latif kullanan başka arkadaşlar var mı ? silah hakkında ne düşünüyorsnuz ? Ecel getiren mi latif mi ? Ne farkları var güç olarak denkler mi değilseler size göre hangisi üstün cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar .
Bence latif üret hem hızlı bir silah hemde mesela 3 saniyede ecel 2500 vuruosa (1ıska geçip) latif da 3 kere 700-800 vurur fazla bir fark yapmaz. Ama GM'lerin çoğunda latif olmasının bir nedeni vardır elbet
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~