Hedlifexx Karakteri çalıntıdır Bilginize.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ardenneler
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Hedlifexx Karakteri çalıntıdır Bilginize.

Mesaj gönderen Ardenneler »

Resim Bu karakter Merve yani abimin nişanlısına ayittir.Daha önceden karakteri taşımışlar ve hiç bir e-mail bulamadım taşımaya ayit yoksa şuanda bu karakterle oynatmazdım inanın.TÜm yöneticilerden de özür dilerim bu resmi buraya koymak istemezdim ama mecbur kaldım.Sadece bir resim umarım işinizi görür
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Hedlifexx Karakteri çalıntıdır Bilginize.

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Sizin ada oLarak tanıdıqınız kişinin qerçek ismi Mervedir kaç senedir tanıorum Kesinlikle karakteri çaLınmıstır

Bide sagat oLm kızın çarını sal ne zaman pm atsam sen varsın aNLayan anlar
Hedlifexx Çarını biz kasmıştık zaten Bide Hedlifex var buda ilk çarı ve savaşçı oLanı siz aLdanmayın arkadsLar
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Hedlifexx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Hedlifexx »

Bu charın çalıntı olmadığını kaç defa söylememe rağmen ısrarla çalıntı diyerek beni bıktırarak zorla söylettirilen bi cümledir sadece o yazı. Beni herkes bilir ve tanır kaç senedir oynuyorum realde görüştüklerimde var yani böyle gereksiz kişilerin basit oyunları beni yıpratamaz... Kendi reklamlarını yapıyolar benim üstümden... Böyle saçmalıklara inanmayın... İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Lan ne kadar komiksin ;) Bizim rekLama ihtiyacımızmı war çaLmışsınız kızın carını foto war + saLak saLak konusuosun beni kaç senedir tanıyor o çarın gercek sahibi özelden yazıorum adımı bile bilmior sen kimsin dior HırsızzzLarr Verin Lan kızın çarını ne biçim karaktersizsiniz
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
Ardenneler
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

1. si ben o gün senle rahatça konuştum.Sana karakteri ver dedikçe sen ısrarla o cümleyi kullandın .Reklama bi ihtiyaç görmüyorum...Sen o karakteri verme tamam mı !Ben İKV Destek'le iletişime geçeceğim bir kere yardım ettiler 2. niye etmesinler ki....O karakteri gerçek hesabına elinde sonunda alacağım bunu unutma. :arrow: :arrow:
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Ne oldugunu anlamadım ya umarım çözersiniz sorunu:)

Yakamozxefemeih Efexmelih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Ahixuvercinka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ahixuvercinka »

reklam işini bilemem ancak bu bahsedılen kısı en azından benım tanıdıgım hedlifexx foto cekılen charın yanı microp isimlı charın kız arkadası oldugunu soyluyodu ve o gunden bugunede aynı kısı kullanıyor benım bıldıgım bu tabı benım dedıgım zaman 1 sene oncesı daha eskı durumu bılemem
Kullanıcı avatarı
Ardenneler
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Ahixuvercinka yazdı:reklam işini bilemem ancak bu bahsedılen kısı en azından benım tanıdıgım hedlifexx foto cekılen charın yanı microp isimlı charın kız arkadası oldugunu soyluyodu ve o gunden bugunede aynı kısı kullanıyor benım bıldıgım bu tabı benım dedıgım zaman 1 sene oncesı daha eskı durumu bılemem
Çok doğru biliyorsun kardeş Micropx benim abimin karakteridir.O bıraktığı için ben oynuyorum.

“Genel Sohbet” sayfasına dön