ÜSTAD ŞİFACI (SORU)

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: ÜSTAD ŞİFACI (SORU)

Mesaj gönderen Sariyerli »

grubunda mutlaka adam ölücektir kardeş adamı kaldırınca hemen can basarım üstüm full ibni sina diyorsan eywallah adamı kaldır can bas

ama yok diyosan bence dirençlerin 2 sinede 10 ar puan ver dirençlerden kıstığın 5 er puanları can vermeye ver böylece 11 can vermen olur buda iyi bir seçenek olabilir snn için
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Sariyerli yazdı:grubunda mutlaka adam ölücektir kardeş adamı kaldırınca hemen can basarım üstüm full ibni sina diyorsan eywallah adamı kaldır can bas

ama yok diyosan bence dirençlerin 2 sinede 10 ar puan ver dirençlerden kıstığın 5 er puanları can vermeye ver böylece 11 can vermen olur buda iyi bir seçenek olabilir snn için
klanda hadi neyse de grup bölgesinde yaratık keserken falan ölünmez eğer ölünüyorsa ya tank çaylaktır ya da şifa.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

Petcarar yazdı:
Sariyerli yazdı:grubunda mutlaka adam ölücektir kardeş adamı kaldırınca hemen can basarım üstüm full ibni sina diyorsan eywallah adamı kaldır can bas

klanda hadi neyse de grup bölgesinde yaratık keserken falan ölünmez eğer ölünüyorsa ya tank çaylaktır ya da şifa.
her zaman her sey ıstedıgın gıbı gıtmez olurse napıcan bu sefer denge bozulacak bence grup bolgelerınde en ıse yarayan yetenek kaldırma olacak
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

ÖLMEZSE KALKMAZ ?
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

fenomen yazdı:
Petcarar yazdı:

her zaman her sey ıstedıgın gıbı gıtmez olurse napıcan bu sefer denge bozulacak bence grup bolgelerınde en ıse yarayan yetenek kaldırma olacak
dedim eğer her şey istediğin gibi gitmiyorsa ya sen çaylaksındır ya da gruptaki tank.

“Şifacı” sayfasına dön