Merhaba arkadaşlar, yetkililer :
İncelemelerim sonucunda aslında bilinen, klasik oyuncular tarafından istenen yeniliklerle karşılaştım ve sunmak, sizden destek almak, uygun olanları uygulatmak istedim. En azından genel bir talep.
Evet, İstanbul Kıyamet Vakti oyuncu kitlesi olarak, kabul edilebilir olarak nitelendirebildiğimiz isteklerimiz:
1. Arkadaş Listesi
Oyuna dolu tarafından baktığımızda hırsızlar, üçkağıtçıların dışında gerçek dost, arkadaş olabilecek seviyeli insanlar mevcut oyunumuzda. Maalesef, özellikle eski olan oyuncular için arkadaş listesi çok küçük geliyor. 2'inci bir sekme veyatta boyunun büyütülmesi en yoğun isteklerden.
2. Çanta
Oyunumuzda 'ex kasmak' denen şey, oldukça sık olmak zorunda. Çantada yer kalmıyor, en yakın alıcıya gitmek zorunda kalıyoruz. Ya da yansıtacağımız eşyalar sığmıyor, bir kaçını alıyoruz. Gerçekten çanta bölümü oldukça küçük.
3. Görevler
Oyunumuzun yoğunluğu veya lag denen olaydan ötürü hatalar sık oluyor. Hele görev tesliminde, görevin sonlarında, o da olmadı görevin ortasında? Tüm emeklerimiz boşa gidiyor denebilir, ex hariç. Görevde verilen kesmemiz istenilen canavarlar'da nerede kaldıysak düştükten sonra oradan devam edebiliriz. Boss denen görevlerin tesliminde düştükten sonra görev bitmiş sayılsın.
4. Berber
Mısır Çarşısı'nda bir berber istiyoruz. Level sayısına bakılarak uygun bir ücret ödünebilir. Erkeklerde saç, sakal, yüz ifadesi ; kadınlarda saç, yüz ifadesi ve takılar değiştirilme şansı olsun.
5. İsim Makinesi
Oyunda isim değiştirme şansımız olsun. Bu olay bir makine tarafından olabilir. Yeraltında, meteor bölgesinde her yerde olabilir, nasıl uygun görülürse. Gine belli bir ücret karşılığı. Böylece Lonca katılımlarında yeni çar açma olayı da rafa kaldırılmış olur.
Adam hırsızlık yaptı, ismini mi değiştirecek? Değiştirsin. Yeni değiştirdiği resmin yanında bir buton olabilir, onu tıklattığımızda parantez içinde değiştirmeden önceki ismini gösterir. Bu en basit öneri şekli. Direk yeni isminin altında küçük bir biçimde eski adı da yazabilir.
Evet, genel olarak isteklerimiz bunlar. Bence gayet mantıklı.
Desteklerinizi bekliyoruz, lütfen konuyu güncel bırakalım.
Yetkliler de göz atarlarsa çok memnun kalırız.
Teşekkürler,
İyi Forumlar.
Kuklacı / Atabey
Oyun Yenilikleri Hk.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyun Yenilikleri Hk.
isim değiştirme biraz a barti olmuş ama diğerlerine katiliyorum
Bana göre berber ve isim değiştirme çok saçma fikirler. Kim ne derse desin isim değiştirme yeni hırsızlık olaylarına ve bunların örtbas edilmesine yol açacakdır. Kesinlikle o öneriyi desteklemiyorum.! Berberede gelince bence bu saçma bir öneri ama kişiden kişiye değişebilir tabi.. :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Şöle düşünün gbm-anı çok normal değil uçuyor ve nasıl oluyosa görev veriyor veya kutuphaneci adi neyse :lol: butun mısır çarşisi mantiklida bir berbermi mantıksızUcube yazdı:Bana göre berber ve isim değiştirme çok saçma fikirler. Kim ne derse desin isim değiştirme yeni hırsızlık olaylarına ve bunların örtbas edilmesine yol açacakdır. Kesinlikle o öneriyi desteklemiyorum.! Berberede gelince bence bu saçma bir öneri ama kişiden kişiye değişebilir tabi.. :?
Güncel tuttuğunuz ve desteklediğiniz için teşekkür ederim.
Ben sadece çoğunluğun istediklerini yansıttım, değerlendirmesi yetkililere kalmış.
En azından 1' ini uygularsanız çok memnun kalırız tüm kitle olarak.
Ben sadece çoğunluğun istediklerini yansıttım, değerlendirmesi yetkililere kalmış.
En azından 1' ini uygularsanız çok memnun kalırız tüm kitle olarak.
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Arkadaşların dediklerıne bende katılıyorum fakat İsim degiştirme konusunda teredütlüyüm.Böyle bir istegın olacagını hıç sanmıyorum.Eger olursa da İsimler sadece ilk harfı buyuk degıL dıger harflerıde buyuk yazılabılecek duruma gelecek.Bu sonucun neye mal olacagını bılıyoruz...
İsim degiştirme konusu harıç digerlerıne katılıyorum
İsim degiştirme konusu harıç digerlerıne katılıyorum
Diyorumya kişiden kişiye değişir sana göre mantıklıdır bana göre mantıksızdırKaraXHayalet yazdı:Şöle düşünün gbm-anı çok normal değil uçuyor ve nasıl oluyosa görev veriyor veya kutuphaneci adi neyse :lol: butun mısır çarşisi mantiklida bir berbermi mantıksızUcube yazdı:Bana göre berber ve isim değiştirme çok saçma fikirler. Kim ne derse desin isim değiştirme yeni hırsızlık olaylarına ve bunların örtbas edilmesine yol açacakdır. Kesinlikle o öneriyi desteklemiyorum.! Berberede gelince bence bu saçma bir öneri ama kişiden kişiye değişebilir tabi.. :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Aynen öle :lol:Ucube yazdı:Diyorumya kişiden kişiye değişir sana göre mantıklıdır bana göre mantıksızdırKaraXHayalet yazdı:Şöle düşünün gbm-anı çok normal değil uçuyor ve nasıl oluyosa görev veriyor veya kutuphaneci adi neyse :lol: butun mısır çarşisi mantiklida bir berbermi mantıksızUcube yazdı:Bana göre berber ve isim değiştirme çok saçma fikirler. Kim ne derse desin isim değiştirme yeni hırsızlık olaylarına ve bunların örtbas edilmesine yol açacakdır. Kesinlikle o öneriyi desteklemiyorum.! Berberede gelince bence bu saçma bir öneri ama kişiden kişiye değişebilir tabi.. :?