Arkadaslar loncamızdan cıkardıgımız kısılerı oyunda daha önceden bıldırıoruz ama ılla buraya yazmak gerekıyormus Cihadxrapheal sürekli gelen şikayetler sonucu loncamızdan cıkarılmıstır bunu oyunda bolgeden belırttık
mılletı epin satıyorum dıye paralarını alıp oyundan kacıyormus bizim loncamızla bı alakası yoktur
oyunda gelipte bize iftira atmayınız
Cihadx Loncası
Cihad loncası duyuru
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Cihad loncası duyuru
Benjiro
Re: Cihad loncası duyuru
Evet ArkadaşLar CihadxRAPHAEL in LoncamızLa bağlantıları kesilmiştir.Bundan dolayı dikkat ediniz alışverişlerde dikkatli olunuz...
Cihadxgenerous
Cihadxgenerous
bu konuda bende bir cok sikayet aldım arkadaslar Bende konu acmak düşüncesindeydim Cengiz benden önce acmıs arkadaslar Cihadxraphael ile alakamız yoKtur.Birbirinden saygın ve değerli Cihadx ARkadaslarımızla Yolumuza devam ediyoruz.
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
Cengizim Cihadxuğurcan loncadanmı ?
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Cihadxuğurcanda LONCADAN DEİLDİR BEYLER
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
Cihadxeraser Cihadxugurcan Cihadxraphael loncamızdan uzaklastırılmıstır
Benjiro
Cihadxraphael Adlı Karakterim Çalınmıştır.Siz İstediginizi Yapabilirsiniz Artık Ben Oyunda Yokum Karakterimi Çalan İse Cihadxayaz Doktorxdede'dir.Benim Adıma Birçok arkadaşımdan para item vs istemiş kimse inanmasın
RraphaeL HeroofTurkey xTurkey
TRraphaeL yazdı:Cihadxraphael Adlı Karakterim Çalınmıştır.Siz İstediginizi Yapabilirsiniz Artık Ben Oyunda Yokum Karakterimi Çalan İse Cihadxayaz Doktorxdede'dir.Benim Adıma Birçok arkadaşımdan para item vs istemiş kimse inanmasın
bak inco (muhammed) bn snn zamanında charına cok girdim cıktım sobee üyeliginde alper yani (doktorxdede = Cihadxayaz) charımı caldı diyorsun
eTme buLma DunYası TakTiRi iLahi...!
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Bak ziya yukarda demişimki oyunda yokum ben oyunu bıraktım o dedigin sobee tlf no hattım yandı bende sobee yi ariyip falan şifre degişme isteginde falan bulunmadım şifrem doktorxdede nin biligi şifredir o yüzden halen o giriyor oyunla ilgimi kestigim için ilgilenmiyorum bile demişsinki etme bulma dünyası eger ki ben senin itemlerini çalmış isem bulmuşum. ki çalmadım bunu sen benden daha iyi biliyorsun.Gelelim sana, etme bulma Dünyası'ya haniziyaovic yazdı:TRraphaeL yazdı:Cihadxraphael Adlı Karakterim Çalınmıştır.Siz İstediginizi Yapabilirsiniz Artık Ben Oyunda Yokum Karakterimi Çalan İse Cihadxayaz Doktorxdede'dir.Benim Adıma Birçok arkadaşımdan para item vs istemiş kimse inanmasın
bak inco (muhammed) bn snn zamanında charına cok girdim cıktım sobee üyeliginde alper yani (doktorxdede = Cihadxayaz) charımı caldı diyorsunsobee den km char calmıski
ya charı siler yada soyar..tel aktivasyon mail geliyor bu 4 haneli kodu yazmadan char sfresi aktarma olmaz sobee de
eet bende gördüm epin satıyor yeraltı meteorda . Cihadx loncası güzel bir lonca kuklacının en iyi dostlarım orada böle 2 kurusluk para icin değerlerini yer altına alan kisiler cıkartmıslar teşekkürlerimi sunarım Cihadx loncasına ... iyi forumlar...
eTme buLma DunYası TakTiRi iLahi...!
RraphaeL HeroofTurkey xTurkey
- sallabash1993
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
cihadraphael ziyanın charını çalan kişidir loncadan atmakla en iyisini yaptınız....Böle insanların oyunda olması sunucu adına üzücü bu ve bunun gibi insanlara taviz vermeyelim..
Thesallabash-Thescarface
Thesallabash-Thescarface
Damdan düşer gibi vurulmak isterdim bir kıza...