Çok ıSRaR ettiniz ßende Daynamadım Fotoları koydum
Re: Çok ıSRaR ettiniz ßende Daynamadım Fotoları koydum
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
senin kim olduğunu bilmiyorum fakat kapak olsun diye tek bir şey söyleyim bu fotoda haritaya bak ustam
oyunu tam öğren biz övünmeyiz ayrıca bana 1 deil 50 kişi iflis için yardım istiyor peki düşün bn hepsine gitseydim anında benim halim ne olurdu nasıl yükselecekdim nasıl char kasacakdım hiç vaktim olmayacakdı üstelik tek iflisde yok bunun yanı sıra bn cevroşa dev ana dev komodo karakürk vs. bütün bosslara yardım ettiğim gibib azı görevlerede gidiom inan sizin gibi item düşsün die savaşcıma girip yaratık kesmiyorum tek kazancım o göreve giderken kestiğimiz yaratıklardan düşen küçük parça itemelr işporta eşyalar ve bazende em geliri oluyor o yüzden her insanın dediğini anında yapamam ben
gösteriz olsun die yapmıoruz millet saygı duysun diye yapıoruz yoksa o 2 3 ezikden farkımız kalmaz itibar söz konusu olmaz buz büyücüsüyle başladım iflisle dewam ettim kadim ile nokta koydum tek başıma yapabildiklerim bunlar
gösteriz olsun die yapmıoruz millet saygı duysun diye yapıoruz yoksa o 2 3 ezikden farkımız kalmaz itibar söz konusu olmaz buz büyücüsüyle başladım iflisle dewam ettim kadim ile nokta koydum tek başıma yapabildiklerim bunlar
Drowxdadawa
1.si ben 2-3 günlük foto demedim benim görew de zaten 2-3 ay önce yapıldı...ikincisi harita konusuna gelince onunda koalyı war koçum foto alıncağı zaman oyundan koparsınz yine tek görünürsün olay bu kadar basit...ayrıca tek kesilmedi diyosun ben de aksini iddia etmiyorum fakat arkadaşınız dadawa tek kesiyo diyo...we ayrıca herkesin görewine yardım etmek zorunda değilsin orası tamam ama başlamışsın iflisi kesmeye grupta yer de war bari görewi olanı da al da işi görülsün...saygı konusuna geilnce de miilet yaptığınız işe saygı duyacaksa bi o kadar kibirinizi kınaması lazım...drow musun nesin sen de harita olayında dediğimi ii düşün bu da sana kapak olsun...100 tane şifa olursa yanında herkes keser kadimi...şuna tek kestim deyip durmayın