Ottomansxempire .Serserixkratos

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Ottomansxempire .Serserixkratos

Mesaj gönderen Serserixkratos »

arkadaslar burda sıze tek bır sey dıcem su oyunda kımseye guvenmeyın Zden Zden banka .Nesquik.Byxsoldier.bu carların sahıplerı ne asla guvenmeyın ottomansxempire ve Serserixkratos adlı carlarımı calmıslardır.allha belasını versın dıyorum baska bır sey demıyorum bu hırsızlara asla guvenmeyın oyunu bırakıyorum carlarımı calan bu karaktersızler saolsun.
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
henryxx2012
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Ottomansxempire .Serserixkratos

Mesaj gönderen henryxx2012 »

Serserixkratos yazdı:arkadaslar burda sıze tek bır sey dıcem su oyunda kımseye guvenmeyın Zden Zden banka .Nesquik.Byxsoldier.bu carların sahıplerı ne asla guvenmeyın ottomansxempire ve Serserixkratos adlı carlarımı calmıslardır.allha belasını versın dıyorum baska bır sey demıyorum bu hırsızlara asla guvenmeyın oyunu bırakıyorum carlarımı calan bu karaktersızler saolsun.

o chara dün birisi plus almıs
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Resim
Kullanıcı avatarı
henryxx2012
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Ottomansxempire .Serserixkratos

Mesaj gönderen henryxx2012 »

Serserixkratos yazdı:arkadaslar burda sıze tek bır sey dıcem su oyunda kımseye guvenmeyın Zden Zden banka .Nesquik.Byxsoldier.bu carların sahıplerı ne asla guvenmeyın ottomansxempire ve Serserixkratos adlı carlarımı calmıslardır.allha belasını versın dıyorum baska bır sey demıyorum bu hırsızlara asla guvenmeyın oyunu bırakıyorum carlarımı calan bu karaktersızler saolsun.

o chara dün birisi plus almıs
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön