Oyun Yenilikleri Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Oyun Yenilikleri Hk.

Mesaj gönderen atabey »

Merhaba arkadaşlar, yetkililer :
İncelemelerim sonucunda aslında bilinen, klasik oyuncular tarafından istenen yeniliklerle karşılaştım ve sunmak, sizden destek almak, uygun olanları uygulatmak istedim. En azından genel bir talep.

Evet, İstanbul Kıyamet Vakti oyuncu kitlesi olarak, kabul edilebilir olarak nitelendirebildiğimiz isteklerimiz:

1. Arkadaş Listesi

Oyuna dolu tarafından baktığımızda hırsızlar, üçkağıtçıların dışında gerçek dost, arkadaş olabilecek seviyeli insanlar mevcut oyunumuzda. Maalesef, özellikle eski olan oyuncular için arkadaş listesi çok küçük geliyor. 2'inci bir sekme veyatta boyunun büyütülmesi en yoğun isteklerden.

2. Çanta

Oyunumuzda 'ex kasmak' denen şey, oldukça sık olmak zorunda. Çantada yer kalmıyor, en yakın alıcıya gitmek zorunda kalıyoruz. Ya da yansıtacağımız eşyalar sığmıyor, bir kaçını alıyoruz. Gerçekten çanta bölümü oldukça küçük.

3. Görevler

Oyunumuzun yoğunluğu veya lag denen olaydan ötürü hatalar sık oluyor. Hele görev tesliminde, görevin sonlarında, o da olmadı görevin ortasında? Tüm emeklerimiz boşa gidiyor denebilir, ex hariç. Görevde verilen kesmemiz istenilen canavarlar'da nerede kaldıysak düştükten sonra oradan devam edebiliriz. Boss denen görevlerin tesliminde düştükten sonra görev bitmiş sayılsın.

4. Berber

Mısır Çarşısı'nda bir berber istiyoruz. Level sayısına bakılarak uygun bir ücret ödünebilir. Erkeklerde saç, sakal, yüz ifadesi ; kadınlarda saç, yüz ifadesi ve takılar değiştirilme şansı olsun.

5. İsim Makinesi

Oyunda isim değiştirme şansımız olsun. Bu olay bir makine tarafından olabilir. Yeraltında, meteor bölgesinde her yerde olabilir, nasıl uygun görülürse. Gine belli bir ücret karşılığı. Böylece Lonca katılımlarında yeni çar açma olayı da rafa kaldırılmış olur.
Adam hırsızlık yaptı, ismini mi değiştirecek? Değiştirsin. Yeni değiştirdiği resmin yanında bir buton olabilir, onu tıklattığımızda parantez içinde değiştirmeden önceki ismini gösterir. Bu en basit öneri şekli. Direk yeni isminin altında küçük bir biçimde eski adı da yazabilir.

Evet, genel olarak isteklerimiz bunlar. Bence gayet mantıklı.

Desteklerinizi bekliyoruz, lütfen konuyu güncel bırakalım.
Yetkliler de göz atarlarsa çok memnun kalırız.

Teşekkürler,
İyi Forumlar.

Kuklacı / Atabey
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Oyun Yenilikleri Hk.

Mesaj gönderen TeaM09 »

İsim değiştirme hariç hepsine katılıyorum .
Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

aynen isim değisirse cok buyuk karmasalar cıkar
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

isim değiştirme biraz a barti olmuş ama diğerlerine katiliyorum
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Bana göre berber ve isim değiştirme çok saçma fikirler. Kim ne derse desin isim değiştirme yeni hırsızlık olaylarına ve bunların örtbas edilmesine yol açacakdır. Kesinlikle o öneriyi desteklemiyorum.! Berberede gelince bence bu saçma bir öneri ama kişiden kişiye değişebilir tabi.. :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Ucube yazdı:Bana göre berber ve isim değiştirme çok saçma fikirler. Kim ne derse desin isim değiştirme yeni hırsızlık olaylarına ve bunların örtbas edilmesine yol açacakdır. Kesinlikle o öneriyi desteklemiyorum.! Berberede gelince bence bu saçma bir öneri ama kişiden kişiye değişebilir tabi.. :?
Şöle düşünün gbm-anı çok normal değil uçuyor ve nasıl oluyosa görev veriyor veya kutuphaneci adi neyse :lol: butun mısır çarşisi mantiklida bir berbermi mantıksız
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Güncel tuttuğunuz ve desteklediğiniz için teşekkür ederim.
Ben sadece çoğunluğun istediklerini yansıttım, değerlendirmesi yetkililere kalmış.
En azından 1' ini uygularsanız çok memnun kalırız tüm kitle olarak.
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Arkadaşların dediklerıne bende katılıyorum fakat İsim degiştirme konusunda teredütlüyüm.Böyle bir istegın olacagını hıç sanmıyorum.Eger olursa da İsimler sadece ilk harfı buyuk degıL dıger harflerıde buyuk yazılabılecek duruma gelecek.Bu sonucun neye mal olacagını bılıyoruz...

İsim degiştirme konusu harıç digerlerıne katılıyorum
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

KaraXHayalet yazdı:
Ucube yazdı:Bana göre berber ve isim değiştirme çok saçma fikirler. Kim ne derse desin isim değiştirme yeni hırsızlık olaylarına ve bunların örtbas edilmesine yol açacakdır. Kesinlikle o öneriyi desteklemiyorum.! Berberede gelince bence bu saçma bir öneri ama kişiden kişiye değişebilir tabi.. :?
Şöle düşünün gbm-anı çok normal değil uçuyor ve nasıl oluyosa görev veriyor veya kutuphaneci adi neyse :lol: butun mısır çarşisi mantiklida bir berbermi mantıksız
Diyorumya kişiden kişiye değişir sana göre mantıklıdır bana göre mantıksızdır ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Ucube yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
Diyorumya kişiden kişiye değişir sana göre mantıklıdır bana göre mantıksızdır ;)
Aynen öle :lol: 8-)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön