Madenlere Konulan carlar hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Birlikxquimmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Madenlere Konulan carlar hk.

Mesaj gönderen Birlikxquimmet »

Arkadaşlar daha önceden açıldımı bilmiyorum ama yapılan şöyle birşey var adamlar madenlere çarlarını yerleştiriyorlar birisini cekip cıkıyorlar diğer çara girip ordaki madenide cekiyorlar. Artık buna bir çözüm bulunmasını istiyorum böle yaparak iice oyundan soğutuyorlar adamı ya Motd arkadaşlar bir çözüm bulun buna :evil:
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Re: Madenlere Konulan carlar hk.

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

NE YAPILABILIR SOYLERMISIN BENDE BEKLIOM ADAMDA MAUSE HAREKETLERINI SABITLEYICI PROGRAM VAR GIRIO 0.2 SN DE CEKIYOR NAPALIM VAR MI COZUM :cry:
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
Birlikxquimmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen Birlikxquimmet »

hanedanxbutcher yazdı:NE YAPILABILIR SOYLERMISIN BENDE BEKLIOM ADAMDA MAUSE HAREKETLERINI SABITLEYICI PROGRAM VAR GIRIO 0.2 SN DE CEKIYOR NAPALIM VAR MI COZUM :cry:
işte buna cözüm bulacaklar gmler dewler ben bir çözüm bulamadım ama onlar bulamazsa bu böle devam edecek bende cıldıracam silecem çarları en yakında.....????
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Birlikxquimmet yazdı:
hanedanxbutcher yazdı:NE YAPILABILIR SOYLERMISIN BENDE BEKLIOM ADAMDA MAUSE HAREKETLERINI SABITLEYICI PROGRAM VAR GIRIO 0.2 SN DE CEKIYOR NAPALIM VAR MI COZUM :cry:
işte buna cözüm bulacaklar gmler dewler ben bir çözüm bulamadım ama onlar bulamazsa bu böle devam edecek bende cıldıracam silecem çarları en yakında.....????
Maden hilesine çözüm geliyor... Çok yakında... Ama maden başlarına bırakılan karakterlerle ilgili hiçbir şey yapılamaz. Eğer çekebiliyorsa hakkıdır...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

ZANNETMEM İNŞ GELIR
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

birine giriyo çıkıyo felan değil iş çift çar olay çift çarda adam bi çarını kasarken diğerini madene koyuyo anlıcanız madene koyuyo hakkaten :D ha bide orta ekran yapıyo ayarı, veriyo ayarı madene :lol: :lol: siz daha uçun havalarda millet ne yapıyo
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

OveRCLocK yazdı:
Birlikxquimmet yazdı:
Maden hilesine çözüm geliyor... Çok yakında... Ama maden başlarına bırakılan karakterlerle ilgili hiçbir şey yapılamaz. Eğer çekebiliyorsa hakkıdır...

nasıl bir çözüm ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Birlikxquimmet yazdı:Arkadaşlar daha önceden açıldımı bilmiyorum ama yapılan şöyle birşey var adamlar madenlere çarlarını yerleştiriyorlar birisini cekip cıkıyorlar diğer çara girip ordaki madenide cekiyorlar. Artık buna bir çözüm bulunmasını istiyorum böle yaparak iice oyundan soğutuyorlar adamı ya Motd arkadaşlar bir çözüm bulun buna :evil:
Merhabalar

Bahs ettiğiniz konuda, Forum üzerinden Oyuncu adı ve sunucu adı belirterek , yada ikvdestek birimine mail atarak şikayette bulunabilirsiniz. Tesbit edilen oyuncular süresiz uzaklaştırlacaktır .

[GM]Nocomment

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön