ÜSTAD ŞİFACI (SORU)

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

ÜSTAD ŞİFACI (SORU)

Mesaj gönderen Strongxfighter »

Agalar sizce bu yatanekler nasıl üzerinde çok düşündüm şifacıya yeni atılıyorumda.(Ne şifacısı olacağım en aşşağıda)

15 şifa
15 şifa b.
15 element d.
15 fiziksel d.
15 ruh k.
15 can k.
5 meditasyon
1 can v.
1 büyü b.

İtemler : full ibni sina (iyileştirme)

Agalar tek yardımcı şifacı olcam hiçbir vs (teke tek savaş)a katılmıyacam.Hep gruba yrdm etcem.Örneğin ER MEYDANINDA, yeni gelcek sığınak ve miğratta, kalanda felan.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Re: ÜSTAD ŞİFACI (SORU)

Mesaj gönderen Wizards »

bence yetenekler iyi tercihen fiziksel direnç e vermeyip kaldırmayı 15leyebilirsin ama sadece senin tercihine kalmış

istersen ver istersen verme
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
style
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen style »

Klan şifacısı olup arkadaslarını iyileştirmek ıstıorsan hemen hemen quseL 1 yetnek dagılımı ama ıbn-ı sına dızmek cok kolay 1şey deildir-1de şifacıdan bıkmıycaksn
ѕтуℓє
Resim
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Strongxfighter »

Agalar bir konudada kafam karıştı acaba hep geride duracağın(savaşmıyacağım) için RUH KALKANINI çıkartıp yerine ŞİFA ÇEMBERİ veya CAN VERME mi kullansam?
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

eğer emlerde savaşcaksan kaldirma 1 verme bence çünkü emlerde etkisiz kalir çünkü kaldirdiğin kişi gücü çok az şekilde kalkar ve yakinindaki adam hmeen kesip skor verirsin. bide ruh kankani demişini ruh kankanin 15 olmasi lazim çok önemlidir ruh kankansiz bir anda 50 canin giderken ruh kankani varken 20 canin gider.
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

[quote="Strongxfighter"]Agalar bir konudada kafam karıştı acaba hep geride duracağın(savaşmıyacağım) için RUH KALKANINI çıkartıp yerine ŞİFA ÇEMBERİ veya CAN VERME mi kullansam?

Öncelikle bu yeteneklerle çok sağlam olursun ama ben grubum için daha fazla şey yapmak istiyorum diyorsan dirençlerden birini feda edebilirsin . Ayrıca ruh kalkanının çıkartılması söz konusu dahi olamaz o iyileştirmeden daha önce verilmesi gereken bir yetenektir :D
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Fiziksel Direnç Yerine 15 İyileştirme Çemberini Terchi Ederim ;)
Kullanıcı avatarı
crow
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen crow »

Yetenekler güzel dağıtılmış ama bence eksik var.Can verme kesinlikle 15 olmalı bunun yerine Fiziksel dirence 1 vermelisin,savaşçılarda dirençlerini asit ve zehire verdimi dirençler dengelenecektir.Ayrıca benim tavsivem ibni sina+cevriye giymen,cevriye şart yapacağın büyü kritik şovla ipten adam alırsın.
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

bu taktik bnm iflis kesme taktiğimdir vazgeçilmezimdi ama med. yerine çembere verdim çünkü 4 büyü 1 savaşcı gelirse emde yanına o zaman çemberi aç otur canı azalan büyücünün kutup açtığında canı dolacakdır

ruh kalkanı demişsni arkadaşınd ediği gibi ruh olmazsa çok çabuk ölürsün can yetiştiremezsin ama sana dalmıcaklarını düşünüyorsun bu durumda çok yanılıorsun emde mutlaka 1 savaşcı her zaman şifacıyı kovalar mutlaka

her zaman dediğim gibi

En İYİ Şifacı Öldürtmeyen ve Ölmeyen Şifacıdır.

buda demekdirki can vermeye vermenin anlamı yok kendini yetersiz hissediorsan bn garanti adam öldürtürüm diosan fizikseli kaldır ona ver ama mutlaka adam ölecekdir fakat can verme yerine fiziksele verdiğinde ölme ihtimali daha geç olur o süreçde 1 kişi daha kesebilir seçim snn sayı vermeden sayı almak hm sayı verip hmde sayı almak saçma bana göre
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kfat4 »

Üzerin ibni sina cevriye ise bu yetenek sistemi ile grubundakileri çok iyi korursun. İyileştirme çemberinin kötü tarafı menzilinin kısa olması. grubundakilere yaklaşırken rakip bir büyücü zihin saldırısı atıyor çember açayım derken daha da karışıyor olaylar. Arkadaşın da dediği gibi "En iyi şifacı öldürtmeyen şifacıdır"
KORLEG
ZÜLKARNEYN

“Şifacı” sayfasına dön