Merhaba arkadaşlar burada arzda olsa bir kardeşimize yapılan haksızlığın fotolarını göreceksiniz. Aslında videosunu da koymak isterdim ama zamanım kısıtlı. Lafı fazla uzatmadan capslere geçelim...
Ve bu da yöneticinin son açıklaması. Amacım kimseyi küçük düşürmek veya başarısını baltalamak değil fakat haksızlık kime olursa olsun içimi sızlatır. Söz sizde...
Burada YÖNETİCİ kardeşimizede kızmıyoruz tabii. Kimse yanlış anlamasın.
Bunu açan arkadaşıma teşekkür ediyorum öncelikle . Fotoğraflarda da görüldüğü gibi en son öldüm ve benden önce ölen ve bir ARZ olan Hayalxgayya idi ama defalarca Gm e söylememe rağmen şu açıklamayı yaptı ben görmedim OkO istiyorum .Dediklerimize inanmadı Benim hakkımın yendiği kadar Hayalxgayyanınki de yendi.Anlamadığım nokta seda ile ws atardım 2. di ama ben neden 4. ile ws atmak zorudna bırakılıyorum ? Zorla da olsa ws ye başladık ws srasında Kudret dahi harcamadan rabimin iksir içmesine rağmen GM iş yerinde olduğunu ve zamanının kısıtlı olduğunu söyledi.Tekrar tekrar eğer başladıysam bitirmek istiyorum iksir kullanamdan atalım dedim . Benim istediğim sadece 10 dk yı bu bile ban açok görüldü . Ama burdan asıl teşekkür etmek istediklerim arkamda duran dostlarım Konuyu açan arkadaşımız ve 4. sırada öldüğünü bile bile GM e en son ben öldüm diyen Tıbbipenisilindir . Benim için önemli olan ödül değildi Haktı.Ödülün Hayalxgayya ya verilmesini istedim ödülle alakası olmayan kişiye gitmemesi için ama bu da olmadı . Neyse bunu okuyan arkadaşlarımız ve Değerli Oyun yöneticilerimiz umarım yönetici olmanın 2 kişiyi ws attırmaktan öte bir durum olduğunu anlamıştır .
Birazdan video geliyor beyler ama video Movie Maker'in azizliğine uğrayarak biraz bozuldu. Şu an için elimdeki program bu olduğundan idare edeceksiniz artık.
Burada amacım kimseyi küçük düşürmek değil. Tıbbipenisilin, Lathander, Hayalxgayya ve diğerleri... Lütfen affedin amacım kimseyi incitmek değil...
Selam arkadaşlar.
Bn hayalxxgayya.bu videoyu koyan arkadaşıma çok tşk ederim.Çoğu lodos önce hayal öldü deyip bni işaret etsede bn kendimden emindim.Sonuçta orda biz bize kalmıştık.Ve video kimin son öldüğünü gösteriyor.Kimsenin daha fazla konuşmasına gerek bile yok.Engine de tşk ederim ama meselem asla ödül olmadı.Kedimi kanıtlamak ve eğlenmek için girmiştim.Tüm neşem kaçtı sonucu görünce.Neyse sağlık olsun diyorum.Ama ödülü aldığın için sevindim engin gerçi tek bi kazanan olması çok daha doğru olurdu
Sevgiler...
RaideRs oF AnatoLiA Şizofren /BABASININOĞLU www.anadoluakincilari.com
SizofreNN yazdı:Selam arkadaşlar.
Bn hayalxxgayya.bu videoyu koyan arkadaşıma çok tşk ederim.Çoğu lodos önce hayal öldü deyip bni işaret etsede bn kendimden emindim.Sonuçta orda biz bize kalmıştık.Ve video kimin son öldüğünü gösteriyor.Kimsenin daha fazla konuşmasına gerek bile yok.Engine de tşk ederim ama meselem asla ödül olmadı.Kedimi kanıtlamak ve eğlenmek için girmiştim.Tüm neşem kaçtı sonucu görünce.Neyse sağlık olsun diyorum.Ama ödülü aldığın için sevindim engin gerçi tek bi kazanan olması çok daha doğru olurdu
Sevgiler...
tşk. ler seda oyunun bu kadar ilerki seviyede olduğunu görmek çok mutlu ediyo beni harcadığımız paraların meyvelerini alıyoruz .