Bi kere Ultraxtayfun diye çar yok varsada benımle alakası yok. Çakma çarlarımın sorumlusu ben değilim.
Al al notları Çarları çalmak ıcınmı not alıyosun merak ettım elinden geLeni ardına koyma....
Efelerxreis
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Efelerxreis

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Ne ayagı lan ayak yapan sensin adana ayaklarını bırakmış mış.Gel bıraktır bırakabiliyorsan.Agzınıza almısınız bir fuar fuar :S

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Hala aynı tas aynı terane hızsız cocuk felan filan wb seyler Kardesim sen okudugun yazıyı anlamdan ne boş boş yazıyon anlamıyorum halaaa size kemik atan oldumu ben yalanmı konusuyom tayfun sen kendin dileniyordun para item hala utanmadan nasıl cıkıp buraya konusuyon curetınde bulunuyon hımm solermisn arkadasım ?
tabiiii:: öncelikle benimde hatalrım oldu ama hıç bır zaman iftıra . hırzsılık . kufur etmedim .(ecoreis) carıyla edilen kufurler beni baglamaz pc basında ben yoktum bu da baska bi konu tabi...
Artık bu sunucuyu terket felan filan yanlış cumleler bunu UNUTMA yazzz bii kafanın bii tarafına.....
attınız iftıralar konustunuz cumlelere bakıldıgında ultraxreis cocuk oldugu kesin bi kanıt baska soze gerek duymuyorum ....
Sarı giyer güneş olursun.Mavi giyer deniz olursun. Siyah giyer matem olursun.Kim bilir belki birgün beyaz giyer benim olursun.
Emrah...!
tabiiii:: öncelikle benimde hatalrım oldu ama hıç bır zaman iftıra . hırzsılık . kufur etmedim .(ecoreis) carıyla edilen kufurler beni baglamaz pc basında ben yoktum bu da baska bi konu tabi...
Artık bu sunucuyu terket felan filan yanlış cumleler bunu UNUTMA yazzz bii kafanın bii tarafına.....
attınız iftıralar konustunuz cumlelere bakıldıgında ultraxreis cocuk oldugu kesin bi kanıt baska soze gerek duymuyorum ....
Sarı giyer güneş olursun.Mavi giyer deniz olursun. Siyah giyer matem olursun.Kim bilir belki birgün beyaz giyer benim olursun.
Emrah...!
ultrax reis benim kımsenin parsında pulsunda gozum yok iteme paray ihtıyacımda yokk .... ancak siz kosarsınız hırısızlık peşinde... Birgun gelir seni madene bogar birgun gecer itemlerim altında kalırısn cokfazlasına gerek yok benim seni satın almama param yeter ben senin loncandaki herkesin parası kadar gunluk cep haslıgı alıyom :lol:
Param PµLµm yOkkí ¦ TahtIm Ta¢ım oLsµn , è?éndí DéğíLímkí ¦ ítíßarım oLsµn , Ànam ßaßam yOkkí ¦ èvím ßarkım oLsµn , Cígaram Tıka ßasa EsrarLa DoLsµn , ßírdé yanımda sèvdígím oLsµn , öLèné Kadar í¢mèzsém ¦ GèncLígím ßana Haram oLsµn ..! (emrah)...!
Param PµLµm yOkkí ¦ TahtIm Ta¢ım oLsµn , è?éndí DéğíLímkí ¦ ítíßarım oLsµn , Ànam ßaßam yOkkí ¦ èvím ßarkım oLsµn , Cígaram Tıka ßasa EsrarLa DoLsµn , ßírdé yanımda sèvdígím oLsµn , öLèné Kadar í¢mèzsém ¦ GèncLígím ßana Haram oLsµn ..! (emrah)...!
Eğer benim veya tayfunun bir kere hırsızlık veya item dilendigimize dair bir kanıtın foto vb. olsun yemin ederiz çarların hepsini silecem video yada çekecem.Ahanda buraya yazıyorum.Eğer sende kanıtlayamazsan zaten adam değilsin.Gurur onur olmadıgına kesin kanaat getirecem.

ahaaaa gene boş laf boş adam cumleye bak sizin dilencii oldunuz kanıtlamya grek yokkiii.. zaten sızı bu sunucuda herkes dilinci diye biliyor
evet bi ara gelinde ben yeni set aldım size eski setımı verim paylasın biraz aç kalmışınız oraya buraya saldırır olmusnuz
once Dİşlerinizi fırcalayın la açlıktan nefesiniz cok pis kokuyor
HAYATTA KIMSEYE GEREGINDEN FAZLA DEGER VERME YA ONU KAYBEDERSIN YADA EN BÜYÜK DARBEYI ONDAN YERSIN
HAYATTA KIMSEYE GEREGINDEN FAZLA DEGER VERME YA ONU KAYBEDERSIN YADA EN BÜYÜK DARBEYI ONDAN YERSIN
Neyse bu Günlük Bukadar muhabet Yeter ben cıkıyorum biliyorsunuzkıı bi işyerii iletıyom erken kalkma lazım ....
hee Unutmadan : ultrax Yarın gen bu saatlerde ugrda sana bi ders daha verim belki bu derslerim sayesinde adam olursunuz Vatana millete bi hayrınız olur
DAĞLARA ÇİZMİŞLER RESMİMİ KOMANDO KOYMUŞLAR İSMİMİ BELKİ BİR GÜN GERİ DÖNMEM DİYE GÖNDERMİŞLER SANA RESMİMİ DAĞLARDA ÇİÇEKLER SOLDUĞU ZAMAN GÖKLER BULUT SOLDUĞU ZAMAN YAĞMURLAR SEL OLUP AKTIĞI ZAMAN İNANKİ BİR TANEM BEN AĞLIYORUM O ZAMAN {emrah)90/4
hee Unutmadan : ultrax Yarın gen bu saatlerde ugrda sana bi ders daha verim belki bu derslerim sayesinde adam olursunuz Vatana millete bi hayrınız olur
DAĞLARA ÇİZMİŞLER RESMİMİ KOMANDO KOYMUŞLAR İSMİMİ BELKİ BİR GÜN GERİ DÖNMEM DİYE GÖNDERMİŞLER SANA RESMİMİ DAĞLARDA ÇİÇEKLER SOLDUĞU ZAMAN GÖKLER BULUT SOLDUĞU ZAMAN YAĞMURLAR SEL OLUP AKTIĞI ZAMAN İNANKİ BİR TANEM BEN AĞLIYORUM O ZAMAN {emrah)90/4
Aha parası bitti süreside bitti yazık çocuga.Sor bakalım dilenci diyince akla ultramı gelir efelermi gelir mal mal konusma.

]zuhahaha benim evde iki pc var sen rahat ol Kardes ben senin gibi 3 ayda bikere pulusta almıyorum rahat ol bizde para bk gibi sen altında kalırsın kafanı yorama Zeten sende kafa var içi boş yorsan ne olur zamn kaybı
bende surede bitmez sen simdi bandan dayak yeme hal bu saat pc desin diye dikkat et sen bana lazımsın surda senle iki makar yaptık nesem yerine geldi yarın aynı saatte beklerim hadi kal Salıcakla...!
Geceleri Parklarda Yatan Ac Karnini Sigarayla Doyuran Yakasiz Gömlege Kravat Takan Nerede Bir (Alemcii) Görürsen Beni Hatirla!
bende surede bitmez sen simdi bandan dayak yeme hal bu saat pc desin diye dikkat et sen bana lazımsın surda senle iki makar yaptık nesem yerine geldi yarın aynı saatte beklerim hadi kal Salıcakla...!
Geceleri Parklarda Yatan Ac Karnini Sigarayla Doyuran Yakasiz Gömlege Kravat Takan Nerede Bir (Alemcii) Görürsen Beni Hatirla!
Ben daha hayatımda oyuna para vermedim vermemde.Kimse yanlış anlamasın oyuna para verilmez demiyorum.Ama ben böyle büyüdüm.Benim söylediklerim sana neşe veriyorsa sen hayattan ümidini kes.Karşında soytarı yok.Az ayık ol.Ben seni her türlü neşelendirrim ama zararlı çıkan sen olursun.Paranla övüneceğine aklınla öğün.Yok seni paramla boğarım felan filan.Bunlar çocukca işler.Baba parasıyla geçiniyorsun daha.Ben gelecek kaygısındayım.Ama sen bunları daha anlayamazsın.Çünkü daha çocuksun.