Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları

Mesaj gönderen xxxyusufxxx »

Arkadaşlar Sizin Sunucudaki En iyi Şifacılar Kim Hadi Öğrenelim..Ben Sancak Sunucusunda Oynuyorum Ve Yeniçerixdadawa gibi 1 şifacı görmedim sancağın en iyi şifacısı diyeblirm ya sizin sunucudaki en iyi şifacılar kim ?
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları

Mesaj gönderen ikvm »

saol yusuf çoğu şifaya söylediğim gibi şifacı mantık ister mantıklı davranan her şifacı kazanır ;)
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Konfüçyüs xx SurrendeR ' dir bana göre .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Moonshine
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Moonshine »

Bugüne kadar ne lodoslarda ne arzlarda böyle birşifacı görmedim bence Eminönünün en iyi şifacısı Hardoctor ;)
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ikvm yazdı:saol yusuf çoğu şifaya söylediğim gibi şifacı mantık ister mantıklı davranan her şifacı kazanır ;)
sana ekliyeceğim 1 şey daha var davut bazıları iyi oldugunda havalanır..Fakat sende komplexsin 1tanesi bile yok..Tebrik ediyorum davut seni.Yaptıgın Basarılarda cok ayrı
newxparti
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen newxparti »

Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

xxxyusufxxx yazdı:
ikvm yazdı:saol yusuf çoğu şifaya söylediğim gibi şifacı mantık ister mantıklı davranan her şifacı kazanır ;)
sana ekliyeceğim 1 şey daha var davut bazıları iyi oldugunda havalanır..Fakat sende komplexsin 1tanesi bile yok..Tebrik ediyorum davut seni.Yaptıgın Basarılarda cok ayrı
saolasın ama bn kendimi daha çoook yetersiz görüorum daha handana çıkıp kesmeyi deneyemedim :( iflisi tek kesemedim solucanı kesemedim yada dişi bunlar imkansız olsada başarmanın bir yolu olmalı iksirlede olsa başarmalıyım bunları yapamadıkdan sonra bn sunucunun en iyi şifacısı deilim öyle göremem bn kendimi
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
xxxyusufxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ikvm yazdı:
xxxyusufxxx yazdı:
saolasın ama bn kendimi daha çoook yetersiz görüorum daha handana çıkıp kesmeyi deneyemedim :( iflisi tek kesemedim solucanı kesemedim yada dişi bunlar imkansız olsada başarmanın bir yolu olmalı iksirlede olsa başarmalıyım bunları yapamadıkdan sonra bn sunucunun en iyi şifacısı deilim öyle göremem bn kendimi
Hocam ümitsizliğe neden kapılıp gidiyorsun.2kişi kestiniz onu 10kişi kesemeyenler war :) kendını yetersız hıssetmen normaldır ınsan kendı kabına sığamaz dewamlı dahada yükselmek ister..
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

:lol: :lol: hehe bu konuda haklısın ama gün gelir bndn iyileri çıkar o zaman anlarsınız bnm neden böle dediğimi
ResimResimResim
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

BU TEK BOSS KESME OLAYI BENİMDE HAYALİM
ŞİMDİLİK GÖZDEYİ ALIYORUM TEK
AMA EPEY SÜRÜYO
RESİM ALMADIM AMA EN KISA ZAMANDA ALIP KOYARIM