Kasılmak..
Kasılmak..
Evet beyler 0 dan başlıyorum..(Bir takım nedenlerden-Sormayın) sizce görevleri yapmalımıyım baştan,yapmadan 49 olur muyum? kolay mı olurum olmazmıyım..bunları yazabilirseniz sevinirim
iyi oyunlar
- cancan2697
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Kasılmak..
Bence Görevleri Yap Arkadaşım En basit örneği 10 fare kesip mi lwl atlmak istersin görevle yoksa 100 ex için 100 fare mi kesip lwl atlamak istersin görevler bitince mecburen kasacaksın bnce görev varken görevleri yap sonra çok ararsın....En azından 49 lwlin 20-25 lwlini görevle halledmiş olursun hemencecik yok zevkine oynıcam dersen yavaş yavaş görev yapma 49 olduğunda onları yaparsın. (bence)
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Görevleri Yapmazsan İlerde Senin Zararına Olur.
Nasıl Bronz Görevini Yapmayınca Meran Şehrine Giremiyorsan, Belki İleriki Seviyelerdede Böyle Olur.
Nasıl Bronz Görevini Yapmayınca Meran Şehrine Giremiyorsan, Belki İleriki Seviyelerdede Böyle Olur.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Görevleri yapmalısın.
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
dostum bu oyun diğer yabancı oyunlara benzemes görevsız kasmak cok zordur
hem görevlerı yapman lazımkı zamanı geldıgınde her yere gırebılesın mesela bronzu kesmeden 44 olursan meranda sıkıntı cıkar gıremessın hem oyunun bır hıkayesı var görevlerı yaparak gıtmek daha cok sarıyor

hem görevlerı yapman lazımkı zamanı geldıgınde her yere gırebılesın mesela bronzu kesmeden 44 olursan meranda sıkıntı cıkar gıremessın hem oyunun bır hıkayesı var görevlerı yaparak gıtmek daha cok sarıyor
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Görevleri yaparak çok daha hızlı ilerlersin. Özellikle de ilk 29 level görev başına oldukça fazla ex vermekte. Ondan sonrasında da görev yaparak daha keyif alırsın. Düşün şimdi cevriye görevi için ekip toplayıp onu kesmeye çalışmak mı (ki çok uzun süreilmekte) daha zevkli ya da boş boş durup yaratık keserek kasmak mı. Ne bileyim x görevini yapmak mı zzevkli yoksa başka şeyler mi. Seni bilmeme ama ben görevleri yaparken ya da yardımcı olurken oldukça keyif alıyorum. Görevleri yapıp yükselmen senin için daha iyi olacaktır. Daha hızlı yükselirsin. Daha fazla keyif alırsın. Ben görev yokken çok sıkılıyorum kasmak gerçekten ıskıcı gliyor ama görevler daha heyecan verici.