rassaaaaaa ya abi diyenler içeri

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rasaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

rassaaaaaa ya abi diyenler içeri

Mesaj gönderen rasaa »

slm arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmamın sebebi siz arkadaşlarım kardeşlerim bana abi dıosunuz die sizlere yalaka diyen karaktersizler var nedense sebebinide bilmiş ,anlamış değilim sanırım insanlar çekemıolar sizleri yada beni kötülemek karalamak için sizleri zorluyolar sakın ola kanmayın böle basit insanların galyana getirmelerine sevgi saygı doğuştan kazanılmaz hakedilir nedense bana abi diyenlerin kadim görevini yapıomuş çocuk bunlar biri bölgeden tartışma konusu yaratsa ya git bunları sana abi die yalakalık yapanlara anlat yada kadim görevlerini yaptıklarına die kendilerine öyle bi savunma me kanizması oluşturmuşlar hanedanxler bana abi diyenler karaktersiz oluo değilmi gelin burdada konuşun bakim yanlız yançarlardaki gibi rahat değil burası rhat küfür edemıosunuz edeni şutluolar kusur bakmayın artık neyse iyi forumlar
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Re: rassaaaaaa ya abi diyenler içeri

Mesaj gönderen morukkelleci »

kendini tanıtsan fotoğraflarla filan çeneleri kapanır ama bilemicem.

ben sana saygımdan abi derim yaşını bilmişliğim yoktur.
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

rasaa yazdı:slm arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmamın sebebi siz arkadaşlarım kardeşlerim bana abi dıosunuz die sizlere yalaka diyen karaktersizler var nedense sebebinide bilmiş ,anlamış değilim sanırım insanlar çekemıolar sizleri yada beni kötülemek karalamak için sizleri zorluyolar sakın ola kanmayın böle basit insanların galyana getirmelerine sevgi saygı doğuştan kazanılmaz hakedilir nedense bana abi diyenlerin kadim görevini yapıomuş çocuk bunlar biri bölgeden tartışma konusu yaratsa ya git bunları sana abi die yalakalık yapanlara anlat yada kadim görevlerini yaptıklarına die kendilerine öyle bi savunma me kanizması oluşturmuşlar hanedanxler bana abi diyenler karaktersiz oluo değilmi gelin burdada konuşun bakim yanlız yançarlardaki gibi rahat değil burası rhat küfür edemıosunuz edeni şutluolar kusur bakmayın artık neyse iyi forumlar
Selam,

Şahsen ben yaşımdan büyüklere ABİ derim ve bunun yakalık ile hiç bir alakası olmadığını düşünüyorum, bunun neresi yalakalık ki ? bu bir oyun kimse kimseye muhtaç değil..
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Justerini »

ya bi yürü git işine hacı xD
sana abi diolar die konu açıon .. :D
yürü git sen saaat 20.00 da hidrayı yap hade xD hidra görevi olanlar dio bölgede millet abiii die bi yerlerini yırtıolar :D
sanki müslüm konserindeyiz xD xD

şuana kadar 1 kişiye bi le abi dememenin mutluluğunu yaşarken xD size mor yazma şarkısını armadağn edioyurm xD
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

zaten aklı basında bırı olsan boyle bı konu acmazsın :lol:
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
rasaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rasaa »

hanedanxbutcher yazdı:zaten aklı basında bırı olsan boyle bı konu acmazsın :lol:
böyle bi konu açmamı sağlıyan sen ve senn gibi karaktersiz adi bebelerin gerçek yüzünü göstermek amaç bu zati bölgeye klana yazdıklarını oyunda burda forumada yazsanıza tüm hanedanxler görim bakim şimdi insan olsansanız bu tür kelimeler zati kullanmazdınız SEVGİ SAYGI doğuştan insana verilmez hak edilir sizin gibi süper idolar anlayamaz bunu
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hicretsidan »

YAŞAR NEDİR SENİN MİLLETTEN ÇEKTİĞİM BENİM BAŞIMDAKİLER GİTTİ ŞİMDİ SANAMI GELDİLER
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

rasaa yazdı:
hanedanxbutcher yazdı:zaten aklı basında bırı olsan boyle bı konu acmazsın :lol:
böyle bi konu açmamı sağlıyan sen ve senn gibi karaktersiz adi bebelerin gerçek yüzünü göstermek amaç bu zati bölgeye klana yazdıklarını oyunda burda forumada yazsanıza tüm hanedanxler görim bakim şimdi insan olsansanız bu tür kelimeler zati kullanmazdınız SEVGİ SAYGI doğuştan insana verilmez hak edilir sizin gibi süper idolar anlayamaz bunu

KIMIN NE OLDUGUNU ZAMAN GOSTERECEK SANA VERDIGIM ADRES VE TELEFONU ARASAYDIN BI COK SEYI KANITLAMIS OLURDUN AMA YAZIK KI SENI ADAM ZANNEDIP KAILE ALDIM
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Bu arada kelimelerini secipte kullanırsan iyi olur birine bişey söylerken araştırda söyle yada söyleme cahillik bakidir insanlık gibi
Sende olmayan meziyetler bunlar tabiki sevgili yaşar
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

Yaşar abi sen bnden büyüksün ben rıchmel e de eragona da abi abla diorm..
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön