Şifacı ÖLÜM OYUNU--Etolford

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şifacı ÖLÜM OYUNU--Etolford

Mesaj gönderen SuRReNDeR »

1EngiN1 yazdı:Bunu açan arkadaşıma teşekkür ediyorum öncelikle . Fotoğraflarda da görüldüğü gibi en son öldüm ve benden önce ölen ve bir ARZ olan Hayalxgayya idi ama defalarca Gm e söylememe rağmen şu açıklamayı yaptı ben görmedim OkO istiyorum .Dediklerimize inanmadı Benim hakkımın yendiği kadar Hayalxgayyanınki de yendi.Anlamadığım nokta seda ile ws atardım 2. di ama ben neden 4. ile ws atmak zorudna bırakılıyorum ? Zorla da olsa ws ye başladık ws srasında Kudret dahi harcamadan rabimin iksir içmesine rağmen GM iş yerinde olduğunu ve zamanının kısıtlı olduğunu söyledi.Tekrar tekrar eğer başladıysam bitirmek istiyorum iksir kullanamdan atalım dedim . Benim istediğim sadece 10 dk yı bu bile ban açok görüldü . Ama burdan asıl teşekkür etmek istediklerim arkamda duran dostlarım Konuyu açan arkadaşımız ve 4. sırada öldüğünü bile bile GM e en son ben öldüm diyen Tıbbipenisilindir . Benim için önemli olan ödül değildi Haktı.Ödülün Hayalxgayya ya verilmesini istedim ödülle alakası olmayan kişiye gitmemesi için ama bu da olmadı . Neyse bunu okuyan arkadaşlarımız ve Değerli Oyun yöneticilerimiz umarım yönetici olmanın 2 kişiyi ws attırmaktan öte bir durum olduğunu anlamıştır .
Bu Engin'in ilk yazısı.Sizce içinde Murat'a karşı en ufak bir taş varmı ? Bence yok. Çok güzel Türkçenizle anlattığınız dev makaleler yazmışsınız.Keşke aynı güzellikte şu yazıyı yorumlasaydınız. Varmı size gelen bir taş bu yorumda. Arif güzel bir çomak sokmuş araya herneyse sebebi önemli değil bir yanlış yapmış. Herkesin bir işi ve çalıştığı bir sektör vardır. Bazı sektörlerde yaptığın hatanın bir bedeli vardır. Bu hatanın bedelini ödeyecek kişi sanırım ortalarda yok. Biz Fierce olarak bir arkadaşımızın meselesinde yanında olsakta, yaptığı işe karışmayız çünkü bu güveni taşıyoruz içimizde üyelerimize karşı. Efeler çok iyisiniz birliksiniz hoşsunuz ama alakadar değilsiniz olaya ve her ne kadar loncadaş olsanızda Engin ve Murat arasındaki olayı siz çözemezsiniz. Orada onların yaşadıklarından habersiniz çünkü ölüsünüz ve seyircisiniz. Emektarlığın bir kısmında nokta koymuşsunuz ve seyirci olmuşsunuz. Burada bir sorun var ve seyirciliğinizi burada da devam ettirmeliydiniz. Murat akıllı bir insan az çok tanıyorum. Eğer bu kadar fazla kişi bu olayı farklı yerlerden çekip yorumlamasaydı inanın bana konu 10 mesajı geçmezdi. Köstek değil destek olmayı kavga çıkarmak yerinede seyirci olmayı öğrenmeniz dileğiyle(üstüne alınan için).
Deep !

“Genel Sohbet” sayfasına dön