Madenlere Konulan carlar hk.
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Madenlere Konulan carlar hk.
Arkadaşlar daha önceden açıldımı bilmiyorum ama yapılan şöyle birşey var adamlar madenlere çarlarını yerleştiriyorlar birisini cekip cıkıyorlar diğer çara girip ordaki madenide cekiyorlar. Artık buna bir çözüm bulunmasını istiyorum böle yaparak iice oyundan soğutuyorlar adamı ya Motd arkadaşlar bir çözüm bulun buna :evil:
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
Re: Madenlere Konulan carlar hk.
NE YAPILABILIR SOYLERMISIN BENDE BEKLIOM ADAMDA MAUSE HAREKETLERINI SABITLEYICI PROGRAM VAR GIRIO 0.2 SN DE CEKIYOR NAPALIM VAR MI COZUM 
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
işte buna cözüm bulacaklar gmler dewler ben bir çözüm bulamadım ama onlar bulamazsa bu böle devam edecek bende cıldıracam silecem çarları en yakında.....????hanedanxbutcher yazdı:NE YAPILABILIR SOYLERMISIN BENDE BEKLIOM ADAMDA MAUSE HAREKETLERINI SABITLEYICI PROGRAM VAR GIRIO 0.2 SN DE CEKIYOR NAPALIM VAR MI COZUM
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Maden hilesine çözüm geliyor... Çok yakında... Ama maden başlarına bırakılan karakterlerle ilgili hiçbir şey yapılamaz. Eğer çekebiliyorsa hakkıdır...Birlikxquimmet yazdı:işte buna cözüm bulacaklar gmler dewler ben bir çözüm bulamadım ama onlar bulamazsa bu böle devam edecek bende cıldıracam silecem çarları en yakında.....????hanedanxbutcher yazdı:NE YAPILABILIR SOYLERMISIN BENDE BEKLIOM ADAMDA MAUSE HAREKETLERINI SABITLEYICI PROGRAM VAR GIRIO 0.2 SN DE CEKIYOR NAPALIM VAR MI COZUM
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
ZANNETMEM İNŞ GELIR
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
birine giriyo çıkıyo felan değil iş çift çar olay çift çarda adam bi çarını kasarken diğerini madene koyuyo anlıcanız madene koyuyo hakkaten
ha bide orta ekran yapıyo ayarı, veriyo ayarı madene :lol: :lol: siz daha uçun havalarda millet ne yapıyo
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
OveRCLocK yazdı:Maden hilesine çözüm geliyor... Çok yakında... Ama maden başlarına bırakılan karakterlerle ilgili hiçbir şey yapılamaz. Eğer çekebiliyorsa hakkıdır...Birlikxquimmet yazdı:işte buna cözüm bulacaklar gmler dewler ben bir çözüm bulamadım ama onlar bulamazsa bu böle devam edecek bende cıldıracam silecem çarları en yakında.....????hanedanxbutcher yazdı:NE YAPILABILIR SOYLERMISIN BENDE BEKLIOM ADAMDA MAUSE HAREKETLERINI SABITLEYICI PROGRAM VAR GIRIO 0.2 SN DE CEKIYOR NAPALIM VAR MI COZUM
nasıl bir çözüm ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
MerhabalarBirlikxquimmet yazdı:Arkadaşlar daha önceden açıldımı bilmiyorum ama yapılan şöyle birşey var adamlar madenlere çarlarını yerleştiriyorlar birisini cekip cıkıyorlar diğer çara girip ordaki madenide cekiyorlar. Artık buna bir çözüm bulunmasını istiyorum böle yaparak iice oyundan soğutuyorlar adamı ya Motd arkadaşlar bir çözüm bulun buna :evil:
Bahs ettiğiniz konuda, Forum üzerinden Oyuncu adı ve sunucu adı belirterek , yada ikvdestek birimine mail atarak şikayette bulunabilirsiniz. Tesbit edilen oyuncular süresiz uzaklaştırlacaktır .
[GM]Nocomment