rassaaaaaa ya abi diyenler içeri
rassaaaaaa ya abi diyenler içeri
slm arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmamın sebebi siz arkadaşlarım kardeşlerim bana abi dıosunuz die sizlere yalaka diyen karaktersizler var nedense sebebinide bilmiş ,anlamış değilim sanırım insanlar çekemıolar sizleri yada beni kötülemek karalamak için sizleri zorluyolar sakın ola kanmayın böle basit insanların galyana getirmelerine sevgi saygı doğuştan kazanılmaz hakedilir nedense bana abi diyenlerin kadim görevini yapıomuş çocuk bunlar biri bölgeden tartışma konusu yaratsa ya git bunları sana abi die yalakalık yapanlara anlat yada kadim görevlerini yaptıklarına die kendilerine öyle bi savunma me kanizması oluşturmuşlar hanedanxler bana abi diyenler karaktersiz oluo değilmi gelin burdada konuşun bakim yanlız yançarlardaki gibi rahat değil burası rhat küfür edemıosunuz edeni şutluolar kusur bakmayın artık neyse iyi forumlar

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: rassaaaaaa ya abi diyenler içeri
kendini tanıtsan fotoğraflarla filan çeneleri kapanır ama bilemicem.
ben sana saygımdan abi derim yaşını bilmişliğim yoktur.
ben sana saygımdan abi derim yaşını bilmişliğim yoktur.
Selam,rasaa yazdı:slm arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmamın sebebi siz arkadaşlarım kardeşlerim bana abi dıosunuz die sizlere yalaka diyen karaktersizler var nedense sebebinide bilmiş ,anlamış değilim sanırım insanlar çekemıolar sizleri yada beni kötülemek karalamak için sizleri zorluyolar sakın ola kanmayın böle basit insanların galyana getirmelerine sevgi saygı doğuştan kazanılmaz hakedilir nedense bana abi diyenlerin kadim görevini yapıomuş çocuk bunlar biri bölgeden tartışma konusu yaratsa ya git bunları sana abi die yalakalık yapanlara anlat yada kadim görevlerini yaptıklarına die kendilerine öyle bi savunma me kanizması oluşturmuşlar hanedanxler bana abi diyenler karaktersiz oluo değilmi gelin burdada konuşun bakim yanlız yançarlardaki gibi rahat değil burası rhat küfür edemıosunuz edeni şutluolar kusur bakmayın artık neyse iyi forumlar
Şahsen ben yaşımdan büyüklere ABİ derim ve bunun yakalık ile hiç bir alakası olmadığını düşünüyorum, bunun neresi yalakalık ki ? bu bir oyun kimse kimseye muhtaç değil..
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- Justerini
- FareAdam Düşmanı

ya bi yürü git işine hacı xD
sana abi diolar die konu açıon ..
yürü git sen saaat 20.00 da hidrayı yap hade xD hidra görevi olanlar dio bölgede millet abiii die bi yerlerini yırtıolar
sanki müslüm konserindeyiz xD xD
şuana kadar 1 kişiye bi le abi dememenin mutluluğunu yaşarken xD size mor yazma şarkısını armadağn edioyurm xD
sana abi diolar die konu açıon ..
yürü git sen saaat 20.00 da hidrayı yap hade xD hidra görevi olanlar dio bölgede millet abiii die bi yerlerini yırtıolar
sanki müslüm konserindeyiz xD xD
şuana kadar 1 kişiye bi le abi dememenin mutluluğunu yaşarken xD size mor yazma şarkısını armadağn edioyurm xD
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Klan: Lodos
zaten aklı basında bırı olsan boyle bı konu acmazsın :lol:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
böyle bi konu açmamı sağlıyan sen ve senn gibi karaktersiz adi bebelerin gerçek yüzünü göstermek amaç bu zati bölgeye klana yazdıklarını oyunda burda forumada yazsanıza tüm hanedanxler görim bakim şimdi insan olsansanız bu tür kelimeler zati kullanmazdınız SEVGİ SAYGI doğuştan insana verilmez hak edilir sizin gibi süper idolar anlayamaz bunuhanedanxbutcher yazdı:zaten aklı basında bırı olsan boyle bı konu acmazsın :lol:
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

YAŞAR NEDİR SENİN MİLLETTEN ÇEKTİĞİM BENİM BAŞIMDAKİLER GİTTİ ŞİMDİ SANAMI GELDİLER
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

rasaa yazdı:böyle bi konu açmamı sağlıyan sen ve senn gibi karaktersiz adi bebelerin gerçek yüzünü göstermek amaç bu zati bölgeye klana yazdıklarını oyunda burda forumada yazsanıza tüm hanedanxler görim bakim şimdi insan olsansanız bu tür kelimeler zati kullanmazdınız SEVGİ SAYGI doğuştan insana verilmez hak edilir sizin gibi süper idolar anlayamaz bunuhanedanxbutcher yazdı:zaten aklı basında bırı olsan boyle bı konu acmazsın :lol:
KIMIN NE OLDUGUNU ZAMAN GOSTERECEK SANA VERDIGIM ADRES VE TELEFONU ARASAYDIN BI COK SEYI KANITLAMIS OLURDUN AMA YAZIK KI SENI ADAM ZANNEDIP KAILE ALDIM
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

Bu arada kelimelerini secipte kullanırsan iyi olur birine bişey söylerken araştırda söyle yada söyleme cahillik bakidir insanlık gibi
Sende olmayan meziyetler bunlar tabiki sevgili yaşar
Sende olmayan meziyetler bunlar tabiki sevgili yaşar
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

Yaşar abi sen bnden büyüksün ben rıchmel e de eragona da abi abla diorm..
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)