ErEgLiKuRdU calinmiştir

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ErEgLiKuRdU
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

ErEgLiKuRdU calinmiştir

Mesaj gönderen ErEgLiKuRdU »

arkadaşlar sabah 6 ila 7 saatleri arasında ErEgLiKuRdU vs ErEgLiEfEsİ calınmıstır....

benden ID ısteyen sahıs :: Serjanadddd cok sevdıgım bırı sanıyorudum..hasan ( urukayxşifa ) a aktarım yapıyorum.maden cekmek ıcın ID ıstedı bende guvendıgım ıcın ID ve şifresını verdım..nesrın ın ID gırıp gelıyorum dedı..maden cekmek ıcın...

bilgilerinize...
Sanat İçin Soyunana Alkış Tutan Eller Neden Dini İçin Giyinene Zülmeder...
ErEgLiKuRdU & ErEgLiEfEsİ & IceCube
Kullanıcı avatarı
karanlikgece
İskele Babası
İskele Babası

Re: ErEgLiKuRdU calinmiştir

Mesaj gönderen karanlikgece »

sa öncelikle geçmiş olsun kardeşim çarımı çalam kişi Serjanadddd demişsin ama o yazdıgın nick çakma bir nick gerçek Serjanaddd sonunda 3 adet ' d ' ile ayrıca sercan hiç kimseden item istemez bunu yapanlar bizleri tanıyan kişiler ve senide çok iyi tanıyan bir kişi birisi bir şey istediginde arkadaş listesine ekleyip kaç lwl olduguna bakmayı hiç bir zaman unutmayın tekrardan geçmiş olsun .
Karanlıkgece//İhtiyardelikanlı//Come//Tuttkun // Ömerbey

Aydınlığın İçindeki KaRaNLıK İNSAN!!!!
Kullanıcı avatarı
ErEgLiKuRdU
İskele Babası
İskele Babası

sercan ı tanıyorum tanıdıgım ıcın ID verdım zaten hasan ıle aktarım yapıyoruz dedıgı ıcın yuttum bende..yoksa neden ID vereyım...ayrıca sercan olduguna ınanmıyorum zaten..bu tur seye ıhtıyacı oldugunu sanmıyorum... adam 1 lvl dı ayrıca lıste de eklı degıl dı:
Tesekkürler
Kullanıcı avatarı
karanlikgece
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen karanlikgece »

yaklaşık 9 aydır benim adımada çakma çar açıp dostlarımdan şifre item para vs... bunlar gibi şeyler istiyolar en son dün gece tekrardan istemeye başlamıştı sercanda oyunda olmadıgı için uyaramıyor ve çogu masum arkadaşlarımız bu tuzaga düşüyo tek diye bilcegim geçmiş olsun. ama en iyi önlem dedigim gibi arkadaş listesine ekleyip kaç lwl olduguna bakma ve 1 lwl çarlarla muıhattab olmamaktır.
Karanlıkgece//İhtiyardelikanlı//Come//Tuttkun // Ömerbey

Aydınlığın İçindeki KaRaNLıK İNSAN!!!!
Kullanıcı avatarı
ErEgLiKuRdU
İskele Babası
İskele Babası

giden gitti artik..gerı alamazsın..ama bunu yavapn her kımse bı gun ortaya cıkar..ben ID nın gıttıgıne uzulmuyorum ıtem para vs gıbı seylerın gıttıgıne de yanmıyorum..benım tanıdıgım arkadaşlardan dostlardan ıtem , para , vs gıbı seyler dılenmesıne yanıyorum...uzuldugum tek sey bu..ben sercan hasan bunlar deger verdıgım dostlarım dan...demek bu işi yapanlar o kadar genısletmıs ID hırsızlıgını dıyecek laf bulamıyorum...O karakterlerın bende mazısı cok buyuktu...
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Çok geçmiş olsun. Benden tavsiya oyundna kendi arkadaşınıza bile id ve şifre vermeyin. Ben vermem gerektiğinde arayıp cep telefonundan öyle veriyorum. Çok üzüldüm =(
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
Serjanad
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Serjanad »

Öncelikle selamlar...

Hala şoktayım... Fatih'in hesabının çalınması benim isimimin kullanılmasından daha az üzmedi beni... Geçmiş olsun tekrardan ki çok iyi biliyorum o charların ne kadar değerli olduğunu. ve ayrıca üzüldüğüm başka bir nokta da çoğu arkadaşımın daha önce aynı yöntemle hesabını kaptırmış olması. İtem vs kendi aramızda toplar da işe yarar bir char oluştururuz. Ama asıl sorun o id nin veya charların geri alınması şu aşamada. O konuda kim nasıl yardımcı olur bilmiyorum ama sanırım bize sihirli bir dokunuş lazım olacak.

Saygılarımla
Saatler zamanın yalancısı...
Kullanıcı avatarı
RaiNBLacK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RaiNBLacK »

Oncelıkle Selamlar

ErEgLiKuRdU Buyuk Gecmıs Olsun Kardes Sahsen Tanısmak Kısmet Olmamıstı Carının Calınması Emeklerının Gıtmesı Gercekten Buyuk Bır Uzuntuye Gecırdı Benı Bunu Ancak Yasıyanlar Bılır Nedense Bu Gıbı Seyler Iyı Insanların Basına Gelır Sabah Saat 10 : 00 Cıvarında NIHAN Ablam Bana Soyledı Oyundan Gercekten Uzuldum
Ayrıca Topragımın Ismının Ortada Dolasması Ayrı Bır Uzuntuye Gecırdı Benı

14/07/2009 Tarıhınde Benımde Carlarım Calınmıstı :((
cilekes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cilekes »

Oncelıkle Selamlarımı ıletırım buyuk bır uzuntu ıcerısınde oldugumu beyan ederım kı bu gıbı olaylara cok karsıyım kardesim sanada cok buyuk gecmıs olsun emegın calınmasının ne anlama geldıgını bende anlıyorum cunku benımde bır zamanlar carım calındı Raınblack Arkadasıma tamamen katılıyorum bu gıbı olaylar nedense art nıyet ve baskasının kotulugunu ıstemıyen ınsanlara denk gelıyor
Her turlu yardıma hazırım

ÇİLEKEŞ
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

Dostum öncelikle çok geçmiş olsun, bende kendi adıma elimden gelen yardımı yapacağımı belirterek sözlerime başlıyorum. Loncamızın gerek başarısı gerek göz önünde olmasını fırsat bilen kalitesiz fırsatçı arkadaşlar yine yapacaklarını yapmışlar. Betonaliii adınada charlar acılıp aynı şey söz konusu olmuştu. Sercan kardeşimde gönlünü ferah tutmalı zaten biz seni tanıyoruz. Bunu yapan adi insanda Allahından bulsun. !

ReFik..!
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön