Efelerxreis

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Efelerxreis

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Efeler Loncasının kapandığını kendi resmi sitemizden açıkladım.Sebebi;Erzuruma ailemin yanına geldim ve ramazan bayramını her yıl olduğu gibi ailemle geçireceğim.Erzurumdan döndükten sonra oyunu oynamayı düşünmüyorum bu karar sadece benim değil eşiminde isteği ile gerçekleştirilmiştir.Ecoreis hariç herkeze loncadan ayrılmasını ben aracılarla ilettim.Ayrıca sancakta kendi nicki ile oynayan ve henüz efe olduğu bilinmeyen diğer üyeler gizliliklerini saklayıp ister bulundukları diğer loncalardan hoşnutlarsa orda kalsınlar ki benim görüşüm bu.Tek tabanca takılmak isteyen öyle takılsın.Oyunda sıkıntısı ve para sorunu yaşayan lonca üyelerim telefon numaramdan bana ulaşarak isteklerini bildirebilirler.Sizleri oyunda yanlız bırakmak istemezdim.Doğrusunu söylemek gerekirse eşim oyunu bıraktığından beri oyunu sadece bnm oynamam evde huzursuzluk yaratmaya başladı.Bir oyun için eşimle huzursuz olmak istemem ve kimse istemez bunu.Beni anlayışla karşılayacağınızdan eminim.Hepiniz kardeşim gibiydiniz.Ayrıca sancak sunucusunda sonradan loncama katılan arkadaşlar sizleride bir kardeş olarak görüyorum.Ayrıca benimle uzun süredir bu oyunda birlikte olan kardeşimlerim isterlerse diğer sunucudaki loncalarımada gidebilirler.Her sunucuda maddi yardıma hazırım.Sizlerden tek istediğim sırrımız sır olarak kalmaya devam etsin ben bıraktım diye kimseye bir şey açıklamayın.Sırrımın kötü yöne çekecek olan arkadaşlar açıklada bizde bilelim gibi laflar edecekler.Emin olun loncam benim rezilliğimi açıklamaz sadece övünülecek yönlerimi açıklar ki bir rezilliğimde olmadı.

Ayrıca Ataxloncasına gelince;
1-Bu adam bütün lonca üyelerini soyacak dedi ve durum ortada...
2-Bunlar Pkk dedi sobeyle işbirliği içindeyiz dedi ve durum ortada...
3-Dini bilgilerim senden üstün dedi Yasin-i Şerifin kaçıncı sayfada olduğunu sorunca cevap veremedi.
4-Ataxler Suudi arabistan kökenli o kadar müslümanız cami yaptıracağız dedi.(Türklere değer vermeyip biz Türk değiliz Türkler müslüman değildir demek ancak size yakışır ayrıca her kürt pkk dır demek Bu vatan için şehit olan Kürtlerimizin kemiklerini sızlatmıştır.Eğer kanıt isterseniz bende sobee aracılığı ile forumda yayınlarım evimde bütün fotoların mevcut.)
5-Efeler hırsız dediniz kanıt yok ve tam tersine hep veren olduk.
6-Efeler küfürbaz dediniz Ecoreis ve 1 yada 2 kişi daha küfür etmiş olabilir.Onlar uyarıldı ve kendilerine çeki düzen verdiler sadece Ecoreis düzelmedi ve gereken sözü söyledim lonca büyüklerine loncadan atıldı.
7-Efelerxsnıper'i çalıp çarlarını silip Yalıxliderden selamlarla yazmak bence kendini ele vermektir.Ayrıca bu adamla bir sorunumuz olmadı ve soyupta oraya Yalıxlider den selamlar yazacak kadar saf değildir diye düşünüyorum.Beni az birşey tanımış olsa bana ait olan çarı soyduğunda oyun hayatının biteceğini bilirdi.Fazlasıyla gelir alırdım.
8-Yönetime tek sen söz geçirebiliyorsun diyerek dalga geçtiniz.Buyrun ispatı gidin araştırın.Efelerxlordof 29 mart 2012 ye kadar ban yedi ve anında açtırdım.Efelerxreis susturma yedi yarım saat sonra açtırdım.Meyhaneci isminin geçtiği yerde akan sular durur.Buyrun yönetim orda atalar hani sobeeyle işbirliği içindesiniz ya o kadar yakınsınız ya sobee ye hadi gidin bide Meyhaneciyi sorun sobee ye.Sizin için kurduğum planlar takır takır işliyordu tam yazdığım şekilde oynadınız ama kısmet oyunu bıraktım.Bütün sunucularda gördüğüm en ezik loncalardan birisiniz ve şuan sancak gerçekten güç ve para bakımından güçsüz bir sunucu.

Neyse selametle...
Kullanıcı avatarı
ermanx
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: Efelerxreis

Mesaj gönderen ermanx »

Daha ramazana 5 ay var :) Neyse...Biz doğru olanı yaptık kanıtsız iftira atmadık hepsi forumda mevcuttur...Eğer bi kanıtın varsa koyda bizde görelim neymişiz.Bahsettiğin şeylerin hepsi asılsız.Evet sende kabul ettiğin gibi o gizli sırlarınız yakında ortaya cıkar seninde dediğin gibi rezilliğiniz :)) Herşey ortada zaten söyleyecek bişey yok :)

Ataxerman
Resim
Kullanıcı avatarı
DeathxCent
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathxCent »

Resim

DeathXcent
BİZ KAYBETMEYİZ VAZGEÇERİZ
Mekanikbuff/puff
ASKER GİDİCEK GERİ GELİCEK BABA YATAR SAFAK ARTAR
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Yakup burda bir sey soylicem sana , geride kalan 1 ay icinde evlenmediysen yalancinin tekisin. :!:
Efeciklerin neden tek tek loncadan ayrilmak istedikleri belli oldu simdi, samimi olduklarini dusunmuyodum(dusundugum gibi cikti ) zaten loncalari dagiliyor ve kendilerini bu isimden kurtarmak icin loncadan ayrildiklarini belirtiyorlar ;)
Ayrica planladigin gibi Atax ler uzerinden prim yapma isi de gordugun gibi olmadi ;) Bu sunucuda catabilecegin en ters loncaya cattin ve sonucunda da boyle terk edersin yapcak bi sey yok ;)
Aile olayi filan ya palavra yada benle gorusen Yakup degildi, cocuk daha evli degil esinden bahsediyor.
Efecikleri Sancaktan tamamen temizleyene kadar kesmeye devam :twisted:
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Ayyıldız benden 6 yaş küçüksün ve bana çocuk demişsin.Ayrıca sennde ciğerin beş para etmezmiş.Rowlar sizin arkanızda dururken sen gördüğüm bütün rowları kesicem dediğinde foto aldım.Ben asılsız iş yapmam sizin gibi asılsız konuşmam.Evliyim ve oğlumun adıda Efe loncamın adıda ordan geliyor.Ayrıca Urukayın yaptığı yorumları yeni gördüm.Ve ona kim olduğumu söyledim.Loncamı ona bırakacaktım ama kısmet olmadı oda bu yorumu okursa bana ulaşsın Efelerin €minönündede çarları var oraya gönderebilirim ve herkez tanır ordaki çarlarımızı.

Atalar size sadece gülüyorum.Söylediğim çirleflikleri yapmaya devam ediyorsunuz.Vahit abi dediğiniz adam velet çıktı.Ben asla ispatsız konuşmam siz ispatsız konuştunuz.Bir iki tane ecoreisin küfürlü fotosunu koyup efeler küfürbaz dediniz.Efeler atax..... diye çar açıo dediniz.Ama siz Efelerxbaba diye çar açtığnızda şu koca adam dediğiniz ama gerçekte velet olan Zeybek özelime baban gelcek şmdi dedi ve güldü.Onunda fotosu var.Kendi kendinize atax.... diye çar açıp foto alıosunuz.Sizin ananıza gösterdiğiniz değer bu kadarsa diyecek sözüm yok.Neymiş biz sizin atanızız :D işte buna o kadar güldüm ki anlatamam.hadi uzayn vaktim yok size ayırcak
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Simdi bana anlattigin yok manitam gelicek ders caliscaz, Ayrildik barismak istiyorum simdi kandiriyorum, msn de ona yazdigin seyleri yanlislikla bana yazmistin ws bunlari yaziyodun bana yalanmi ? Hadi bunlari da inkar et de goreyim :!: Ben yalan konusmam bunu bil dedigim lafin arkasindan da yururum senin gibi degilim orda farkli burda farkli konusayim :!:
Yasa bakmiyor bu isler adam gibi dogrulari soylesen saygi duyardim , ki artik o yasina bile inanmiyorum ;)
Rowlarla ilgili dedigim seye gelince Rowxlomdando ve Rowdalgaci nin benim icin Efeler loncasindan farki yok. Ben bu oyunu birakana kadar onlarla ugrasicam :evil:
Vahit abi mevzusuna gelince ben sana anlattiktan sonra o zaman ben bile VAhit abi derim demedinmi ? simdi cikmis velet diyosun utanmadan.
Benim agzimi actirma oyunda nasil reiz ettiysek burdada rezil ederm seni
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

BENİ SİZMİ ATINIZ BEN KENDİM CIKTIM SİZİNDE NE OLDUNUZ ANLADIM ARTIK İŞİNİZE GELMEYİNCE ATILDIN BEN 2 DEFA CIKMAK İSTEDİM SİZ HER SERFERİNDE DUZELİCEK DİYİP OYALADINIZ YALANMI BENİM BUNDAN SONRA SİZİNLE İŞİM YOK DAHA FAZLA SOZEDE GEREK YOK
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Ramazan bayramı,Aile bahane koçum.Yavaş yavaş foyan ortaya çıkıyordu sende erkenden bıraktın.Bak ciddiyim çok sevaba geçtin.Ama senin koyunların çobansız kalınca ne yapacak bilemem. :):):)
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Loncayı kapatmışmışmış :D
Ramazanda ailesine gidicekmişmiş :D
Yönetime her istediğini yaptırırmışmış :D
mişte miş :D
Daha fazla barınamayacaklarını anladıklarından kılık değiştiriyolar, e belliydi ama böyle olcağı
Lafta yazmış bizim için yazdığı planlar hep gerçek olmuş istediğini elde etmiş
İyide bizden eksilen hiçbirşey yok :D tersine hem oyun içi hem oyun dışı çok daha güçlü bir haldeyiz
Ama siz dağıldınız :D
Sunucudan kaçmak zorunda kalan biz değiliz :D

Dumansız hava sahası operasyonu tamamlanmıştır :D
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

daywalker yazdı:Loncayı kapatmışmışmış :D
Ramazanda ailesine gidicekmişmiş :D
Yönetime her istediğini yaptırırmışmış :D
mişte miş :D
Daha fazla barınamayacaklarını anladıklarından kılık değiştiriyolar, e belliydi ama böyle olcağı
Lafta yazmış bizim için yazdığı planlar hep gerçek olmuş istediğini elde etmiş
İyide bizden eksilen hiçbirşey yok :D tersine hem oyun içi hem oyun dışı çok daha güçlü bir haldeyiz
Ama siz dağıldınız :D
Sunucudan kaçmak zorunda kalan biz değiliz :D

Dumansız hava sahası operasyonu tamamlanmıştır :D
Katılıyorum... :) Butun sunuculara konu açalım Sancak Efelerx belasını kaldırdı diye xD
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓

“Genel Sohbet” sayfasına dön