Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları
- xxxyusufxxx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları
Arkadaşlar Sizin Sunucudaki En iyi Şifacılar Kim Hadi Öğrenelim..Ben Sancak Sunucusunda Oynuyorum Ve Yeniçerixdadawa gibi 1 şifacı görmedim sancağın en iyi şifacısı diyeblirm ya sizin sunucudaki en iyi şifacılar kim ?
Re: Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları
saol yusuf çoğu şifaya söylediğim gibi şifacı mantık ister mantıklı davranan her şifacı kazanır

________________________________________________________________________________
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Konfüçyüs xx SurrendeR ' dir bana göre .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Bugüne kadar ne lodoslarda ne arzlarda böyle birşifacı görmedim bence Eminönünün en iyi şifacısı Hardoctor 
- xxxyusufxxx
- Cin Avcısı
sana ekliyeceğim 1 şey daha var davut bazıları iyi oldugunda havalanır..Fakat sende komplexsin 1tanesi bile yok..Tebrik ediyorum davut seni.Yaptıgın Basarılarda cok ayrıikvm yazdı:saol yusuf çoğu şifaya söylediğim gibi şifacı mantık ister mantıklı davranan her şifacı kazanır![]()
saolasın ama bn kendimi daha çoook yetersiz görüorum daha handana çıkıp kesmeyi deneyemedimxxxyusufxxx yazdı:sana ekliyeceğim 1 şey daha var davut bazıları iyi oldugunda havalanır..Fakat sende komplexsin 1tanesi bile yok..Tebrik ediyorum davut seni.Yaptıgın Basarılarda cok ayrıikvm yazdı:saol yusuf çoğu şifaya söylediğim gibi şifacı mantık ister mantıklı davranan her şifacı kazanır![]()

________________________________________________________________________________
- xxxyusufxxx
- Cin Avcısı
Hocam ümitsizliğe neden kapılıp gidiyorsun.2kişi kestiniz onu 10kişi kesemeyenler warikvm yazdı:saolasın ama bn kendimi daha çoook yetersiz görüorum daha handana çıkıp kesmeyi deneyemedimxxxyusufxxx yazdı:sana ekliyeceğim 1 şey daha var davut bazıları iyi oldugunda havalanır..Fakat sende komplexsin 1tanesi bile yok..Tebrik ediyorum davut seni.Yaptıgın Basarılarda cok ayrıikvm yazdı:saol yusuf çoğu şifaya söylediğim gibi şifacı mantık ister mantıklı davranan her şifacı kazanır![]()
iflisi tek kesemedim solucanı kesemedim yada dişi bunlar imkansız olsada başarmanın bir yolu olmalı iksirlede olsa başarmalıyım bunları yapamadıkdan sonra bn sunucunun en iyi şifacısı deilim öyle göremem bn kendimi
:lol: :lol: hehe bu konuda haklısın ama gün gelir bndn iyileri çıkar o zaman anlarsınız bnm neden böle dediğimi

-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
BU TEK BOSS KESME OLAYI BENİMDE HAYALİM
ŞİMDİLİK GÖZDEYİ ALIYORUM TEK
AMA EPEY SÜRÜYO
RESİM ALMADIM AMA EN KISA ZAMANDA ALIP KOYARIM
ŞİMDİLİK GÖZDEYİ ALIYORUM TEK
AMA EPEY SÜRÜYO