Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

konfucyus yazdı:
şifacının iyisi neye göre iyi yada kime göre?

iyi can basan bir şifacı cok iyi bir şifacımıdır ? bu kişiye göre değişir yada tek basına ana yaratıkları kesen.

bence iyi şifacı şifacılığın özünü bilmekte. zaten iyi şifacı olan kişi kendini belli eder oynu ile az bir gözlemleme ile bunu anlamak kolaydır. iyi bir şifacı ya günde sık sık gbm yapar yada birden fazla şifacıya sahiptir. bu şifacılığın özünü bilenler için geçerlidir.

iyi kıstaslaması neye göre peki ?

nasıl iyi bir şifacı olunur yada.

hasarcımı olmak gerekir. hasarcı olunacaksa element mi fiziksel mi yoksa maksimum mu?

hasarcı olunacaksa savunmamı daha saldırımı yoksa zırh mı ? maksimum hasarda saldırımı kritik vurus mu yoksa savunmamı.

yada dirençci olmak lazım ama hangisi ?

element direnç mi fiziksel direnç mi ? elementte ateş elektrik buz hangisi ? buna göre hangi eşyalar secilmeli seçilen eşyaları nerde ne zaman ve nasıl kullanılmalı.

yada sağlam can basarım diyen bir şifacımı ?

eşyalar büyü kritik olsun 1 seferde doldururum mu denmeli yoksa can basarken mümkün mertebe az hasar almalıyım mı?

yada az can basarım ama kudret zengini olayım mı denmeli ? bunun için hangi eşyaların efsunundan itina ile yararlanılmalı ?

yada "amaaaan banane ölen ölsün kalan sahalar bizimdir öleni kaldırırım bana yeter" mi denmeli ?

yada büyücü katili bir şifacımı olmak gerekir ?

bunun için ne yapmak lazım asit mi zehir mi kuçu yeteneğimi hangisinden nerde faydalanılmalı ?

ha bütün bunların içerisinden birine karar verildiği taktirde iş bitiyor sanmayın. buna uygun bir puanlama gerekiyor daha. hangi puanı nerde kullanmak gerekir yada karar verdiğiniz şifacının özelliklerine uygun yetenekleri tek tek puanlamak.

gelelim ana yaratıkları kesme olayına.

gözde ve cevriye şuan için kesilmesi imkansız. neden derseniz önceki şekilde en fazla 3 kere can basabiliyordu kendine şimdi ise canı 10un altına düştüğü zaman yaklasık yüzde 60 can basıyor kendisine

şah kobra hala kesilir dev komodo için büyü bozma 15 şart.

iflis içinse buz direnç + yücelen olursa süper olur 59a kadar canını seri bir şekilde indirebilirsiniz 59dan sonra sürekli olarak kendine can basacaktır. standarttır ama bu değişmez burda yapılması gereken 2 secenek var
1ncisi eşyalar yücelen yada element saldırırlarla değiştirilip direnci iksir ile desteklemek
2ncisi eşyalara ellenmeden adreneller iksirle desteklemek.
2nci seçenek herzaman tercihim ve bu şekilde kesilmiştir. kesilme kısmı canı yüzde 30a kadar indirilip savascılara bırakılmıstır. malum sırtımızda örs yok =)

dişi örümceğe gelince verdiği hasarı can olarak değil de durdurduğu zaman verdiği hasarı can olarak alıyor diye biliyorum yanlıs bilgi vermemek için birdaha deneyecem onu.

ama solucan şans yaver giderse kesilir =) taktiği bende saklı =)

sonuç olarak gerçek şifacıya sadece şifacı dememek gerekir. herşeyiyle komple bir şifacıdır.

heleki muhabbeti tatlıysa yemede yanında yat =D

konfüçyüs

GBM 0 sağolsun ekonomimi dibe vurdurdu zaten :)
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

en iyisi hiç şifacı çar açmamak beyler
çünkü bulaştınmı çıkamazsın hastalık olur
1 çar 2 çar derken 4-5 şifacı çarın oluverir
şahsen ben
şu an iki tane ve o gbm 0 hırsızına heralde bi element set parası kaptırdım
ama genede yetmiyor
bi kaç tane daha açacağım
son olarak şifacıyı iyi itemlendirmek için harcanan parayla 1 büyücü 1 max 1 element savaşçı dizilir
saygılar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

çok konuştuk soruya cevap vermedik
gurup şifacısı olarak bakarsak Yaşlıkurt ve Obirasyaşahini ni beğeniyorum sunucumdan
ama DAVUT kardeşim ki özeldende çok yardımını aldım bence 1 NUMARA
AMA ŞİMDİLİK.........

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

öncelikle üstadım alper abim şifacılık sayesinde insanlara sözümü geçirdim çünkü o saydıklarını teker teker denedim

Benm şifaya vediğim emeği sunucumda veren yokdur, ben, çok çalışdım çok tek amacım alper abiyi geçmekdi ne ona yaklaşmak nede onunla aynı seviyede olmak sadece onu geçmek yazdıkalrına bakdım okudum denedim ama şuan az buçuk yaklaşdım gibi

goktanri saolasın kardeş ama artık ben değilim üzgünüm ama başımdan geçen bir olay beni şifacılıkdanda oyundanda soğuttu ben üstüme full max + buz direnç dizmeye çalışdım çooook çalışdım sunucumda olan bilir çok zor bulması ben başardım ve full max + buz direnç item dizdim fazladan para verdim ama tamamlaıdkdan 2 gün sonrasında charım soyuldu ve soyan kişiyi bildiğim halde vermiyor itemleri ne satıyor ne başka bişi sunucuda tek itemler boş boş yatıyor charında en azından satsada alsam bari dedim oda olmadı bırakdım şifacılığı yerime başkalarını geçiriyorum
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Bence İyi bir şifacı olduğunun kendin bilincinde olmalısın önce ama önemli olan objektif insanların seni işaret etmeleridir .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

ikvm yazdı:öncelikle üstadım alper abim şifacılık sayesinde insanlara sözümü geçirdim çünkü o saydıklarını teker teker denedim

Benm şifaya vediğim emeği sunucumda veren yokdur, ben, çok çalışdım çok tek amacım alper abiyi geçmekdi ne ona yaklaşmak nede onunla aynı seviyede olmak sadece onu geçmek yazdıkalrına bakdım okudum denedim ama şuan az buçuk yaklaşdım gibi

goktanri saolasın kardeş ama artık ben değilim üzgünüm ama başımdan geçen bir olay beni şifacılıkdanda oyundanda soğuttu ben üstüme full max + buz direnç dizmeye çalışdım çooook çalışdım sunucumda olan bilir çok zor bulması ben başardım ve full max + buz direnç item dizdim fazladan para verdim ama tamamlaıdkdan 2 gün sonrasında charım soyuldu ve soyan kişiyi bildiğim halde vermiyor itemleri ne satıyor ne başka bişi sunucuda tek itemler boş boş yatıyor charında en azından satsada alsam bari dedim oda olmadı bırakdım şifacılığı yerime başkalarını geçiriyorum
takma kafana paşam soysunlar soysuzlar
ben iki kez soyuldum
yılmadım
sıfıra düştüm
çırılçıplak kaldı çarlarım beş parasız
ama inat ettim
şimdi az çok geldim bi yerlere
sen daha iyisini yaparsın bence
yılma davut
unutma Hz. Davud da minicik taşla koca Golyat ı devirdi

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

iyi gaz veriyorsun :D ama geri dönecem mutlaka şifama üstünde hiç iyileştirme item olmamasına rağmen emde çok iyiyim dostlarımın dediği gini önemli olan o charın itemelri deil o charın içindekidir. Çok güsel bi söz
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Rukio »

snowmurderer-> Şu an 48 Lv bi Kel karekteri var 39 da ws bakımından yenildiğim 3 kişiden biri
ByŞifhaX-> Akın abi 39 Larda tek başına cevriyeyi kesmişti inanmayanlar olsada ;) olucaktırda
adsızkız-> Şuan charlarını silmiş oyuna girmez olmuşsada en iyi grup şifacısıydı
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Slmlar.

Öncelikle şunu belirtmet istiyorum iflisi kesmek kolay 1 savaşcı 1 şifa kesebilir nasılmış?

Gbmo ya qirerek tüm drençleri buza verince drenç buz 240 küsür oluyo

sonra max hasar direnç buz item qiyiyosun drencin 240 ı fazlası ile qeçiyo

drenç buz iksir içerek iflisin vurduqu işlemiyo oturup rahatlıkla kudret doludura biliyosun

yani iflisi kesmek zor bişey deil sadece emek ve çaba ister

bu arada en diye bişey yoktur herkezin yeteneği ayrıdır bazı arkadaşlarımız itemden bahsetmiş itemle alakası yok şifacılıqın itemin olmuş şifacıyı kullanmayı bilmiyosun neye yarar.
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Tılsım'da iyi olarak nitelendirdiğim 3 şifacı var
-Kurtlarxhezeyan