Hedlifexx Karakteri çalıntıdır Bilginize.
- Ardenneler
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Hedlifexx Karakteri çalıntıdır Bilginize.
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Hedlifexx Karakteri çalıntıdır Bilginize.
Sizin ada oLarak tanıdıqınız kişinin qerçek ismi Mervedir kaç senedir tanıorum Kesinlikle karakteri çaLınmıstır
Bide sagat oLm kızın çarını sal ne zaman pm atsam sen varsın aNLayan anlar
Hedlifexx Çarını biz kasmıştık zaten Bide Hedlifex var buda ilk çarı ve savaşçı oLanı siz aLdanmayın arkadsLar
Bide sagat oLm kızın çarını sal ne zaman pm atsam sen varsın aNLayan anlar
Hedlifexx Çarını biz kasmıştık zaten Bide Hedlifex var buda ilk çarı ve savaşçı oLanı siz aLdanmayın arkadsLar
Bu charın çalıntı olmadığını kaç defa söylememe rağmen ısrarla çalıntı diyerek beni bıktırarak zorla söylettirilen bi cümledir sadece o yazı. Beni herkes bilir ve tanır kaç senedir oynuyorum realde görüştüklerimde var yani böyle gereksiz kişilerin basit oyunları beni yıpratamaz... Kendi reklamlarını yapıyolar benim üstümden... Böyle saçmalıklara inanmayın... İyi forumlar.
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Lan ne kadar komiksin
Bizim rekLama ihtiyacımızmı war çaLmışsınız kızın carını foto war + saLak saLak konusuosun beni kaç senedir tanıyor o çarın gercek sahibi özelden yazıorum adımı bile bilmior sen kimsin dior HırsızzzLarr Verin Lan kızın çarını ne biçim karaktersizsiniz
- Ardenneler
- Acemi Savaşçı
1. si ben o gün senle rahatça konuştum.Sana karakteri ver dedikçe sen ısrarla o cümleyi kullandın .Reklama bi ihtiyaç görmüyorum...Sen o karakteri verme tamam mı !Ben İKV Destek'le iletişime geçeceğim bir kere yardım ettiler 2. niye etmesinler ki....O karakteri gerçek hesabına elinde sonunda alacağım bunu unutma. :arrow: :arrow:
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Ne oldugunu anlamadım ya umarım çözersiniz sorunu:)
Yakamozxefemeih Efexmelih
Yakamozxefemeih Efexmelih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
-
- Acemi Savaşçı
reklam işini bilemem ancak bu bahsedılen kısı en azından benım tanıdıgım hedlifexx foto cekılen charın yanı microp isimlı charın kız arkadası oldugunu soyluyodu ve o gunden bugunede aynı kısı kullanıyor benım bıldıgım bu tabı benım dedıgım zaman 1 sene oncesı daha eskı durumu bılemem
- Ardenneler
- Acemi Savaşçı
Çok doğru biliyorsun kardeş Micropx benim abimin karakteridir.O bıraktığı için ben oynuyorum.Ahixuvercinka yazdı:reklam işini bilemem ancak bu bahsedılen kısı en azından benım tanıdıgım hedlifexx foto cekılen charın yanı microp isimlı charın kız arkadası oldugunu soyluyodu ve o gunden bugunede aynı kısı kullanıyor benım bıldıgım bu tabı benım dedıgım zaman 1 sene oncesı daha eskı durumu bılemem