Kabusxmaster yazdı:Merhabalar herkese,
Bilindiği üzere İsmail abi tekrar aramızdadır,kendisi bir süredir işleri dolayısıyla oyunda değildi,artık sık sık online..
Onun düzenleyecek olduğu bu organizasyonda sizleri de aramızda görmekten kıvanç duyarız.
Bu organizasyonda planlananlara göre;Kabus-Yeniçeri-Avşar,Börteçine ve Kanuni loncasının bütün üyeleriyle oluşan bir birlik toplayıp,Kadim Hidra görevi olan arkadaşların görevlerini tamamlamasını sağlamaktır.
Bu şekilde hem dayanışmada bulunmak,hem de dostların bir araya gelmesine zemin hazırlanacaktır..
Tarihi henüz belli değildir,lakin en kısa zamanda kabul ettiğiniz takdirde sizlere bilgi verilecektir.
Başta lonca başkanınız olmak dahilinde,diğer üyeler tarafından da kabul edildiği takdirde,forum sözcünüzden veya lonca başkanınızdan görevi olan ve katılacak olan arkadaşların bir listesinin hazırlanıp sayfanıza eklenmesini rica ediyorum.
İyi forumlar dilerim...
Tabiki Topragım Şu an loncamızdakilerinin pek görevi yok ama yan carlarımızla gelir yardım ederiz.
Görevi Olmayanlarda zaten gelip yardım edecektir emin Olasın....
Bize bir tarih verin ona göre biliyosun ben saat 9 10 arası anca oyunda olabiliyorum o yüzden.. asım yada
Loncamızın başka bir üyesini görevlendirebiliriz bu kOnuda ....