Merhaba arkadaşlar böyle bir konu açma gereği duydum.Meranda biliyorsunuz ki birçok lonca var çoğu lonca koca meranda kaybolup gitsede hala akılda kalan,yeni açılıp kendini kanıtlayan loncalar vardır elbette.Sizlerde şuan merandaki bu loncaların Arz,Lodos,Ve Tarafsız loncalar olarak en beğendiğiniz loncaları yazmanızı istiyorum.Anket budur.
Not:Bu anketi yazarken kesinlikle loncaları karalıcak,küçük düşürecek yazılardan sakınınız... !
SaygılarımLa . .
MeRaN da KenDiNi KaNıTLaMıŞ LoNcaLaR AnKeTi !
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
MeRaN da KenDiNi KaNıTLaMıŞ LoNcaLaR AnKeTi !
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: MeRaN da KenDiNi KaNıTLaMıŞ LoNcaLaR AnKeTi !
Henüz yorum yapılmadı.Konuyu açan ben fikrimi belirteyim.
Tarafsız Loncalar;İmzaX - DengeX - ZentiusX - RedsX - bana göre tarafsız olarak bu loncalar tecrübeli ve kendini kanıtlamışlar.
Arz;KholpashaliX - DeathX - VipX - KristalX -SoulofX bana göre arzlardan ise bu loncalardır.KholpashaliX ve DeathX in ise arz klanının liderleri olduğunu düşünüyorum.
Lodos;MegaX - ChoosensX - Xukalax - BeowulfX ve tam olarak oyuna geri dönerlerse KurmayX bana göre lodoslardan ise bu loncalardır.MegaX ve ChoosensX in Lodos klanı liderleri olduğunu düşünüyorum.Eğer tam olarak KurmayX ler gücünü toplarlarsa 3. klan lideri olarak yoluna devam edebilir.
Ben fikrimi böyle belirttim tüm oyuncularımızında fikirlerini alalım.
Saygılarımla ..
Tarafsız Loncalar;İmzaX - DengeX - ZentiusX - RedsX - bana göre tarafsız olarak bu loncalar tecrübeli ve kendini kanıtlamışlar.
Arz;KholpashaliX - DeathX - VipX - KristalX -SoulofX bana göre arzlardan ise bu loncalardır.KholpashaliX ve DeathX in ise arz klanının liderleri olduğunu düşünüyorum.
Lodos;MegaX - ChoosensX - Xukalax - BeowulfX ve tam olarak oyuna geri dönerlerse KurmayX bana göre lodoslardan ise bu loncalardır.MegaX ve ChoosensX in Lodos klanı liderleri olduğunu düşünüyorum.Eğer tam olarak KurmayX ler gücünü toplarlarsa 3. klan lideri olarak yoluna devam edebilir.
Ben fikrimi böyle belirttim tüm oyuncularımızında fikirlerini alalım.
Saygılarımla ..
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Eskı bır lonca ama yazmalıydın AlayınaX lodos a yaz
nick:Chillwettxkaso
server:meran
en sevdıgım ark:Thekingsxbaskann
Klan:arzın cocukları

server:meran
en sevdıgım ark:Thekingsxbaskann
Klan:arzın cocukları

Mega İle Chosesns lar lodsların
Arzlarda Lider yok... Bi Ara kholpas lar vardı artık onlarda eskisi kadr deil...
Arzlarda Lider yok... Bi Ara kholpas lar vardı artık onlarda eskisi kadr deil...
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yazdım arkadaşım AlayınaX ler yoluna KurmayX olarak devam ediyor.Yazımı dikkatli oku.gider15 yazdı:Eskı bır lonca ama yazmalıydın AlayınaX lodos a yaz
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
sen bu tür konuları açıp da ne yapmayı amaçlıyosun
sen milleti yücelttikçe onlar seni daha çok sevicek mi sanıyosun
bırak bu işleri
bırak bu işleri
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
Moruk sanane kardeşim.Sen neden benim konularımın takipçisisin.Git baska konularda post kas.Adamı hasta etme yararlı bir konu bu senin loncanı bile yazdım utan be.morukkelleci yazdı:sen bu tür konuları açıp da ne yapmayı amaçlıyosun
bırak bu işleri
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
Öyle bir amacım yok merak etme.
son durak yağcılarxD
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
Beğenmediğiniz bir konuya yorumda yapmayın lütfen.Beğenenler çıkar elbet.fundafuni yazdı:son durak yağcılarxD