Ottomansxempire .Serserixkratos
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ottomansxempire .Serserixkratos
arkadaslar burda sıze tek bır sey dıcem su oyunda kımseye guvenmeyın Zden Zden banka .Nesquik.Byxsoldier.bu carların sahıplerı ne asla guvenmeyın ottomansxempire ve Serserixkratos adlı carlarımı calmıslardır.allha belasını versın dıyorum baska bır sey demıyorum bu hırsızlara asla guvenmeyın oyunu bırakıyorum carlarımı calan bu karaktersızler saolsun.
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
Re: Ottomansxempire .Serserixkratos
Serserixkratos yazdı:arkadaslar burda sıze tek bır sey dıcem su oyunda kımseye guvenmeyın Zden Zden banka .Nesquik.Byxsoldier.bu carların sahıplerı ne asla guvenmeyın ottomansxempire ve Serserixkratos adlı carlarımı calmıslardır.allha belasını versın dıyorum baska bır sey demıyorum bu hırsızlara asla guvenmeyın oyunu bırakıyorum carlarımı calan bu karaktersızler saolsun.
o chara dün birisi plus almıs
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
Re: Ottomansxempire .Serserixkratos
Serserixkratos yazdı:arkadaslar burda sıze tek bır sey dıcem su oyunda kımseye guvenmeyın Zden Zden banka .Nesquik.Byxsoldier.bu carların sahıplerı ne asla guvenmeyın ottomansxempire ve Serserixkratos adlı carlarımı calmıslardır.allha belasını versın dıyorum baska bır sey demıyorum bu hırsızlara asla guvenmeyın oyunu bırakıyorum carlarımı calan bu karaktersızler saolsun.
o chara dün birisi plus almıs
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~