Çok ıSRaR ettiniz ßende Daynamadım Fotoları koydum

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Trakli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Çok ıSRaR ettiniz ßende Daynamadım Fotoları koydum

Mesaj gönderen Trakli »

Arkada$LaR ßu fotoLaRı GöSteRi$ amaçLı değiL kanıt amaçLı yayımlıyoRum.EğeR göSteRi amaçLı oLSaydı ßunu 3-4 ay önce kEsmi$tim o zaman yayımLaRdım.ßurda Yeniçerixalmila arkada$ımızın göRewini yapmak amaçLı 1 Sava$çı ( Yeniçerixtraklı) 2 $ifa ( Yeniçerixdadawa ve Yeniçerixmaster ) ile İflisi sıkıntısız bir şekilde kestik Son dakkLarda Davut aRkada$ımız oyundan düşüp Mutlu sonu her ne kadaR göRemesede :mrgreen: Çok ßüyük emeği geçmiştiR Kendisine Te$ekküR ederiz.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı

Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Kullanıcı avatarı
Trakli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Çok ıSRaR ettiniz ßende Daynamadım Fotoları koydum

Mesaj gönderen Trakli »

EnteReSan! Yakla$ık 100 ki$i bakmı$ konuya ama 1 ki$i biLe yorum yapmamı$ :S Noldu o çok konu$an, inanmayan, "Sen 2 değil 5 $ifa ile dişi örümceği bile kesemezsin" Diyen kendiLiksiz zibidiler nerdeSiniz? ßu da Size kapak oLSun. Herkez haddini biLSin.

Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Kesemezsin diyenlerin lideri bendim :P
Ellerine sağlık ;)
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Trakli yazdı:Arkada$LaR ßu fotoLaRı GöSteRi$ amaçLı değiL kanıt amaçLı yayımlıyoRum.EğeR göSteRi amaçLı oLSaydı ßunu 3-4 ay önce kEsmi$tim o zaman yayımLaRdım.ßurda Yeniçerixalmila arkada$ımızın göRewini yapmak amaçLı 1 Sava$çı ( Yeniçerixtraklı) 2 $ifa ( Yeniçerixdadawa ve Yeniçerixmaster ) ile İflisi sıkıntısız bir şekilde kestik Son dakkLarda Davut aRkada$ımız oyundan düşüp Mutlu sonu her ne kadaR göRemesede :mrgreen: Çok ßüyük emeği geçmiştiR Kendisine Te$ekküR ederiz.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Tebrikler güzel kesiş:D
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Sürekli Olağan iflis Kesme Festivalin' den Nacizane Görüntüler... :lol: :lol: :lol:
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Trakli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Trakli »

Yani Yeniçerix Ler ßunu heR zaman yapıyoR DiyoRSun ;) :lol: :lol:

Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

hakan abi güzel bi başarı tbr ler ama 2 şifa kesmişlerdi arkadaslar o yüzden ben valla hiç gerek duymamıstım 2 şifa 1 savascı bizde kesmiştik :D Basarılar dilerim yinede bencillik gibi algılama :D
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Kullanıcı avatarı
Trakli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Trakli »

KaRde$ ßenim amacım Zaten GöSteRi yapmak değiL Yani ßunLaRı o amaçLa koymadım. ßenim amacım Kendini ßiLmez $ahıSLaRa ßunun ßa$aRıLaßiLdiğini kanıtLamak We ßizim ßunu yapaßildiğimizi GösteRmek.2 $ifa değiL Tek 1 $ifada KesebiLiyoR Yeniçerixdadawa ßunun Videosuda waR. Zaten Sunucuda ßunu yapan Tek $ifa ;)

escf1f2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen escf1f2 »

ulen yalanlarınızı yesinler sesimi çıkarmıyım diyorum iice abrttınız sağolsun dawut benim iflis görewimi de yaptı ona bi şey dediğim yok saolsun ama her seferinde çıkıp da yok tek şifa yok tek sawaşçı 1 şifa palawralarınız sıkmaya başladı...bir keresinde orada ben de wardım tamam iflise 2 kişi weya 1 kişi dalıyosunuz tamam lafım yok...(zaten öncesinde gbm ye girip full buz direnci yapıyosunuz üstünüzü de ona göre giyiyosunuz )... ama merdiwende yığınla şifacı kaynıyo sürekli can basıyo...(bulardan biri de sabit zaten wiktoriaxbuse :D we bu söylediğim şifalar da gruptan hariç olan şifacılar)we bunun hemen ertesi günü foruma foto koyuyosunuz...neden her seferinde sadece iflisin olduğu kısmı çekiyosunuz merdiwenleri de kapsıcak şekilde bi foto alın da görelim tek şifa mı 1 şifa 1 sawaşçı mı kesiyonuz...anlamadığım nokta da kimse kalkıp da adamlar neden hep burdan foto alıyo her yeri gösterecek şekilde almıyolar diye sorgulamıyo...traklı efendi de kalkmış kimse yorum yapamamış diyo...bu güne kadar ses çıkarmadıysam dawudun iflis görewimi yapıwermesinden dolayı ki onu da söz werdikten kaç gün sonra yaptı...adam keyif için flis kesiyo kesmişken gruba alın diyosun adam almıyo...kusura bakma dawut her şey için saol ama milleti bu şekilde kandırmayın forumda...amacım sizi karalamak değil sadece takımındaki bazı arkadaşlarının sürekli iflisi tek kesiyoruz diye hawalara girmesi...
Kullanıcı avatarı
MasTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MasTR »

İflis daha hiç bir sunucuda tek kesilmedi ve buna ek olarak bu resimler 2-3 günlük değil 2-3 aylık resimlerdir..Oraya biz 4 kişi gittik... Görevi olan arkada kaldı..Davutla bende şifa bastık ve davut sürekli düşmesine rağmen rahatlıkla kesildi...
yNçRxMasTR

yNçRxHaVoK

“Genel Sohbet” sayfasına dön