Kasılmak..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
onatsera
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Kasılmak..

Mesaj gönderen onatsera »

Evet beyler 0 dan başlıyorum..(Bir takım nedenlerden-Sormayın) sizce görevleri yapmalımıyım baştan,yapmadan 49 olur muyum? kolay mı olurum olmazmıyım..bunları yazabilirseniz sevinirim :) iyi oyunlar
Kullanıcı avatarı
cancan2697
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kasılmak..

Mesaj gönderen cancan2697 »

Bence Görevleri Yap Arkadaşım En basit örneği 10 fare kesip mi lwl atlmak istersin görevle yoksa 100 ex için 100 fare mi kesip lwl atlamak istersin görevler bitince mecburen kasacaksın bnce görev varken görevleri yap sonra çok ararsın....En azından 49 lwlin 20-25 lwlini görevle halledmiş olursun hemencecik yok zevkine oynıcam dersen yavaş yavaş görev yapma 49 olduğunda onları yaparsın. (bence)
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Görevleri Yapmazsan İlerde Senin Zararına Olur.

Nasıl Bronz Görevini Yapmayınca Meran Şehrine Giremiyorsan, Belki İleriki Seviyelerdede Böyle Olur.
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Görevleri yapmalısın.
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

dostum bu oyun diğer yabancı oyunlara benzemes görevsız kasmak cok zordur
hem görevlerı yapman lazımkı zamanı geldıgınde her yere gırebılesın mesela bronzu kesmeden 44 olursan meranda sıkıntı cıkar gıremessın hem oyunun bır hıkayesı var görevlerı yaparak gıtmek daha cok sarıyor :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
devela
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen devela »

Görevleri yaparak çok daha hızlı ilerlersin. Özellikle de ilk 29 level görev başına oldukça fazla ex vermekte. Ondan sonrasında da görev yaparak daha keyif alırsın. Düşün şimdi cevriye görevi için ekip toplayıp onu kesmeye çalışmak mı (ki çok uzun süreilmekte) daha zevkli ya da boş boş durup yaratık keserek kasmak mı. Ne bileyim x görevini yapmak mı zzevkli yoksa başka şeyler mi. Seni bilmeme ama ben görevleri yaparken ya da yardımcı olurken oldukça keyif alıyorum. Görevleri yapıp yükselmen senin için daha iyi olacaktır. Daha hızlı yükselirsin. Daha fazla keyif alırsın. Ben görev yokken çok sıkılıyorum kasmak gerçekten ıskıcı gliyor ama görevler daha heyecan verici.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön