grubunda mutlaka adam ölücektir kardeş adamı kaldırınca hemen can basarım üstüm full ibni sina diyorsan eywallah adamı kaldır can bas
ama yok diyosan bence dirençlerin 2 sinede 10 ar puan ver dirençlerden kıstığın 5 er puanları can vermeye ver böylece 11 can vermen olur buda iyi bir seçenek olabilir snn için
ÜSTAD ŞİFACI (SORU)
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: ÜSTAD ŞİFACI (SORU)
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
klanda hadi neyse de grup bölgesinde yaratık keserken falan ölünmez eğer ölünüyorsa ya tank çaylaktır ya da şifa.Sariyerli yazdı:grubunda mutlaka adam ölücektir kardeş adamı kaldırınca hemen can basarım üstüm full ibni sina diyorsan eywallah adamı kaldır can bas
ama yok diyosan bence dirençlerin 2 sinede 10 ar puan ver dirençlerden kıstığın 5 er puanları can vermeye ver böylece 11 can vermen olur buda iyi bir seçenek olabilir snn için
her zaman her sey ıstedıgın gıbı gıtmez olurse napıcan bu sefer denge bozulacak bence grup bolgelerınde en ıse yarayan yetenek kaldırma olacakPetcarar yazdı:klanda hadi neyse de grup bölgesinde yaratık keserken falan ölünmez eğer ölünüyorsa ya tank çaylaktır ya da şifa.Sariyerli yazdı:grubunda mutlaka adam ölücektir kardeş adamı kaldırınca hemen can basarım üstüm full ibni sina diyorsan eywallah adamı kaldır can bas
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
ÖLMEZSE KALKMAZ ?
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
dedim eğer her şey istediğin gibi gitmiyorsa ya sen çaylaksındır ya da gruptaki tank.fenomen yazdı:her zaman her sey ıstedıgın gıbı gıtmez olurse napıcan bu sefer denge bozulacak bence grup bolgelerınde en ıse yarayan yetenek kaldırma olacakPetcarar yazdı:klanda hadi neyse de grup bölgesinde yaratık keserken falan ölünmez eğer ölünüyorsa ya tank çaylaktır ya da şifa.Sariyerli yazdı:grubunda mutlaka adam ölücektir kardeş adamı kaldırınca hemen can basarım üstüm full ibni sina diyorsan eywallah adamı kaldır can bas