Benim bu loncadan atılmam nedenim çarım soyulmuştum şimdi yeni üye gelenler gelmişler bana dayalanıyorlar siz kimsiniz siz bu loncadan değilken ben vardım zaten artık gel loncaya deselerde gelem saygı kalmamış bir lonca iyi kerbaladan çarım soyulduğu için iyi bir çöp item istedik bunun için loncadan atılmakta salakça
....xuğurcan
Cihad loncası duyuru
Re: Cihad loncası duyuru
TRraphaeL yazdı:Bak ziya yukarda demişimki oyunda yokum ben oyunu bıraktım o dedigin sobee tlf no hattım yandı bende sobee yi ariyip falan şifre degişme isteginde falan bulunmadım şifrem doktorxdede nin biligi şifredir o yüzden halen o giriyor oyunla ilgimi kestigim için ilgilenmiyorum bile demişsinki etme bulma dünyası eger ki ben senin itemlerini çalmış isem bulmuşum. ki çalmadım bunu sen benden daha iyi biliyorsun.Gelelim sana, etme bulma Dünyası'ya haniziyaovic yazdı:TRraphaeL yazdı:Cihadxraphael Adlı Karakterim Çalınmıştır.Siz İstediginizi Yapabilirsiniz Artık Ben Oyunda Yokum Karakterimi Çalan İse Cihadxayaz Doktorxdede'dir.Benim Adıma Birçok arkadaşımdan para item vs istemiş kimse inanmasın
bak inco (muhammed) bn snn zamanında charına cok girdim cıktım sobee üyeliginde alper yani (doktorxdede = Cihadxayaz) charımı caldı diyorsunsobee den km char calmıski
ya charı siler yada soyar..tel aktivasyon mail geliyor bu 4 haneli kodu yazmadan char sfresi aktarma olmaz sobee de
eet bende gördüm epin satıyor yeraltı meteorda . Cihadx loncası güzel bir lonca kuklacının en iyi dostlarım orada böle 2 kurusluk para icin değerlerini yer altına alan kisiler cıkartmıslar teşekkürlerimi sunarım Cihadx loncasına ... iyi forumlar...
eTme buLma DunYası TakTiRi iLahi...!hani ben senin itemlerini çalmışımya öyle diyorsunuz demekki sende birisinden çalmışsın o itemleri ettigini buldun
![]()
![]()
güLüyoRum sadece güLüyoRum
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Zaten ziya heRkesin KaLitesi oRtada, Sen bize, Bana İtem veRİn 2 setiniz vaR forumda Muhammed'in suçsuz oLdugunu söyLeyeyim Tabi buna İnanmaya biLirsin ama bana gönderdiğin msj bu.ziyaovic yazdı:TRraphaeL yazdı:Bak ziya yukarda demişimki oyunda yokum ben oyunu bıraktım o dedigin sobee tlf no hattım yandı bende sobee yi ariyip falan şifre degişme isteginde falan bulunmadım şifrem doktorxdede nin biligi şifredir o yüzden halen o giriyor oyunla ilgimi kestigim için ilgilenmiyorum bile demişsinki etme bulma dünyası eger ki ben senin itemlerini çalmış isem bulmuşum. ki çalmadım bunu sen benden daha iyi biliyorsun.Gelelim sana, etme bulma Dünyası'ya haniziyaovic yazdı:TRraphaeL yazdı:Cihadxraphael Adlı Karakterim Çalınmıştır.Siz İstediginizi Yapabilirsiniz Artık Ben Oyunda Yokum Karakterimi Çalan İse Cihadxayaz Doktorxdede'dir.Benim Adıma Birçok arkadaşımdan para item vs istemiş kimse inanmasın
bak inco (muhammed) bn snn zamanında charına cok girdim cıktım sobee üyeliginde alper yani (doktorxdede = Cihadxayaz) charımı caldı diyorsunsobee den km char calmıski
ya charı siler yada soyar..tel aktivasyon mail geliyor bu 4 haneli kodu yazmadan char sfresi aktarma olmaz sobee de
eet bende gördüm epin satıyor yeraltı meteorda . Cihadx loncası güzel bir lonca kuklacının en iyi dostlarım orada böle 2 kurusluk para icin değerlerini yer altına alan kisiler cıkartmıslar teşekkürlerimi sunarım Cihadx loncasına ... iyi forumlar...
eTme buLma DunYası TakTiRi iLahi...!hani ben senin itemlerini çalmışımya öyle diyorsunuz demekki sende birisinden çalmışsın o itemleri ettigini buldun
![]()
![]()
güLüyoRum sadece güLüyoRumbizi bilen biliyor o itemleri nasıl nelerle yaptıgımı o madenlerde gece 2 lere kadar oturdugumu sana yüzlerce sahit gösteririm etme bulma dunyası eet eden bulur
alpern yaptıgını duyunca sevinsemmi üzülsemmi bilemedm ama gerek yok artık Belalıxziyaovic yok yeni bir sayfa actık her charımız soyuldugunda oyunu bırakıp kacmadk agnımız ak yuzumuz pak hine dimdik ayaktayız herkezin yüzü belli ...item calmısım hahaha o itemleri nasıl yaptıgımı herkez biliyor herkezin kalitesi saygınlıgı ortada !!! ..item negi 2 kurusluk eşya önemli olan item para değil adam gibi adam olmak.. item para heryederden gelir
bu konuda fazla söze gerek yok herkezin kalitesi AdamLıgı ortada ...
harn muhammed le grstuk bu konuyu bn acarım tmm szden ıstegm ıtm konsnda yrd edn .. muhamede ddm baq krdsm 2 setn var o kdr kardşm üstdm ddm snn elbet kotu olmanı istemem adın hırsıza cıkmıs sn bana bu kotu gnmde ıtem konsnda yardm et seni formda hırsz degl haksızlıga ugrams biri olarak görücekler ddm.. sana da diyom tmm acarım banada yardm edn
Harun.
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
ziyaovic yazdı:TRraphaeL yazdı:Bak ziya yukarda demişimki oyunda yokum ben oyunu bıraktım o dedigin sobee tlf no hattım yandı bende sobee yi ariyip falan şifre degişme isteginde falan bulunmadım şifrem doktorxdede nin biligi şifredir o yüzden halen o giriyor oyunla ilgimi kestigim için ilgilenmiyorum bile demişsinki etme bulma dünyası eger ki ben senin itemlerini çalmış isem bulmuşum. ki çalmadım bunu sen benden daha iyi biliyorsun.Gelelim sana, etme bulma Dünyası'ya haniziyaovic yazdı:TRraphaeL yazdı:Cihadxraphael Adlı Karakterim Çalınmıştır.Siz İstediginizi Yapabilirsiniz Artık Ben Oyunda Yokum Karakterimi Çalan İse Cihadxayaz Doktorxdede'dir.Benim Adıma Birçok arkadaşımdan para item vs istemiş kimse inanmasın
![]()
![]()
güLüyoRum sadece güLüyoRum
Umarım Bu foto'lar kımın 2 kuruşluk item peşinde kimin hırsız oldugunu açıklıyordur yanlış anlama ben sana hırsız demiyorum ama kendimede dedirtmem...[/b][/u][/color]
İçerik düzenlendi .
[GM]Nocomment
RraphaeL HeroofTurkey xTurkey
Çarım çalındı diyorsun adam gibi gelip anlattın mı ? Oyuna gırdıgım gıbı özelime pm yağdı Cihadxuğurcan loncadan mı dıye hayırdır noldu dıyom, herkez ıtem ıstıyor vs.vs.seyler söyledı..Sonra gelmıs ana bacı duz gıdıyorsun ve ıtem vermemı beklıyorsun öyle mıalican1 yazdı:Benim bu loncadan atılmam nedenim çarım soyulmuştum şimdi yeni üye gelenler gelmişler bana dayalanıyorlar siz kimsiniz siz bu loncadan değilken ben vardım zaten artık gel loncaya deselerde gelem saygı kalmamış bir lonca iyi kerbaladan çarım soyulduğu için iyi bir çöp item istedik bunun için loncadan atılmakta salakça
....xuğurcan
xKERBELAx*Cihadxkerbela
- Crazyronaldo
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Cenqiz'İm forumda belirtmen daha iyi olurda daha önceden.. oyunda belirttiginizde oyunda olmayanlar ögrenemiyecegi için paylaşım noktası olan forumda belitmeniz daha iyi OLur tüm Loncalar içinde aynı olmalıdı
Doktorxdede' sana gelince gülüorum meger karektersizmişsin.Revengeofage'yi de sen calmışsın bunuda ortaya koyduk.Car calarak elinize gecicek hırsızlık yaparak elinize ne gecicek bilinmez ama siz bunun bi oyun oldugunu unutmuşssunuz aklınız başınıza geldigin şu oyunda geçirdiginiz her dakika için pişman olucaksınızdır..
iyi forumlar;

Doktorxdede' sana gelince gülüorum meger karektersizmişsin.Revengeofage'yi de sen calmışsın bunuda ortaya koyduk.Car calarak elinize gecicek hırsızlık yaparak elinize ne gecicek bilinmez ama siz bunun bi oyun oldugunu unutmuşssunuz aklınız başınıza geldigin şu oyunda geçirdiginiz her dakika için pişman olucaksınızdır..
iyi forumlar;

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
Cin0 yazdı:Zaten ziya heRkesin KaLitesi oRtada, Sen bize, Bana İtem veRİn 2 setiniz vaR forumda Muhammed'in suçsuz oLdugunu söyLeyeyim Tabi buna İnanmaya biLirsin ama bana gönderdiğin msj bu.ziyaovic yazdı:TRraphaeL yazdı:Bak ziya yukarda demişimki oyunda yokum ben oyunu bıraktım o dedigin sobee tlf no hattım yandı bende sobee yi ariyip falan şifre degişme isteginde falan bulunmadım şifrem doktorxdede nin biligi şifredir o yüzden halen o giriyor oyunla ilgimi kestigim için ilgilenmiyorum bile demişsinki etme bulma dünyası eger ki ben senin itemlerini çalmış isem bulmuşum. ki çalmadım bunu sen benden daha iyi biliyorsun.Gelelim sana, etme bulma Dünyası'ya haniziyaovic yazdı:TRraphaeL yazdı:Cihadxraphael Adlı Karakterim Çalınmıştır.Siz İstediginizi Yapabilirsiniz Artık Ben Oyunda Yokum Karakterimi Çalan İse Cihadxayaz Doktorxdede'dir.Benim Adıma Birçok arkadaşımdan para item vs istemiş kimse inanmasın
![]()
![]()
güLüyoRum sadece güLüyoRumbizi bilen biliyor o itemleri nasıl nelerle yaptıgımı o madenlerde gece 2 lere kadar oturdugumu sana yüzlerce sahit gösteririm etme bulma dunyası eet eden bulur
alpern yaptıgını duyunca sevinsemmi üzülsemmi bilemedm ama gerek yok artık Belalıxziyaovic yok yeni bir sayfa actık her charımız soyuldugunda oyunu bırakıp kacmadk agnımız ak yuzumuz pak hine dimdik ayaktayız herkezin yüzü belli ...item calmısım hahaha o itemleri nasıl yaptıgımı herkez biliyor herkezin kalitesi saygınlıgı ortada !!! ..item negi 2 kurusluk eşya önemli olan item para değil adam gibi adam olmak.. item para heryederden gelir
bu konuda fazla söze gerek yok herkezin kalitesi AdamLıgı ortada ...
harn muhammed le grstuk bu konuyu bn acarım tmm szden ıstegm ıtm konsnda yrd edn .. muhamede ddm baq krdsm 2 setn var o kdr kardşm üstdm ddm snn elbet kotu olmanı istemem adın hırsıza cıkmıs sn bana bu kotu gnmde ıtem konsnda yardm et seni formda hırsz degl haksızlıga ugrams biri olarak görücekler ddm.. sana da diyom tmm acarım banada yardm edn
Harun.
Muhammed ÖnceLikle carın Cİhadxayaz dene Şeref yoksunu aRkadaşımız senin İsmini kullanarak Hem Cihadx Loncasını, Ve senin İsmin oLan RraphaeL İsmini öLdürdü. bundan önce oLan biR oLayda İse Belalıxziyaovic carının başka bir kişi Tarafından Çalınıp siLinmesi ve bu suçun senin üzerine atıLması... Ve bu fotoLarı sana Daha Önce defalaca koy dememe Rağmen Koymadın..
Altını Çizerek diyorum. O Muhammed'e Hırsız diyen aRkadaşLar bu fotodan sonra eminim fikirleri değişecek. biz ziyaya İtem vermedik diye İsmimiz hıRsıza çıktı.. Bu aRada ziya senden böle bişey bekLemezdim ama Yüzümüzü kaRa çıkardın sen Ne yapaLım.. :evil: :twisted:
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
1.si BU Benim Özgür çarım silmem 2.si söyleğin yüm oynayanlara hiç kimseye hırsızlık vb. yapmadım 3.sü artık sizim loncadan değilsem benimle uğraşma söyle kuklacıhalkına hırsızlık yapmak için hiç kimseye bir şey söyledimi.
Haa bize muhtacsın yanı baskası olsa siler cihad değilım der cıkar sen bıze muhtacsınalican1 yazdı:1.si BU Benim Özgür çarım silmem 2.si söyleğin yüm oynayanlara hiç kimseye hırsızlık vb. yapmadım 3.sü artık sizim loncadan değilsem benimle uğraşma söyle kuklacıhalkına hırsızlık yapmak için hiç kimseye bir şey söyledimi.
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Hı birde çöp itemmiş Ana bacı sovmeler neydı lan o zaman ? sonrada gel ıtem vermemı bekle dırek ana bacı duz gıttın dua ed fotoları sıldım.alican1 yazdı:Benim bu loncadan atılmam nedenim çarım soyulmuştum şimdi yeni üye gelenler gelmişler bana dayalanıyorlar siz kimsiniz siz bu loncadan değilken ben vardım zaten artık gel loncaya deselerde gelem saygı kalmamış bir lonca iyi kerbaladan çarım soyulduğu için iyi bir çöp item istedik bunun için loncadan atılmakta salakça
....xuğurcan
xKERBELAx*Cihadxkerbela