Benım gibilermı Çıkar suraya 5 TANE BAŞKA MEMLEKETTEN SEHIRDENDE GÖREYIM=?=volkan yazdı:Konuyu neden saptırıyorsun.Konu Trabzonlu olmamız deıl konu senın gıbılerın loncamızı yanlıs tanıtıp hakkımızd ılerı gerı konsuması.
SayGıLaRımLa Choosensxwanted
MeRaN da KenDiNi KaNıTLaMıŞ LoNcaLaR AnKeTi !
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: MeRaN da KenDiNi KaNıTLaMıŞ LoNcaLaR AnKeTi !
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

Senın gıbı bes para etemz bı ınsana bukadar yorum yazmam bıle hataydı hala dıyokı cıkar 5 ksıı.Ben beskısı deıl daha fazla kısı cıkarrım ama senın o bıtmeyen tartısmalrın surer gıder.Oyuzden bu konuyu burda kapatıyorum.
Kırlık yarattımsa ozur dılıyorum
SayGılARImlA Choosensxwanted
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Ha Şöyle Yola gel Choos farkınız bu Lafına Bak ( Senın gıbı bes para etemz bı ınsana ) sen Oyundakı AKÇE Etmezsınvolkan yazdı:Senın gıbı bes para etemz bı ınsana bukadar yorum yazmam bıle hataydı hala dıyokı cıkar 5 ksıı.Ben beskısı deıl daha fazla kısı cıkarrım ama senın o bıtmeyen tartısmalrın surer gıder.Oyuzden bu konuyu burda kapatıyorum.
Çıkarda Göreyım 5 Kişi Hadi Forum Burda Meydanda Burda Varsa İçinizde Trabzon dısından 5 kişi buyursun? Zoruna gıdıyorsa yazmıycaksın
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- lordford12
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arzlarda Kholpashalıx Deathx her zamankı gıbı formda arada waffenx ler
lodoslarda Megax Beowolfx Choosenx lerde sona yaklastı
klansız Redsx İmzax ler .
GEL NE OLURSAN OL YINE GEL SEVDİĞİM
'''''''beyazkosk'''''''''''
GbreleıoN
MERAN/Silyostrvery
GbreleıoN
MERAN/Silyostrvery
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
lan sen niye aylar öncesinin konusunu güncelleme gereği duyuyon dingillordford12 yazdı:Arzlarda Kholpashalıx Deathx her zamankı gıbı formda arada waffenx ler
Arz=Deathx= suanda serverın en eskı loncası hem salam hemde bırlıklerı cok ıyı Kholpashalıx ı ele alırsak Loncanın temel kadrosu oyunu oynamayı bılıo ama bazı uyelerı oyundan pek haberdar deıller gıbı
Dengex e gelırsek ordan burdan loncalardan ayrılmıs kısılerden olusuo cogunluk sanırsam pek te ılerı gıdıceklerını sanmıyorum
Waffenx 5 6 eskı oyuncuları var ama lonca olarak bı lodos sancagı kapattıklarını bana gormek nasıp olmadı
Betax Alayınax gıbı doluruvermısler loncayı ama bos tenekeye vurunca ıcınden tın tın ses verıo uye alımlarını daha dıkkatlı yaparlarsa bıraz saygınlık kazanırlar
Lazurix Bence loncada 2 3 kısı var yanlıs loncaya gırmısler orda harcanıolar
gereksız bı lonca pek bısı yapamazlar
Lodos
Megax bıraz on deıller ama eskısı gıbı guclu kuvvetlı
Chooosenx eskısı gıbı vurdum duymaz bı lonca hanı derlerya davulun sesı uzaktan hos gelırmıs ) o hesap cok hırlıyolar
Beowolfx fena deıller ıyı gıdıceklerıne ınanıyorum
Klansızlar
İmzax ıyı guzel bır lonca
Redsx onlarda ıyı dıyelım ıyı olsunlar
Dengex e gelırsek ordan burdan loncalardan ayrılmıs kısılerden olusuo cogunluk sanırsam pek te ılerı gıdıceklerını sanmıyorum
Waffenx 5 6 eskı oyuncuları var ama lonca olarak bı lodos sancagı kapattıklarını bana gormek nasıp olmadı
Betax Alayınax gıbı doluruvermısler loncayı ama bos tenekeye vurunca ıcınden tın tın ses verıo uye alımlarını daha dıkkatlı yaparlarsa bıraz saygınlık kazanırlar
Lazurix Bence loncada 2 3 kısı var yanlıs loncaya gırmısler orda harcanıolar
Lodos
Megax bıraz on deıller ama eskısı gıbı guclu kuvvetlı
Chooosenx eskısı gıbı vurdum duymaz bı lonca hanı derlerya davulun sesı uzaktan hos gelırmıs ) o hesap cok hırlıyolar
Beowolfx fena deıller ıyı gıdıceklerıne ınanıyorum
Klansızlar
İmzax ıyı guzel bır lonca
Redsx onlarda ıyı dıyelım ıyı olsunlar
Meran of king REMZULABİ
- lordford12
- İskele Babası
sanene her YQrRock var dıyene kosma sen ıstedıgım konuya yorum yaparımmorukkelleci yazdı:lan sen niye aylar öncesinin konusunu güncelleme gereği duyuyon dingillordford12 yazdı:Arzlarda Kholpashalıx Deathx her zamankı gıbı formda arada waffenx ler
GbreleıoN
MERAN/Silyostrvery
GbreleıoN
MERAN/Silyostrvery
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
sana yorum yapçak mekan hazırlıcam ben :mrgreen:lordford12 yazdı:sanene her YQrRock var dıyene kosma sen ıstedıgım konuya yorum yaparımmorukkelleci yazdı:lan sen niye aylar öncesinin konusunu güncelleme gereği duyuyon dingillordford12 yazdı:Arzlarda Kholpashalıx Deathx her zamankı gıbı formda arada waffenx ler
- lordford12
- İskele Babası
Validene cok yorum yaptım ben merak etme . sıradan gıdıom Sanada gelınce kafaya takarız poset ı bıze delık olsun yeter af olmaz cakarız yorum u sanada
GbreleıoN
MERAN/Silyostrvery
GbreleıoN
MERAN/Silyostrvery
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
insanların seni yalamasını istemiyosan o uzayan dilini keser kendi dilinle fanteziler planlarım uygularım :mrgreen:lordford12 yazdı:Validene cok yorum yaptım ben merak etme . sıradan gıdıom Sanada gelınce kafaya takarız poset ı bıze delık olsun yeter af olmaz cakarız yorum u sanada