Çarlarının çalınmasına çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Aynı olay benim de başıma geldi maalesef. Çok sevdiğim, değer verdiğim bir kardeşimin ismini taklit etmişti. Çok şükür ki çabuk anladım. Arkadaşlar da sağ olsun telefonumu kaydetmiştim mynet'e mesaj çekerek şifreyi değiştirdim. Bu şekilde çarlarımı kurtardık. Ancak 2 çarımın soyulmasına mani olamadık.
Dikkat edin bu kişiler organize çalışıyor benim şifremi istediğinde taklit ettiği çarın sahibi ile aynı gruptaydık ve nereye gideceğimiz de biliyordu. Çok iyi gözlüyor, açık arıyorlar. Ayrıca şifremi çok rahat verebileceğim bir kardeşim bunu da biliyor, bizleri iyi tanıyor.
Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bizim isimlerimizi kullanması da ayrıca üzücü. Çok üzgünüm. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çlışırım. Bildirmen yeterli...
ErEgLiKuRdU calinmiştir
- NeSRiNxEMEF
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: ErEgLiKuRdU calinmiştir
Çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum
Şunuda şurada belirteyim başka kimsenin emeğine yazık olmasın hiç bir EMEF üyesi kimseden şifre istemez lütfen aldanıp vermeyin tekrardan geçmiş olsun
Şunuda şurada belirteyim başka kimsenin emeğine yazık olmasın hiç bir EMEF üyesi kimseden şifre istemez lütfen aldanıp vermeyin tekrardan geçmiş olsun
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
- Xferox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
fatıh senın carı calanın nıckı ne sen onu soyle yeter
canını sıkma gerı alıcaz

canını sıkma gerı alıcaz

SeSSİzLiĞim AsALeTiMdEnDir.......
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Oncelıkle Cok Gecmıs Olsun.
Bugun Saat 9 10 Sularında EreGLıKuRdu'nda Bırı Dolasıyordu ve Bızım bronz Gorevıne Yardıma Geldı Ugur Napıyon Felan Dedı Senle Tanısmamıstık Ben Mı DEdım Cevap Vermedı Sonra Tas Kanatlara Cıktık Ugur Ecel Uretıcem Destek Cıkarmısın Dostum Felan Dedı.Sonra Asortık Den 7.5 m Aldıgını Soyledı 7.5 m Lazm Dedı Bugun Uretıcem DEdı Bende Pekı Bekle Aksam Verırım Ustumde Nakıt Yok Arkadasta Dedım Kacta Gırıyım Felan Dedı Sonra 1 saat Aralıklarla Sordu Hazırmı Dıye Bende Hayır Arkadasım Gırmedı Dedım .Sonra Cıktı Sımdı Foruma Gırdım Ve Okudum Iyıkı Para Vermemısım Hırsıze Ama Asortıkten Aldıgını Soyledı ve Opucuk ATtı Baya 2 3 kere :S Bende Senın Boyle Cıvık Bırı Oldugunu Sanmıyordum Acıkcası Bunu Gorunce Cok Uzulduqumu İfade Etmek Isterım
Gecmıs Olsun ..
Bugun Saat 9 10 Sularında EreGLıKuRdu'nda Bırı Dolasıyordu ve Bızım bronz Gorevıne Yardıma Geldı Ugur Napıyon Felan Dedı Senle Tanısmamıstık Ben Mı DEdım Cevap Vermedı Sonra Tas Kanatlara Cıktık Ugur Ecel Uretıcem Destek Cıkarmısın Dostum Felan Dedı.Sonra Asortık Den 7.5 m Aldıgını Soyledı 7.5 m Lazm Dedı Bugun Uretıcem DEdı Bende Pekı Bekle Aksam Verırım Ustumde Nakıt Yok Arkadasta Dedım Kacta Gırıyım Felan Dedı Sonra 1 saat Aralıklarla Sordu Hazırmı Dıye Bende Hayır Arkadasım Gırmedı Dedım .Sonra Cıktı Sımdı Foruma Gırdım Ve Okudum Iyıkı Para Vermemısım Hırsıze Ama Asortıkten Aldıgını Soyledı ve Opucuk ATtı Baya 2 3 kere :S Bende Senın Boyle Cıvık Bırı Oldugunu Sanmıyordum Acıkcası Bunu Gorunce Cok Uzulduqumu İfade Etmek Isterım

Eminönü
FelicitaNascosta '
geçmiş olsun kardeş bende çarlarımı kaptıryordum ikvdestekten bilgi aldım ve bana gelen aktarım onay mailini hemen silip kurtulmuştum 

Gerçek Adaletin Yaşayan Son Temsilcileri...!
Fatih Çok geçmiş olsun eger Telefonun kayıtlı degilse myneti arıyarak şifreni geri alabilirsin İkv destek takımına iletişimde bulun çok üzücü ve sıkıcı bir durum...Geçen günde aynısı benim başıma dek geldi adam yakın arkadaşlarımı iyice tanımış ve konuşmammı bile taklit etmiş çakma car açıp şifre istemiş yakın dostumdan tabi şifrelerimiz ID lermiz sabit oldugundan çakmış davayı ve şikayet etmiş ama malesefki bu tür eylenimleri olan insanları ibreti alemlik İP Blogu atacaklarki veya savcılıga verecekler yapabiliyormu boyle bir başkaları.....
- ErEgLiKuRdU
- İskele Babası
Tesekkurler arkadaşlar...ılk defa basıma gelıyo bu kadar yıllık oyun hayatım da..onemlı olan ıtem ,para vs gıbı seyler degıl sızlere olan guvenın kullanılması samımıyetın kullanılması.....gıden seyler cok kucuk seyler ama dostların kullanılması dolandırılması cok uzucu bır olay...
ErEgLiKuRdU ErEgLiEfEsİ
twalker IItwalkerII IıItwalkerIıI
ErEgLiKuRdU ErEgLiEfEsİ
twalker IItwalkerII IıItwalkerIıI
Sanat İçin Soyunana Alkış Tutan Eller Neden Dini İçin Giyinene Zülmeder...
ErEgLiKuRdU & ErEgLiEfEsİ & IceCube
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Fatih, konuyu görünce gerçekten üzüldüm. Elimden birşey gelirse her zaman için yanındayım.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- ErEgLiKuRdU
- İskele Babası
tesekkurler kardesım...
Sanat İçin Soyunana Alkış Tutan Eller Neden Dini İçin Giyinene Zülmeder...
- Xferox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
fatıh sen arkadsa ekledın mı o şifre ısteyıne kardeşim 

SeSSİzLiĞim AsALeTiMdEnDir.......